Sexannonser vecka 5

Sexkompis önskas!

Sexiga underkläder!
Herre och gentleman som bor mitt i Sverige och Jämtland. Är gift men hustrun är tyvärr sjuklig. Jag är ständigt kåt på damer. Är skojfrisk och duktig på att prata. Vill fylla din vagina med frisk säd (använder kondom om du önskar). Önskar endast mjuksex men om du vill ha lite lätt smisk på stjärten får du det naturligtvis. Uppskattar om du har sexiga underkläder. Min tanke är att vi ska träffas regelbundet. Jag är mobil och rimliga avstånd är inga hinder. Du kommer inte att bli besviken.

Undergiven kvinna!

Snygg, sexig, tuff, men undergiven kvinna, 27 år, söker vilda karlar, gärna tatuerade i åldern 30-50 år som kan kuva mig. Helsingborg.

Exklusiv kvinna!
Jag är en exklusiv 26-årig kvinna med D-kupa som söker erfarna och generösa män max. 60 år. Stockholm. Diskretion.

Stenhård HS!
Jag är en äldre, 47 år, dominant HS, som söker undergivna HS/BS i alla åldrar som vill bli fostrade, tvingade, hårt munknullade och fistade. Jag är en ganska erfaren master och finns i Stockholmsområdet. Jag är diskret av mig.

Sexkompis önskas!

28-årig kurvig, erfaren kvinna från Filippinerna, söker nu en erfaren man 40-60 år, inte överviktig, som kan bli min sköna sexkompis. Är med på allt utom S/M och toasex. Bor i Stor-Stockholm.

Mulliga män!
Slank kvinna, 164/56/33, med söta, små bröst, söker kukar på håriga, mulliga män 40-60 år för njutning. Diskretion i Stor-Sthlm. Träffar gärna invandrare.

Lekfull kvinna!
24-årig eldig kvinna lekfull kunnig och ogift, önskar träffa kraftfull man med hår på bröstet. Gärna skägg, långt hår och tatueringar. Du måste klara av att ta hand om en riktig kvinna. Jag älskar att klä mig i sexiga underkläder för att behaga dig. Diskretion. Stor-Stockholm.

Läder och lack!
Jag söker två kvinnor som liksom jag tänder på lack, skinn och läder. Full diskretion utlovas om så önskas. Renlighet är självklart. Eventuellt kan det leda till något mer. Du ska vara i god kondition, smal till smal-mullig. Sökes i hela Storstockholm.

BS-man sökes!
Vi är ett par som söker en BS-man 30-60 år, så att vi alla kan leka med varandra huller om buller. Vi finns i Stor-Stockholmsområdet. Svara oss nu!!!

KK sökes!

Jag är en 64-årig sexhungrig man som söker en riktigt kvinnlig sexkompis. Utseendet ganska oviktigt. Din ålder kan vara 25-65 Diskretion självklart. Jag finns i Halmstad.

21-årig passiv HS
Jag söker kontakt med en man i 50-års åldern och uppåt. Jag tycker mycket om att suga kuk och svälja sperma. Mellansverige.

Stora fasta stjärtar!
Attraktiv man söker attraktiva kvinnor med stora fasta stjärtar och stora läckra bröst, ludna eller rakade sköten, läckra, sexiga underkläder för heta häftiga passionerade sexakter, utdragna sådana. Diskret i Stockholm.

Spännande sexmöten!

Vi är ett stabilt par, kvinnan är 36 år, mannen 55 år. Vi är öppna för lite av varje, även lite udda kan vara spännande. Hon är nyfiken på tjejsex och han funderar på lätt BS. Vi söker ett par eller en man, 30 år och uppåt. Norra Småland, Västra götland.

Stilfull kvinna!
Jag är en elegant och stilfull 36-årig kvinna som söker erfarna män i åldern 40-60 år. Ej toasnusk eller S/M. Jag bor i Sthlm. Diskret.

Seriös bohuslänning!
48-årig pappa söker en kvinna i sitt liv. Vill lära känna någon på nytt och se vart det leder. Har höga förhoppningar men är villig att ge alla seriösa och ärliga kvinnor en chans att visa vad de går för. Vill ses varannan helg då jag inte har barnen. Har egen villa vid kusten. Kanske just du? Ser bra ut enligt andra.

Ensamstående kukdyrkande kvinna!

Erfaren, 37-årig, kukdyrkande ensamstående kvinna i Örebro, söker sexpartners i åldern 35-55 år. Är med på det mesta förutom toa-sex eller hård S/M. Diskretion är självklart.

Passiv HS 28 år!
Jag söker en aktiv kille, 35-50 år för sköna stunder. Jag tycker om mycket slick och sug. Du som svarar kommer inte att bli besviken. Stor-Stockholmsområdet. Jag är väldigt diskret som du givetvis också är!

Män i alla åldrar!
Kåt fitta söker kåt kuk som kan ersätta min dildo i sängkammaren. Jag bor i Helsingborg, är 37 år, 171 cm, 65 kilo, frånskild och inga barn. Jag är inte världens mest erfarna, och inte heller världens vackraste kvinna, men jag ställer upp på allt utom toa eller S/M. Heldiskretion!

Killar 30-55 år!
Jag är en överviktig kvinna 27 år, 168 cm, 74 kilo, med stora tunga bröst, som söker killar, 30-55 år för skön sex. Ställer upp på allt utom s/m och toa. Stockholms-området.

Erfaren BS!
Du är BS, liksom jag, så därför kan vi få mycket roligt ihop. Du är helst mellan 20-35 år, slank och cirka 175 cm lång. Jag är 29 år, ganska erfaren. Är både passiv och aktiv, precis som du. Halland. Diskretion är självklart!

Sex i Hälsingland!
57-årig man, fräsch och frisk. Söker bystig kvinna mellan 25-65 för skön sex. Du som jag har ett öppet sinne för skön sex och vill pröva något nytt. Ej S/M eller toa. Gillar sexiga kläder, nakenbad och att slicka och suga. Du kvinna, gift som ogift, svara till mig.

Skön sex!

Jag är en slank 34-årig tjej, 174 centimeter lång med ganska små bröst, som söker en erfaren man, 35-50 år, för skön sex. Bor i Stor-Stockholmsområdet. Jag är mycket diskret av mig.

Lekfullt par!
Vi är ett par, 30+, som älskar olika former av rollspel när vi har sex. Vi söker likasinnade män såsom kvinnor i Stor-Stockholmsområdet. Givetvis är alla diskreta.

Kåta män – ta mig!

Jag bor i Skåne och söker efter kåta män som kan ta mig. Jag är 26 år, blåögd och kurvig. Jag älskar all sex. Du får använda mina kåta hål helt för dina syften. Jag är precis som du – mycket diskret. Din ålder är ganska ointressant och du får gärna vara invandrare.

Passiva HS/BS!
Jag är en aktiv HS invandrarkille från Irak, på 26 år som söker passiva HS/BS i alla åldrar som kan ta emot min tjocka och långa, 18 cm, kuk i sin rövfitta. Ålder och utseende är ganska så oviktigt. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet och givetvis är vi mycket, mycket diskreta av oss.

Tjejer söker flera!
Vi är två stockholmstjejer som söker killar för skön gruppsex över alla gränser. Vi gillar det mesta utom toasex eller hård S/M. Ålder egalt. Diskretion viktigt.

Undergiven slyna!

Jag är en undergiven 33 årig slyna som söker en hårig erfaren master, inte under 40 år, som kan sätta mig på plats. Stor-Stockholm. Diskretion är självklart.

Man söker kvinna/tjej
Du kvinna/tjej, som brukar läsa kontaktannonserna men inte kommit dig för att svara tidigare, tag chansen! Skriv några rader till mig om du är 18-40 år och dessutom frigjord, humoristisk och en självständigt tänkande person. Jag är 33 år, 178 cm hög och har skägg. Bor i mellersta Norrland (Y-län), har bil och lägenhet. Slå till nu! Hör av dig!

Jag söker en knullkontakt

Söker en knullkontakt, jag är en nyinflyttad kille på 32 år i Stockholm som söker kåta tjejer i alla åldrar. Det är ett stort plus, om ni gillar sexiga underkläder och högklackat, men inte något krav. Även 2 väninnor kan svara mig. Jag ställer upp på allt. Svara gärna med ett telnr.

Man vill träffa sexsugen, kåt kvinna
Ogift man i Boden, 44 år. Ej sträng. Moralhållande. Mycket fördomsfri. Snäll, enkel och naturlig. Cendré, något fyllig. Dansar inte. Jag söker kontakt med sexsugen, kåt kvinna, 30-50 år: Svar från BD-län. 100 % diskretion.

Kille önskar träffa kåta tjejer
Kille, 25 år, önskar träffa kåta tjejer, 15-25 år, i Sundsvalls-trakten. Väntar svar med foto.

Jag söker en vän för livet
Hej! Jag söker en vän för livet. Är en ensam pappa, 35 år, smal, ganska mörk, mycket öm och mycket erfaren sexuellt. Jag bor i Malmö och längtar efter att få vara nära dig. Finns du, öppna, frigjorda tjej, 18-40 år, så hör av dig. Jag är inte helt sprit-och rökfri men en sexoman.

Kåt man från Kalmar söker kvinna
Skild, 60-årig kåt man från Kalmar söker en kvinna, 18-60 år, som tycker mycket om sex. Du får gärna vara lite handikappad, det är inga problem. ”Närhet”

Kille i Jämtland söker bekantskap med en tjej
Kille i Jämtland, 42 år, söker bekantskap med en tjej, 25-45 år. Ärlighet, renlighet samt mycket kel och smek utlovas. Svara helst med ditt telnr för snabbare kontakt. ”Kanske vi två”

Kille 20 år söker sexlärarinna

Kille, 20 år, söker sexlärarinna, 20-30 år, i Göteborgs-trakten. Går med på det mesta, men ej sadism och toasex. Nationalitet spelar ingen roll. Nakenfoto = svar.

Man söker ensam mamma
Hej! Du ensamma mamma med högst tre barn, hör av dig till mig nu! Sitt inte där hemma ensam som jag brukar göra! Om du har långt hår är det bra, men det kvittar, om du är blond eller brunett. Jag tycker om natur, barn, musik m.m. Dessutom fiskar jag. Är 186 cm, har mörkt hår och bruna ögon. Jag är lite blyg till sättet men snäll och trevlig. Skriv några rader och skicka med ett foto, om du har. Helst från Blekinge. ”Kanske vi två kan träffas”

20-årig kille söker kontakt med tjejer
20-årig kille söker kontakt med tjejer, 18-30 år. Mycket intresserad av sex och sköna hemmakvällar. Du bör helst bo i trakten runt Avesta, Fagersta eller Sala. Svara med ett foto.

Tjej en välutrustad kille
Tjej 22 år från Norrland söker en välutrustad kille, 25-40 år för träffar. Helst med ett foto. Allmänna intressen.

Kille önskar kontakt med tjej för sköna stunder
Västerbottenkille 24 år önskar kontakt med en tjej 18-30 år för sköna stunder. 100 % diskretion ges och önskas.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *