Sexannonser vecka 9

Ung slampa söker kuk!

Udda HS sex!
Jag är en mullig, lite hårig, 28-årig homosexuell kille som bör i Jönköping. Jag tänder på alla former av udda HS-sex. Ingenting är för kinky för mig! Ring mig så kan vi diskutera vad du ska göra med mig. Givetvis är vi diskreta!

Ung slampa söker!

Jag är en 21-årig undergiven slampa som vill bli knullad både i mun, fitta och kanske också i röven av en äldre, hårig och mullig man över 45 år. Finns i Mellansverige, men kan resa. Diskretion!

51-årig HS söker!
Jag är en äldre HS man som är maskulin (se bild) och ombytlig, alltså både passiv och aktiv, Jag söker HS/BS män över 40 år som liksom jag både ger och tar emot en hård sprutvillig stake i sina hål. Mälardalen.

Mogen madam!

Alla ni som vill ha en mogen (57 år) och erfaren madam i sängen ska svara till mig. Jag är med på det mesta i sexväg och finns i Mellansverige. Diskretion!

Aktiva HS partners!
Jag är en öppet HS man på 44 år som söker aktiva partners i åldern 40-65 år. Finns i Stor-Stockholm. Mycket gärna invandrare. Diskretion.

Äldre HS söker!
62-årig HS man söker HS för gemensam njutning. Är både passiv och aktiv. Erfaren, trevlig och social. Finns i Göteborg. Diskret.

Kvinna med stil!

Jag är en 37-årig kvinna med elegant stil som söker en manlig sexkamrat i åldern 45-60 år. Jag gillar allt inom sex förutom toasexvariant och hård S/M. Jag finns i Stor Stockholmsområdet och vi är givetvis oerhört diskreta både du och jag!

Passiv HS 32 år!
Jag söker en aktiv kille, 35-50 år för sköna stunder. Jag tycker om mycket slick och sug. Du som svarar kommer inte att bli besviken. Stor-Stockholmsområdet. Diskretion är självklart!

Kukdyrkare!
34-årig, kukdyrkande singeltjej i Örebro, söker här sexpartners i åldern 35-55 år. Är med på det mesta förutom toasex eller hård S/M. Diskretion är en självklar sak. Gärna invandrare!

Kurvig i Malmö!
Hej på er alla sköna sexnjutare! Jag är en 37-årig kurvig kvinna, 172/66 kilo, med ganska så stora bröst och en skönt trång och ständigt fuktig fitta som söker erfarna karlar 40-60 år. Diskret.

Gruppsex!

Vi är två erfarna gruppsexare, 39 respektive 43 år som söker kåta män i alla åldrar för njutningsfyllda sexträffar över alla gränser i Stor-Stockholmsområdet. Dock ej toasexvarianter. Invandrare är välkomna. Alla inblandade är givetvis diskreta.

Kåtgubbar!
Hej på er alla kåta kåtgubbar! Jag är en 33-årig kurvig kvinna som vill träffa riktigt kåta gubbar, absolut inte under 50 år, som vill och kan ta hand om min fitta och röv på ett härligt sätt. Är med på allt utom toasex och hård S/M. Ålder och utseende egalt. Diskretion i Stor-Stockholm.

HS-orige i Stockholm!
33-årig HS man, både aktiv och passiv, i Stor-Stockholmsområdet, söker likasinnade för härliga sexträffar. Kanske vi kan bli tre till fem män för kladdigt, snuskigt, spermadrypande orgier. Jag har en lokal vi kan vara i. Ni bör vara 30-60 år och erfarna. Även feminint slampiga transor är hjärtligt välkomna. Diskretion är absolut självklart.

Vrålkåt 22-åring!
Jag är en slank och ständigt vrålkåt tjej som vill ha kuk i alla mina hål, så ofta som det är möjligt. Ålder och utseende är oviktigt. Diskret i Stockholm.

Äldre passiva HS sökes!
Kåt bög, 27 år, söker äldre passiv HS, 40-65 år, som suger mig länge och djupt och sedan låter mig både mun- och rövknulla honom. Stor-Stockholmsområdet.

Läckra HS möten!
Jag är en 28-årig man som söker en HS/BS kille/man, ålder oväsentligt, likaså nationalitet, för läckra kladdigt spermarika sug- och knull möten. Jag finns i Norrköping. Diskretion är givetvis självskrivet.

Erfarna män!

27-årig kvinna i Göteborgsområdet, söker generösa och erfarna män för vilda träffar. Jag ställer upp på alla varianter utom S/M och analsex. Är väldigt diskret, precis som du måste vara. Din ålder bör vara 35-50 år.

Olydig 24-tjej
Jag är en olydig 24-årig tjej som vill träffa en äldre man 40-60 år som kan smiska min breda stjärt tills det går för mig. Sedan suger jag dig tills du sprutar. Du får gärna vara tjock och/eller hårig. Diskretion i Stor-Stockholm. Svara mig omgående för jag längtar så!

Söker kåta kvinnor som knullkompisar!

Jag är en 52-årig kille som söker kåta kvinnor mellan 45-65 år för sköna knull. Du skall tycka om att bli slickad i fittan, på brösten och att bli knullad i alla dina hål och suga kuk. Vi får se om fantasin har gränser. Vi är diskreta givetvis. Finns i Sjöbotrakten.

Sensuell kvinna!
Sensuell och sexig kvinna, 34 år, som gillar kuk och sexiga ”snusklekar” söker likasinnade män i åldern 30-55 år. Stockholmsområdet.

Medelålders karl söker kvinna
Halland – Göteborg – norra Skåne. Kvinna med stora krav på uthållighet och fantasi söks av medelålders karl, mycket välutrustad och erfaren. Även sexhungriga, undernärda hemmafruar, som drömt om långa knull på dag- eller kvällstid och som vill känna en nyfiken tunga i fittan. Diskretion fordras o ges.

Boråskille vill träffa kåta kvinnor
Ung Boråskille vill träffa kåta kvinnor med stora bröstvårtor. Gillar slick och sug i massor. Foto är krav. Gärna naket. Helst telnr från Borås eller Alingsås med omnejd. Gärna gifta kvinnor. Ålder utan betydelse. Hoppas på många sexiga svar.

Man 50 år söker kvinna
Man, 50 år, söker en kvinna, 20-55 år. Är du mullig, är det en fördel, och om du, som jag, är intresserad av sex, så svara mig i B-län med telnr. ’1+ 1 = 2″.

Kvinna söker man runt 30 år
Hoppas även du är rökfri. Mina intressen är: idrott, musik, dans, mysiga hemmakvällar m m. Du får gärna vara från Närke. Gärna foto och telnr.

Tjej söker kåta män

Jag är en 18-års tjej, som önskar kontakt med kåta män för underbara stunder. Jag har stora bröst. Svar önskas från hela landet. Även äldre kan svara. Finns nakenfoto, så sänd det med svaret.

20-årig tjej söker virila män i alla åldrar
20-årig tjej önskar bekantskap med virila män i alla åldrar. Utseende och nationalitet spelar ingen roll. OBS! Diskretion önskas och ges.

Hallå, alla snygga killar
Jag är en kåt och snygg tjej av årgång -94, lite ensam så jag söker en snygg och sexig kille, 18-30 år. Ett stort plus är, om du bor på Gotland. Jag är intresserad av alla sorters sex. Telesex går också bra. ”Jag väntar med öppet sköte”.

2 killar söker kvinnor
Här i Göteborg finns vi, två killar, 26 och 28 år, som önskar kontakt med kvinnor i lämplig ålder, gärna väninnor, för gemytliga sammankomster, gärna med god mat och ett glas vin: Vi värdesätter naturlighet, humor och öppenhet. 1 övrigt inga krav.

Mogen man önskar kontakt med flickor

Mogen man från Bohuslän, som gillar havet och varma sommardagar med nakenbad i skärgården, önskar kontakt med flickor, som under den gångna sommaren provat på att bada och sola utan baddräkt. Skriv om dina erfarenheter och vad du tänker göra nästa sommar.

Kille 31, söker tjej 15-25 år
Mörk, snygg kille, 31, i västra Sverige, 185 cm, 85 kg, bruna ögon. Jag tycker om glada, optimistiska tjejer. Du, tjej, 15-25 år, som är självständig och inte bara tänker på sex, det är nu vi lever.

65-årig stockholmare söker negresser
65-årig stockholmare, som i många, många år tänt på negresser; undrar: Var finns du, 20-25-åriga negress, som vill vara med mig?

Kåt kille söker kåt tjej

Stockholm. Kåt kille på 26 år söker kåt tjej, 20-50 år. Jag gillar allt i sex-väg. Ditt utseende har ingen betydelse, bara du är kåt. Ett stort plus är, om du kommer från Stockholm. Ett stort foto på din hållning kan du skicka med, om du har, samt ditt telnr så får du svar omgående. ’Från en som väntar”.

Kåt flicka söks av kåt kille
Stockholm. Kåt flicka, 20-35 år, söks av kåt kille, 26. Min kuk är ca 18. cm. Den längtar efter en tjej, som är skön, gärna negress och- helst från Stockholm. Ditt utseende saknar betydelse, bara du är kåt. Svara helst med foto och telnr. Alla meddelande besvaras.

Tjej i 20-35 år åldern efterlyses
Tjej på 20-35 år, efterlyses. Du skall vara glad och lättsam, ha stora bröst och breda höfter. Får gärna vara lite mullig och tycka om barn. Själv är jag: glad, bilburen, friluftsintresserad, statsanställd, 33-årig norrlänning, som bor i Sthlm. Önskar ett varaktigt förhållande. Gillar gammeldans, bugg och mysiga hemmakvällar m.m. Är rökfri men tar gärna lite vin vid festligare tillfällen.

26-årig studerande söker sexlärarinna

26-årig studerande söker lärarinna som är snäll och förstående och går att prata med. Jag är generös och bor i Stockholmstrakten. Även par, som skulle tycka det vore kul att lära upp en kille, är välkomna med svar.

Man vill träffa kvinna, 20-50 år
39-årig stockholmare vill träffa kvinna, 20-50 år, med stor byst och bak. Du som vill älska med både mun och bak är speciellt välkommen. Jag är öppen för alla sexlekar. Passa på!

Kåt kille söker älskarinna
Stockholmsområdet. Kåt kille, 25 år, söker älskarinna, ung eller gammal. Tycker om all slags sex så har du någon hemlig dröm, kan vi förverkliga den. Är du en oerfaren kvinna, kan jag lära upp dig.

Kille 26 år söker en kvinna
Kille, 26, söker efter en kvinna, 17-40, som gillar fester, sex, video och grogg. Jag finns i Stockholm. Svara gärna med telnr.

Två killar på 22 år söker två fräscha tjejer
Stopp där! Här har ni två halv-tokiga killar på 22 vårar, som söker två fräscha tjejer i lämplig ålder. Vi ligger just nu i lumpen i Östersund. Våra intressen är sex, fester, resor, bilar, musik plus mycket, mycket mer. Välkomna med svar med foton. ”Hingstarna”.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *