Sexannonser vecka 11

Alltid svullen klitoris

Alltid svullen klitoris

Hej! Ibland blir det för tråkigt att leka ensam med min alltid svullna klitoris. Jag bor i Solna och söker efter killar/män som kan ta mig på alla möjliga sätt i alla mina villiga hål. Jag är 27 år och singel med en riktigt trång bullfitta. Vi är givetvis väldigt diskreta.

BS-män sökes!
Vi är ett par, hon 28 år, han 33 år, som söker en eller två BS män som kan hjälpa kvinnan ta hand om mannen under rena rama orgierna. Vi har nästan inga hämningar utan gör vad vi har lust till. Därför gillar vi bland annat massor av spermakladd, bisex över alla gränser mellan männen och dubbelmackor i kvinnans alla hål. Stor-Stockholm.

Kåta män sökes!

Jag är 26 år, bor i Solna o söker kåta karlar, 35-55 å som vill knulla mig. Jag gillar det mesta utom toasex och hård S/M. Ditt utseende ganska ointressant, men vi är diskreta.

75-100 år!
Man 55 år i Stockholm söker kvinna eller man. Din ålder ska vara 75-100 år och du ska vara skötsam och aidsfri som jag. Vill ha ett långt förhållande.

BS-tjej eller BS-kille!
Vi är ett par strax över de 30 i nedre Norrland som söker en BS-tjej, BS-kille eller ett BS-par för lekar över alla tabugränser. Diskretion är viktigt. Invandrare är helt okej.

Sex i Norrköping!
Jag är en erfaren 32-årig tjej med snygg kropp, som söker män i alla åldrar för heta sköna sexstunder. Diskretion är en självklarhet. Gärna invandrarkillar. Ställer upp på det mesta, dock inte S/M eller toasex.

Passiv + aktiv!
Snygg, välvårdad HS, 27 år, söker andra HS män, max 50 år, gärna håriga, för passiva och aktiva njutningar. Göteborg.

29 år och villig!
Jag är en erfaren, frånskild kvinna som vill ha kuk. Du bör vara 30-60 år och kunna ta hand om min alltid våta, villiga fitta. Jag är med på allt utom toasex och S/M. Jag är diskret och har inget emot invandrare. Diskretion är mycket, mycket viktigt.

Oerfaren tjej!

23-årig, kurvig, kåt, men oerfaren tjej i Linköping söker man 35-55. Vill lära mig suga kuk, svälja och är nyfiken på h det skulle vara att ta din styva stake i min runda oknullade rumpa. Jag vill uppleva allt utom S/M och toasex. Diskret.

Helt hämningslös!
Gyllene duschar! 36-årig kvinna vill träffa en riktig man som liksom jag älskar att få ge och även ta emot golden showers. Låt oss tillsammans dela vår lite annorlunda njutning. Under en skön sexigt gemensam njutning. Diskret. Bor i Mälardalen.

Passiv HS!
Mmmmm, hoppas någon av alla HS/BS män i alla åldrar som ser den här kontaktannonsen blir intresserade av och får lust att knulla min lite hängiga, men villiga röv. Jag är en HS-man som hunnit bli 47 år, men jag är fortfarande väldigt sugen på att bli knullad och är dessutom ganska vältränad. Gillar även att svälja sperma och att slicka din röv. Diskret i Mellansverige.

Analälskande tjej!

Jag är en analfixerad 27-årig tjej mitt i Västergötland, som vill ha dildo, tunga, kuk och sperma i min trånga, men villiga röv. Jag älskar att få njuta av mitt rövhål, men du får givetvis knulla mig i mun och fitta också. Ålder är ointressant. Ger och kräver Diskretion.

Kladdig sex
Kinky par söker snuskig BS man över 45 år för kladdig sex. Speciellt älskar vi att få och ge golden showers. Men knullar också varandra i alla tillgängliga hål. Vi finns i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion.

Äldre män sökes!
Jag är en ständigt kåt tjej som vill ha bekräftelse genom att ha sex med äldre män över 45 år. Jag är med på det mesta. Stockholm.

Ger och tar emot
27-årig HS-man söker andra HS män för sköna sug och knull i Norrköping. Jag både ger och tar emot kuk. Sväljer din feta sperma och slickar samt tungknullar din gärna håriga röv. Även två HS kompisar kan ringa. Diskretion är självklart.

Par i Västerås!
Vi är ett par som söker lite av varje. Hon är BS. Vi är 32 och 28 år, humoristiska, uthålliga och kåta till tusen. Vi är intresserade av ohämmad sex med betoning på tjej- och analsex. Diskretion.

Kinky passiv HS!

Jag är en kinky passiv HS på 29 år som bor i Stor Stockholmsområdet. Jag vill träffa dominanta HS män 40+ och uppåt som vill förnedra mig på alla sätt. Även HS par som vill ha slav.

Kåt i Sundbyberg!
Jag är en 26-årig, ständigt kåt, frånskild tjej, söker alla kåta män 25-60 år. Jag gillar lack och läder och ställer upp på allt utom S/M och toa. Sundbyberg.

Sex med äldre män!
22-årig slank kvinna i Stockholm söker äldre män 40-60 år som kan ge mig stenhård sex i överflöd. Jag är nästan alltid kåt och leker ofta med mig själv. Jag är pigg på det mesta i sexväg, utom toalettsex.

Intensiv killsex!

BS-kille söker kille eller par, för skön, intensiv mjuksex. Jag är 26/179/78/16. Ni kan vara 20-55 år, gärna smala samt oerfarna eller erfarna. Gärna sköna, kåta invandrarmän. Jag finns i Mellansverige. Jag är både passiv och aktiv! Diskretion krävs.

Äldre gubbar sökes!
Sexig och kåt, mullig och skön kvinna, 33 år som undergiven, söker äldre kåta gubbar, 40-60 år för kladdig snusksex i alla hål. Du får gärna vara ganska mullig och hårig, även gärna skäggig. Mycket diskret.

HS i Södermanland!
Snygg man, 46 år, med kåt, liten kuk, söker HS-män 30-60 år för sex. Diskretion. Jag finns i Södermanland. Jag är både passiv och aktiv. Invandrare är helt okej.

BS-par söker BS-man!
Vi är ett par i 35-års åldern söm söker en man 30-60 år som vill slicka fitta samt ta emot kuk. Malmö.

Passiva HS sökas!
Tuff, aktiv HS, 47, söker passiva, gärna yngre bögar som tar emot min kuk och min sperma. Bor i Örebro, men kan tänka mig att resa. Diskretion är självklart. Kuksugna invandrare är okej! Ring mig!

Feminin HS sökes!
29-årig BS man, söker yngre, smal fjollig HS kille, 20-40 år, som vill känna min kuk i alla sina kåta, villiga hål. Diskretion är givetvis ett absolut måste. Jag bor i Mälardalen. Svara nu till mig omgående!

Transknullare sökes!

27-årig blyg HS som älskar att vara klädd i kvinnokläder och allra helst då i strumpbyxor. Behöver transknullare. Älskar att suga kuk och bli genomknullad. Jag finns i Uppsala. Absolut diskretion är givetvis helt självklart.

Mogen kvinna!
Överviktig 44-årig kvinna söker en riktig man som kan ta hand om mina nästan omättliga sexbehov. Du bör vara 30-60 år, ditt utseende är ganska så oviktigt. Jag finns i Mellansverige. Diskretion jätteviktigt.

Vrålkåt finska!
Jag är en 26-årig vrålkåt finsk tjej som söker kåta män i alla åldrar. Jag bor i Södertälje och ställer upp på det mesta utom toa. Givetvis mycket diskret.

Knullsugen!

37-årig skild kvinna, barnlös, med ständigt rakad och savande fitta, söker män för erotik. Jag är redo att ställa upp på det mesta. Ej S/M eller toa. Jag bor utanför Göteborg.

Rejäl och aktiv!
Här finns en rejäl aktiv HS man, som vill träffa andra HS/BS män för skön sex. Även par som söker BS-man. Jag är 37 år. Malmötrakten.

Aktiv äldre HS!
Jag är en aktiv 55-årig HS-gubbe som söker sex män HS/BS i alla åldrar. Stor-Stockholmsområdet. Gillar även undergivna transor. Diskretion är självskriven.

Stockholmspar!
Sexigt Stockholmspar, han 34, hon 32, snygga och tränade söker BS-tjej, BS kille eller par i åldern 30-50 år. Gärna hårt som mjukt dock ej S/M eller kiss- elller bajslekar. Gillar även lät bondage.

Experimentell tjej!
Jag är en ganska erfaren tjej, som är mycket intresserad av gränsöverskridande, experimentell, okonventionell sex mellan man och kvinna. Jag sväljer gärna sperma och gillar analt. Men det jag helst vill uppleva är hård S/M. Jag är undergiven och är din slavinna. Jag är 24 år, 172/63, med måtten 90-57-93. Stor-Stockholm.

Tillfredsställ mig!

Vem vill slicka en plaskvåt 34-årig fitta i Norrköping till orgasm? Söker dig erfarna man 35-55 år. Även BS par. Givetvis är vi diskreta av oss.

25-årig snäll kille söker tjejer
Västmanland. 25-årig snäll kille med allmänna intressen söker på detta sätt tjejer i alla åldrar för sköna träffar och att ha kul med. Vi kan även träffas på dagtid. Bil finns. Har du lite humor, är det bara att svara direkt. Alla svar besvaras och beaktas. Gärna foto.

Kille, 26 år önskar kramgo tjej
Kille, 26 år, från Karlstad, önskar bekantskap med kramgo tjej för skon samvaro. Du bör tycka om slick och sug.

Kille, 25 år söker kvinnor
Kille, 25 år, med bra utseende, söker kvinnor, 18-45 år. Helst från Värmland eller Närke. Gärna gifta. Dagtid och kvällstid.

Kille, 23 år söker tjejer
Kille, 23 år, från Katrineholm, söker tjejer, som gillar håll-i-gång med t ex disco, musik, sport. Ålder utan betydelse. Svara gärna med foto och telnr.

Ensam kille söker varm och go tjej

Ensam kille på 20 år, söker varm och go tjej i Södermanland, som gillar mysiga hemmakvällar med god mat och dryck, och som tycker om att sola och bada samt leva i vår svenska natur. Jag är 177 över havet, väger 72 kg och ser, enligt andra, bra ut. Svara med foto o telnr för snabbare kontakt. Jag väntar.

29-årig kille vill träffa kille
29-årig kille önskar bekantskap med kille i samma ålder eller yngre, helst från Västerås. Intresse: ha roligt tillsammans. Svara gärna med foto.

Värmlänning söker kvinnor och par
Värmlänning, 39 år, söker kvinnor och par, även handikappade, för sköna sexträffar. Ålder och utseende utan betydelse. Stor erfarenhet av trekant samt uthållig till tusen. Helst telnr för snabb kontakt.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *