Sexannonser vecka 44

Gubbkukar önskas!

Äldre HS sökes!
Jag är en 27-årig HS-kille som är aktiv. Jag finns strax utanför Stockholm och söker en äldre, kåt HS, gärna mullig och hårig, som vill suga av min kåta och spermafyllda jätteballe tills jag sprutar. Jag är givetvis jätte-diskret som du! Gärna håriga invandrare.

Bröstsex!

Jag är en mullig 22-årig tjej med rakad fitta och jättestora bröst som söker erfarna män i åldern 35-55 år som vill knulla min fitta och mina pattar. Gärna invandrare. Finns i Stor-Stockholm.

Sexkamrat sökes!
Hej kåtisar! Jag är en 42-åri mogen frånskild kvinna som vill träffa en sexkamrat. Ålder oviktigt. Invandrare okej. Jag är med på det mesta utom toasex eller S/M. Diskret i Göteborg.

Sexig vän sökes!
Jag är en kurvig kvinna, 26, med lite hängiga bröst och rund rumpa som söker en sexig vän för sköna träffar när lustan sätter in. Inte toa-sex eller S/M. Diskretion är självklart. Gärna jättekåta invandrare.

Läder och dominans!
Dominant lädermaster i MC-polisuniform med höga läderstövlar m.m. Inbjuder undergivna bögar till mitt stora och välutrustade tukthus. Hygien viktigt. Spa och gym finns. Söker även tuff grabb som vill öva upp sig till hjälpmaster. Jag har all utrustning du behöver. Centralt i Götaland.

Gränslös sex!

Jag är en snuskig tjej strax under de 30 som söker kontakt med erfarna, kåta män i åldern 40-55 år för gränslös sex. Jag finns nära Stockholm. Vi är diskreta.

Alltid rakad!
37-årig skild kvinna, barnlös, långbent med kurvig kropp och stora, fasta, men känsliga bröst och alltid rakad fitta (se bild), söker män för härligt sensuell erotik. Jag är beredd att ställa upp på det mesta, förutom toasex eller hård S/M. Jag finns i Göteborg. Diskret.

Aktiv HS sökes!
Jag är en 38-årig undergiven HS kukslyna som vill träffa äldre, mulliga, gärna håriga män 45-60 år som vill suga min kuk och sedan knulla min rövfitta. Jag bor i Stockholmsområdet. Diskretion.

Par söker BS!
Vi är ett par, 41, han 39 år, hon. Han är nyfiken på BS, så därför söker vi nu en BS-kille i åldern 25-50 år för sex tillsammans med oss båda. Gärna skönt kåta invandrare. Vi finns i Mellansverige, där du också bör bo. Vi ger och kräver diskretion.

Slicka mig!

Jag är en 23-årig tjej som älskar att få fittan slickad tills jag skriker ut min orgasm. Sedan är jag med på allting. Stockholm! Diskretion!

Gubbkukar önskas!
Hej alla underbara kåta äldre gubbar med ådriga kukar! Vi är ett kinky par, där hon är 41 och han 44 år. Vi söker en man mellan 50 och 65 år med hård gubbkuk som vill knulla oss båda. Vi bor i Göteborg.

HS söker HS!
39-årig homosexuell man, söker bögar för sköna knullstunder. Tar gärna din rövoskuld, låter dig sedan känna min analmuskel runt din styva kuk. Suger och sväljer allt du har. Din ålder är ganska oviktig, även ditt utseende om du inte är för fet. Jag finns i Norrköping och vi är givetvis diskreta.

Slank slyna!

Jag är en 27-årig tjej från Moskva, som talar bra svenska. Jag söker män för gemensam härlig mjuksex-njutning. Jag finns i Södertälje. Diskretion är självklart för mig och givetvis även för dig. Jag ställer inte upp på toasex eller stenhård S/M.

HS i Östergötland!
28-årig, snygg och charmig HS, söker äldre älskare, 41-60 år. Gärna vältränad med hårig röv. Jag är både passiv och aktiv. Diskret.

Yngre HS söker!
Jag är en ung HS-kille, 21 i Stockholm, som söker en äldre HS/BS man över 45 som vill suga mig tills jag sprutar i mun och ansikte Givetvis diskret.

Erfarna män!
36-årig snygg, blond, sensuell kvinna söker erfarna män för vild, hämningslös sex. Ej toa-sex eller S/M. För övrigt ställer jag upp på allt, suger, sväljer, tar dig i min stjärt om du inte har jättekuk. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion är helt givet alldeles självklart för oss. Svara mig NU!

Sexglad kille!
Hej! Jag är en mycket sexglad kille på 50 år från Halmstad. Jag vill gärna ha kontakt med en mullig kramgo tant med stora bröst, 50-60 år för sköna stunder tillsammans.

Kille söker kk
Kille 40 plus söker kk. Söker unga pilska tjejer. Thaitjejer och kåta damer som gillar all sex, rakat ska det vara är själv rakad. Diskretion givetvis (gärna foto).

Män och kvinnor!
Par i Södertälje söker par eller kvinna för snuskigt skön, kinky sex. Ålder/utseende är egalt. Vi ska även kunna vara vänner utanför sängen. Även ensamma killar med kukar, modell XL (minst 22 centimeter) kan svara snabbt till oss. Absolut diskretion!

Kurvig kvinna!
Jag är en mycket kåt och erfaren 29-årig, lite mullig, men kurvig kvinna, med stora, tunga och fasta bröst och helt rakad fitta, som på detta sätt söker sexpartners, ålder 35-55 år. Diskretion är viktigt. Jag finns i Malmöområdet.

HS söker HS!
Jag är en HS-kille, 28 år, som söker homosexuella killar i alla åldrar. Jag gillar att suga, sugas, slicka röv, få röven slickad och sätta på. Gillar inte cbt, wet eller fist. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion.

Två unga tjejer söker killar
HEJ GRABBAR, här har ni två unga kurviga tjejer som gillar att klä sig raffigt och ha kul. Vi söker varsin kul kille att dansa och mysa med.

Kvinna söker man eller par
FINLÄNDSKA, 39/167/62, från södra Finland söker snygg man eller par. Gärna foto/tel.

Brunett söker killar
30-ÅRIG BRUNETT med långa slanka ben och långt hår söker vältränade killar. Jag gillar vin, god mat, dans m.m.

Två tjejer söker killar
TVÅ TJEJER, 19/22, söker killar. Vi är ej BS men gillar det mesta, svara fort vi längtar. .

Två tjejer söker män
TVÅ 18-ÅRIGA TJEJER söker män: Vi gillar allt och lite till. Du kommer inte att ångra dig. Väntar på ditt svar med foto.

Tjej söker sexchatt

19-ÅRIG TJEJ, söker sexchatt, OBSERVERA endast sexchatt. Partner har jag redan. Gärna foto.

Två tjejer söker killar
TVÅ ÄRTIGA 19-ÅRIGA tjejer söker fräscha killar för allt som är kul och skönt. Vi väntar

Blyg tjej söker killar
BLYG 19-ÅRIG TJEJ söker killar, 19-24, som är snälla och pålitliga: Mina intressen: djur, dans, resor, mysiga hemmakvällar och dig förstås. Ar rökfri m dricker någon gång ibland. Svara från hela Sverige. Alla får svar.

Blyg tjej söker kille
STHLM, 24-årig tjej, önskar träffa kille 18-40 för skön och avslappad fritid. Är blyg.

Samlar du på nakenfoton

JAPANSKA önskar komma i kontakt med killar/tjejer/par som samlar på nakenfoton. Jag har många upphetsande foton på mig själv och vill gärna sälja dom till privata samlare. Önskar ej träffar.

Kille söker Sommartjej
Sommartjej – västkusten. Finns det någon tjej med sommarvistelse på västkusten som föredrar att sola/bada utan baddräkt? Jag är en naturistintresserad man som gillar sommaren med nakenbad i skärgården. Skulle bli glad om du skrev till mig. ”Skagerack”

Man söker kvinna för samvaro
GBG, ensam 44-årig kille. Söker kvinna för berikande samvaro. Jag har allmänna intressen. Svara gärna med telenr.

Lång kille söker kvinnor
Nästan två meter lång kille, 24, mörkt hår/bruna ögon söker kvinnor för trevliga stunder utan krav. Jag gillar nästan allt.

Exhibitionist söker likasinnad tjej

Exhibitionist, 30, som njuter av att vara naken när tjejer ser på, söker likasinnad tjej. Gärna BS. Jag står gärna modell om du tecknar/målar. Svara helst med foto från GBE trakten.

Kille från GBG söker tjejer
24-årig kille från GBG söker tjejer, 24-60. Jag gillar ömhet och raffiga kläder. Svar: foto önskas.

Två tjejer söker killar för fast förhållande
Norrland. Två tjejer, 18/19, med bra utseende söker kontakt med ärliga och naturlig killar, 21-26, för fast förhållande.

Kille söker tjejer/kvinnor
Halmstad. 40-årig kille med stor aptit på livet söker tjejer/kvinnor, 18-45.

Kille söker tjejer i Ångermanland
Snäll och kramgo 20-årig kille söker snälla ärliga tjejer för bekantskap och sköna stunder. Foto = svar. Gärna tel. Hoppas på svar ”Ensam”

Man söker fördomsfri kvinna
Ogift 45-årig man, enkel och naturlig, dansar inte, ej helnykterist men måttlig. Är mycket fördomsfri. Saknar en likasinnad kvinnlig vän att ge ompyssling och ömhet. Stockholms och Södermanlands län.

Kille söker mulliga tjejer/kvinnor
34-årig kille söker mulliga tjejer/kvinnor: 18-55, för mysiga och sköna stunder tillsammans. Skriv så kanske kan träffas snart. ”BD-AC-Y-län”.

Lite blyg kille vill ha fördomsfri tjej
Medelålders kille, lite blyg, som gått ensam allt för länge, saknar en naturintresserad, fördomsfri tjej med humor och tålamod. Vill du sätta fart på mina domnade livsandar? Barn inget hinder. Hela landet. Foto uppskattas men inget tvång.

Oerfaren kille söker kvinna

Oerfaren kille, 25, söker kvinna, 20-60 som kan lära mig det mesta. Skicka gärna foto.

Kille söker tjejer
27-årig kille söker tjejer som gillar live. Endast allvarligt menade meddelande välkomna. Tror också på en vänskap utanför sängen. Alla garanteras fotosvar.

Geisha söker man
Geisha, 20-35 år, som gärna tillbringar fritid både i och utanför sängen. Inre kvalitet mera viktigt än fördelaktigt yttre.

Kramgo kille sökes av kvinna
Varm och kramgo kille, 30-45 år, sökes av dito kvinna 38 år. Du måste tycka om barn och helst dela mina intressen som är: böcker, musik, samhällsfrågor, dans både gammal och modern, och även mysiga hemmakvällar. Rök- och spritfri. Svar med foto besvaras i första hand. ”B D-brunett”

Kraftig kille söker tjej/kvinna
Sugen. Jag är en kraftig kille på 24 år, 185 lång, 90 kg, mellanblond. Söker tjej eller kvinna, gift eller ogift har ingen betydelse, från 15 år och uppåt. Mina intressen är allt som är kul och allt som kan bli kul.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *