Sexannonser vecka 50

Sexgalen singel!

Sexgalen singel!

Jag är en 27-årig sexgalen singeltjej som på det här sättet, för första gången, vill försöka skaffa mig sköna sexvänner. Jag gillar det mesta som kallas för mjuksex. Finns i Göteborg.

Äldre HS sökes!
Äldre HS killar, 40-65, sökes av 31-årig aktiv HS i Stor-Stockholmsområdet. Kontakta mig direkt! Jag är erfaren och vet hur man råknullar äldre passiva HS-gubbars rövfitta. Jag är diskret precis som du.

Runkstunder
Jag är lätt BS och ganska oerfaren, 34 år, och vill träffa en kille som tycker om att se på gayvideo. Du bör vara 25-45 år. Vi runkar tillsammans. Diskretion.

Sextokig kvinna!

Hej kåtbockar! Jag är en 34-årig kvinna som är tokig i sex. Gillar absolut allt utom toa och hård S/M. Jag söker män i åldern 40-60 år för skönt snusk. Absolut diskretion jätteviktigt!

Ständigt fuktig!
Hej! Jag är en 24-årig ganska så kurvig tjej med ganska så stora bröst, men trång, ständigt fuktig fitta som söker kåta, erfarna karlar i åldern 45-60 år. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion.

Ta hand om mig!
Jag är en 36-årig undergiven vältränad homosexuell man, som söker en äldre, gärna hårig och lite mullig HS/BS man, din ålder ska vara 45+, i Mellansverige som vill ta hand om mig och våra gemensamma lustar. Diskretion är en självklarhet.

Brinnande sexlust!

Jag är en normalbyggd, 34-årig singelkvinna utanför Borås som söker västsvenska män som kan ta hand om min brinnande sexlust. jag ställer upp på nästan allt utom toasex eller S/M. Du bär vara 30-55 år och absolut rökfri. Jag är mycket diskret av mig. Invandrare är hjärtligt välkomna.

Sexig i Uppsala!
Jag är en ganska väl bibehållen 50+ kvinna som älskar att ha sex när jag är klädd i sexiga, lite udda underkläder. Jag söker kåta män i alla åldrar. Diskretion.

Kinky HS-kille!
Jag är en 27-årig kinky HS kille som verkligen gillar alla former av udda sex mellan män. Älskar att bli fistad och har absolut inget emot golden showers eller andra former av toasexvarianter. Jag söker likasinnade i alla åldrar och ditt/ert utseende eller nationalitet är totalt ointressant. Bor i Stor-Stockholm.

Sexleksak i Sthlm!
Generösa män och färgade killar, sökes. Jag vill vara din privata sexleksak som slickar och suger din kuk för att sedan få känna den i mitt hål. Jag är 27 år, slank, snygg och charmig. Du måste vara äldre än 40 år.

Sköna sexmöten!

Jag är en tjej på 26 år 168/70. Jag söker killar eller män för mysiga, sköna sexträffar, både i och utanför sängen. Jag är snäll, men blyg. Invandrare välkomna. Ni bör vara 30-55 år.

Billig kåt slampa!
Jag är en riktigt sexig, billig, kåt slampa. Smal med små bröst. Jag vill ha din kuk i min våta fitta hårt, nu. Det spelar ingen roll var du bor, jag är resande.

Par söker BS!
Vi är ett stabilt och erfaret par, hon 40 år, han 44 år. Vi söker en BS-tjej, eller en BS-kille för skön sex över alla gränser. Ej S/M eller toavarianter. Vi bor ganska nära Göteborg, men kan tänka oss att resa. Gärna invandrare. Vi är givetvis alla diskreta av oss.

Dominant HS!
Jag är en äldre, 47 år, dominant HS, som söker undergivna HS/BS i alla åldrar och av absolut alla nationaliteter, som vill bli fostrade, tvingade, hårt munknullade, fistade och slutligen rövknullade. Jag är en ganska erfaren master och finns i Stockholmsområdet. Jag är oerhört diskret av mig.

Smiska mig!
36-årig, långbent och kurvig kvinna i Stockholmsförort söker en man som kan smiska min stjärt mjukt, men ändå hårt tills jag blir alldeles galen av kåthet och då ska du vrålknulla mig. Även i min stjärt, om du inte är för stor. Din ålder 35-60 år. Mycket gärna invandrare. Diskretion.

Sexiga träffar!

35-årig kvinna söker erfarna, trevliga män i åldern 30-60 år för sexiga träffar i Stockholmsområdet. Jag är mycket erfaren ställer upp på det mesta. Diskret.

Utmanande ställningar!
Ungdomlig kille på 50 år önskar träff med sensuell kvinna eller en ung tjej som gillar sexiga kläder. Du tycker om att visa upp dig i utmanande ställningar. Jag behöver inte röra dig om du inte själv vill. Jag är en normal, smärt svensk i Stockholm.

Par söker sexvänner!

Vi är 37 och 42 år, intresserade av ohämmad sex med betoning på tjej- och oralsex. Killen kan gärna tänka sig att prova lätt BS och tjejen tjejsex. Vi finns i Västergötland och är precis som ni, väldigt diskreta.

Erfaren HS sökas!
Jag är en 28-årig HS som söker en äldre och erfaren bög för sköna sug och knullmöten. Jag suger och knullar dig. Jag bor i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion är självskrivet. Invandrare välkomna!

Kinky kvinna!
28-årig kvinna från Mellansverige, söker kåta karlar, gärna med tjocka kukar, som kan ta mig i båda mina kåta hål. Din ålder är oviktig. Diskretion. Vill även både ge och ta emot golden showers.

Kramvänlig!
Tuff tjej, 36 år, med stora, kramvänliga bröst, söker kåt man 30-50 år för sex. Jag vill knulla ofta och länge i mina hål. Malmö.

Mogen knullslyna!

Jag är en mogen, yppig knullslyna som söker män i alla åldrar för sex. Bor i Stockholm. Er ålder utan betydelse. Jag är 47 år. Diskretion är självklart.

Många kåta män!
Vi är ett par i Uppsala som söker många män som vill spruta ner min fru under en hejdlös spermaorgie. Hon, 33 år, älskar att bli svinaktigt nerkladdad. OBS! Detta är en seriös annons OBS!

Välsvarvad kvinna!
Jag är en kåt, välsvarvad, snygg, sexig 26-årig kvinna som bor några mil utanför Östersund som söker likasinnade män. Diskret och inte S/M eller toasex. Du bör vara 30-60 år.

Aktiv HS sökes!
Lack- och läderfixerad 28-årig passiv HS söker äldre, överviktig, hårig aktiv HS som sätter på mig i alla hål tills jag sprutar av njutningen. Diskretion är ett måste. Stockholmsområdet.

Sugvillig!
Jag vill gärna suga av storkukade killar. Är en man på 35 år, 187 cm lång och blond. Jag suger gärna tills du sprutar ruin mun full. Vill ni knulla mig har jag en villig röv. Helst svar från Stockholm. Men kåta kukar från hela landet kan höra av sig. Väldigt gärna muskulösa invandrare.

Två tjejer vill träffa två killar
Vi är två tjejer, 24 resp 25 år, som vill träffa två killar, 25-35 år, för att träffas och gå ut och ha roligt ihop eller sitta hemma, ta ett glas vin och ha det mysigt. Ni bör helst vara kompisar och från Gbg-trakten. Foto = svar.

Kille söker kåta tjejer
Tysk-svensk kille, 40 år, söker kåta tjejer, 18-60 år, med stora bröst.

Kåt tjej vill ha flera män samtidigt

Flera män samtidigt önskar 29-årig kåt tjej. Söker killar/män 18-45 år, som kan orka knulla länge, välkomna med svar, bara ni vill ta mig ordentligt.

Man söker kvinna för givande sexträffar
Här har du chansen att träffa en välväxt, egen företagare, med hyfsat utseende, som söker kontakt med en kvinna för givande sexträffar. Utseende och ålder saknar betydelse. Diskretion ges och önskas. Gärna träffar på dagen också.

Generös och trevlig man söker kvinna
Generös och trevlig man i Uppsala, 42 år, älskar att älska med tungan, hur mycket som helst. Svara helst med foto och tel nr för snabb kontakt. ”Jag väntar”.

Stockholmstjejer söker generösa gentlemän
Två Stockholmstjejer, söta, fräscha och sexiga, söker trevliga, generösa gentlemän för sköna stunder då och då. 100 % diskretion självklart.

Kille som gillar att posera söker tjej med samma läggning

Kille som gillar att posera, bära mycket åtsittande kläder, göra det” inför publik m.m. söker tjej med samma läggning. Massor av kul sex – men inte bara det. Även en hand att hålla i, någon att bry sig om och dela allt med. Kanske för livet? Sex och exhibitionism är halva livet – den andra halvan är t ex omtanke, hänsyn och ömhet. Den kan också innehålla intressen som djur, natur, musik, solbad och roliga resor. Åtminstone för mig. Privat har jag transvestitintresse (massor av sexiga kläder, även för dig). Om du är slank som jag, förstås. Gärna, helst. Och kåt, mycket kåt – full av humor och ett huvud på skaft. Så kul vi kunde ha, om vi trivs ihop. Snälla, försök mig. Jag bits inte. Kram!

18-årig brunett vill bli nakenmodell
Se hit! Jag är en 18-årig brunett, 167 cm lång, i Skaraborgs län, som önskar bli nakenmodell i utländska tidningar. ”Hoppfull”.

Kan ni killar göra det skönt för oss
Vi är två blonda tjejer på 18 år, som aldrig fått orgasm. Ni killar över 25, som kan lära oss och göra det skönt för oss, kan höra av er. Alla får svar.

Svart tjej söker killar
Liten, kraftig, svart tjej, 25 år, med, stora kraftiga bröst samt mycket hår på ”busken”, söker killar som älskar långa samlag med mycket erotik. Mellansverige.

Glad rumpmas söker tjejer
Glad rumpmas på 30 år, full av humor och med allmänna intressen. Lång, blond, blåögd och erfaren av livets skiften. Trevlig till både sätt och humör. Aptit på det mesta.

Mullig kille söker man
Hej! Jag är en stor, svart, mullig kille, som önskar, lära mig lite om det ljuva sexlivet (läser porrisar). Om du, gärna en lite äldre man, med stor erfarenhet och aptit, skulle vilja knäppa min oskuld, vore det bra. Svara snart. Du bör bo kring Falkenberg. ”Oskulden”

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *