Sexannonser vecka 8

Knullkompisar!

Håriga äldre HS kille
Blyg bög, 35 år i Västerås, med skön kuk, söker muskulösa håriga äldre män, 50+, med grova kukar som vill knulla mig i min mun och röv. Ålder är ointressant. Diskretion är en mycket viktig och självklar sak för oss alla.

Vältränad HS i Sthlm!
Snygg, vältränad, 28-årig passiv HS söker äldre, överviktig, hårig, aktiv HS som sätter på mig i alla hål tills jag storknar av kuk och sperma. Diskretion.

Kåta karlar!

Hej! Jag bor i Mellansverige och söker efter kåta män som kan ta mig på alla möjliga sätt. Jag är 25 år, ensamstående utan barn, långbent, slank med små, känsliga bröst och en skön, nästan rakad fitta (se och njut av min bild). Inte kiss- och bajs sex eller stenhård S/M. Diskret.

Dominans i Skåne!
Jag är en 24-årig kåt kvinna som söker skäggiga, mulliga män, gärna tatuerade med piercingar. Jag skäms inte för att avslöja att jag är undergiven och vill bli dominerad. Din ålder 40-60 år. Jag är mycket foglig och älskar att spela undergiven. Är gärna din slav och ställer upp på nästan allt som du tvingar mig till utom kiss- och bajs.

Bra utseende!
51 årig kille. Bra utseende. Söker kontakt med par eller singlar för spännande sex. Allt utom toasex. Röker och dricker. Intresserad av film. Jag bor i Skåne så det bör även du/ni som svarar göra. Även telesex.

Knullkompisar!

BS-par i Norrköping söker sexiga lekkamrater. Tjejer, killar eller par. Vi är 40+ och diskreta. Han är BS, hon är BS. Se på när tjejerna leker är fint, likaså när killarna suger av varandra. Kanske även männen knullar med varandra.

HS i Göteborg
Jag är en passiv HS, 29 år, som söker någon kåt äldre HS 40+ som vill knulla min villiga rövfitta. Gärna skönt kåta svarta män! Diskretion är givetvis ett måste för oss.

Kåta killar sökes!

Jag söker kåta killar mellan 25 och 50 år, som gillar att suga. Jag är helrakad 25/174/63, har mörkt hår och bruna ögon. Vi kan börja med telesex och se om vi funkar ihop. Jag klär mig gärna i läder, lack sexiga underkläder om du så önskar. Jag är intresserad av det mesta utom ta eller S/M. Bor i Göteborg.

Skönt kåta män!
Hej på er alla snuskigt skönt kåta män i åldern 30-60 år! 28-årig lite mullig singeltjej, söker riktiga män som vill ta mig hårt i alla mina villiga hål. Diskretion är ett absolut måste. Inte toasex eller S/M. Jag finns i Stockholm.

Sköna orgier!
Vi, han 41 år, hon 36 år, är ett ganska så kinky par som älskar att testa våra sexuella gränser. Nu söker vi BS-tjejer och BS-killar så att vi i vår stora villa strax utanför Stockholm, kan ha riktigt sköna orgier. Er ålder bör vara 30-55 år. Absolut diskretion är en hederssak.

Erotik sökes!

41-årig skild kvinna, barnlös, mullig med sköna bröst, söker män för erotik. Jag är beredd på att ställa upp på det mesta som gör oss båda kåta och ännu kåtare. Ej S/M eller toa. Diskretion!

Undergiven i Sthlm!
Jag är en 24-årig kåt kvinna som söker skäggiga, mulliga män, gärna tatuerade med piercingar. Jag skäms inte för att avslöja att jag är undergiven och vill bli dominerad. Din ålder 40-60 år. Diskretion.

23-årig HS-kille!
Jag har en liten kuk och vill träffa en eller två män i 50-års åldern. Du/ni ska vara dominant(a) och råknulla min röv. Bor i Stor-Stockholmsområdet.

Passiv HS söker!
Jag är en passiv HS kille på 28 år som söker efter, män, 40+, gärna mulliga, som vill vrålknulla mig. Jag finns i Göteborg och vill gärna att du kommer härifrån. Jag gillar det mesta utom toasex. Diskretion.

Passiv vill ha kuk!

Jag är en 42-årig passiv HS-man som söker HS/BS män, 30-60 år, som vill knulla min trånga, men sköna rövfitta. Jag älskar också att vara klädd i kvinnokläder när jag får ta emot kuk. jag, finns i Norrköping, men kan resa. Diskretion.

Knulla mig trött!
25-årig tjej med kåt fitta väntar på erfaren man, år, som kan knulla mig trött. Jag är diskret. lnga dumheter som S/M eller toasex. Bara sköna vrålhäftig knull med många orgasmer. Älskar bli slickad länge, länge i fittan och i röver. Slickar och tungknullar även din röv när jag ger dig kukbehandling. Jag bor i Malmö.

Enbart sex!
Jag är en tjej på 26 år, som söker en helt vanlig trevlig kille över 35 år, för spännande sexmöten. Jag tänder på mjuksex med massor av sug och slick, men inte S/M eller toasex. Ej heller analt. Jag bor i Västergötland och är som du givetvis totaldiskret av mig.

BS söker HS/BS!
Jag är en aktiv, maskulin BS-kille på 28 år 184/84, med stenkåt kuk. Du ska vara 25-55 år. Fyller dig med min spermakanon (se bilden). Jag finns i Mellansverige Ring!

Tjejer söker sex!

Vi är två bi-tjejer som söker alla former av sex. Killar, tjejer, par är välkomna att ringa. Bor i Malmö.

Kuksugen slyna!
Hej kukar av alla former och storlekar! Jag är en liten blond, 154 cm, 47 kilo, 20-årig slyna som vill träffa alla sorters kukar och suga och bli sprutad i ansiktet. Diskret i Malmö!

Mogen kvinna vill..!
Hej alla kåta män! Trots att jag passerat de 45 är jag fortfarande en mycket sexuell kvinna. Jag är frånskild sedan många år och söker nu nya sexkamrater i alla åldrar, av alla nationaliteter och alla typer av utseende samt olika kukstorlekar. Ej toasex. Diskretion givet. Bor i Stockholmstrakten.

Par söker BS!
Vi är ett supersexigt erfaret par strax över 30 år. Vi söker på detta sätt en extra kille för BS med mannen och dubbelmacka med kvinnan. Du bör vara 30-55 år. Vi finns i Mälardalen. Diskretion givet.

Erfaren man sökes!
Jag är en 38-årig kvinna med kurvig kropp, ständigt rakad fitta och fasta bröst, som söker en härlig knullkompis som är erfaren. Du man över 40 år som känner dig manad – svara mig genast. Diskretion är en självklar sak, Jag ställer upp på det mesta utom S/M och toa. Finns i Göteborg.

Nyfiken tjej!
Jag är en 22-årig sexuellt nyfiken tjej som söker äldre män 40-65 år som vill ta hand om mina lustar. Du får gärna vara mullig och hårig och skäggig. Jag vill uppleva allt förutom toasex och stenhård S/M. Givetvis är vi väldigt diskreta.

Söker efter fotomodeller i Norrland

Fotomodeller i Norrland sökes av amatörfotograf. Du tjej som gillar att posera naken eller i sexiga kläder svara med telnr. Även diskreta träffar. ”100 % diskretion”.

Tre killar söker tjejer
Vi är tre killar på 19 år, som, söker tjejer, 15-19 år, för sänglekar och mysiga hemmakvällar. Blondiner har förtur. Vi har egen lägenhet i Dalarna. Svara helst med foto och telnr.

Kvinna vill ha kontakt med män/kvinnor
I Jämtland finns jag, en kvinna på 32 år, som vill ha kontakt med både män och bisexuella kvinnor, ej över 50 år. Har ej så stor erfarenhet av sex med kvinnor, men jag vill gärna prova igen. Annars är jag intresserad av det mesta inom sex. Det är en stor fördel, om du bor i Jämtland. Svara gärna med foto och telnr.

Två norrlandsgrabbar vill träffa tjejer
Vi är två norrlandsgrabbar på 28 år, som numera bor i Stockholm. Vi önskar träffa vitala tjejer, 20-40 år, gärna kompisar, för intima och rogivande stunder. Helst i Stockholmstrakten. Svar med foto och ev telnr.

Man söker kvinna/tjej
Du kvinna/tjej, som brukar läsa kontaktannonserna men inte kommit dig för att svara tidigare, tag chansen! Skriv några rader till mig om du är 18-40 år och dessutom frigjord, humoristisk och en självständigt tänkande person. Jag är 33 år, 178 cm hög och har skägg. Bor i mellersta Norrland (Y-län), har bil och lägenhet. Slå till nu! Hör av dig!

Kille söker tjej som knullkompis

Knullkompis? Nyinflyttad kille på 26 år i Sundsvall söker kåta tjejer i alla åldrar. Det är ett plus, om ni gillar sexiga underkläder och högklackat, men ej krav. Även 2 väninnor kan svara. Jag ställer upp på allt. Svara gärna med telnr.

Man söker sexsugen, kåt kvinna
Ogift man i Boden, 44 år. Ej sträng. Moralhållande. Mycket fördomsfri. Snäll, enkel och naturlig. Cendré, något fyllig. Dansar inte. Jag söker kontakt med sexsugen, kåt kvinna, 30-50 år: Svar från BD-län. 100 % diskretion.

Kille önskar träffa kåta tjejer
Kille, 25 år, önskar träffa kåta tjejer, 15-25 år, i Sundsvalls-trakten. Väntar svar med foto.

Ensam pappa söker frigjord tjej
Hej! Jag söker en vän för livet. Är en ensam pappa, 25 år, smal, mörk, mycket öm och mycket erfaren. Jag bor i Boden och längtar efter att vara nära. Finns du, frigjorda tjej, 18-40 år, så hör av dig. Jag är inte sprit-och rökfri men sexoman.

50-årig kåt söker kvinna
Skild, 50-årig kåt man från Ångermanland söker kvinna, 18-50 år, som tycker om sex. Du får gärna vara lite handikappad. ”Ömhet”

JANE SÖKER TARZAN
OK TARZAN. Visa nu om du kan annat än klättra i träd, jag som säger så är en 23-årig brunett, som efter en längre ”påtvungen semester” nu snart kommer igen. ”Nedräkningen har börjat, JANE”.

Kille söker bekantskap med tjej
Kille i Dalarna, 32 år, söker bekantskap med tjej, 23-45 år. Ärlighet, renlighet samt mycket kel och smek lovas. Svara helst med telnr för snabbare kontakt. ”Kanske vi två”

Kille 18 år söker sexlärarinna
Kille, 18 år, söker efter en sexlärarinna, 20-30 år, i Sollefteå-trakten. Går med på det mesta, men ej sadism. Nationalitet oberoende. Nakenfoto = svar.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *