Sexannonser vecka 49

Mjuksex med kvinna

Aktiv HS söker passiv!
Jag är en 27-årig kåt och aktiv bög som vill få min röv slickad och kuken sugen och söker därför på detta sätt, HS/BS-män. Ålder oviktigt. Jag är mycket diskret av mig precis som du också måste vara. Jag finns i Östergötland och är diskret.

Moget 65-par söker!
I Stockholm finns vi ett BS par på lite över de 50, som söker BS-män. Vi söker män med stora och grova kukar, som är dominant lagda och vill sätta på oss både i fitta och röv. Diskretion ar givetvis självskrivet. Invandrare är varmt välkomna!

Par söker BS-man!
Min tjej, 32 år, kåt och snygg och jag, 33 år, söker en extra man, 30-55 år, för sex på tre. Jag är lätt BS och gillar att suga kuk. Kanske också knulla en rnansröv. Vi får mötas och se! Vi finns i Smålandsområdet. Du får gärna vara invandrare. 100 % diskretion.

Hemligt HS-sex!

Är en man på 47 år, som söker en HS-man/kille som är rök- och drogfri precis som jag. Jag är gift och har familj på annan ort. Jobbar och har en egen övernattningslya i Stockholm. Vi träffas hos mig, eventuellt på dagtid. Diskretion.

Äldre HS sökes!
37-årig, snygg och charmig HS, söker äldre sexkamrater, 45-65 år. Gärna vältränad med hårig röv, men det är absolut inget krav. Mulliga går lika bra. Jag är passiv. Även ett HS sambopar kan svara till mig för en skön trekant. Jag bor i Västsverige och är givetvis diskret.

Slank slyna söker!
Jag är en slank kåt slyna, 39 år, som vill ha äldre, kåta, gärna lite mulliga gubbar, mellan mina lår. Suger och sväljer. Är med på det mesta utom S/M och toagrejer. Diskretion är självskrivet. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Invandrare är helt okej! Även par som vill ha extra tjej att leka med kan svara!

Mjuksex med kvinna

Västkustkvinna önskar en kvinna att ha mjuksex med. Är oerfaren, du får gärna stora bröst, kraftig och en god fitta att slicka som jag. Du är 30-40 år, själv är jag, 49 år. Full diskretion är viktigt. Hör av dig snart, jag väntar. Ett plus om du bor på västkusten. Kram och puss. Jag längtar.

Född på Jamaica!
Jag är en 28-årig kvinna som är född på Jamaica, men har bott i Sverige i elva år och talar flytande svenska. Jag söker en sexig man 35-55 för skön njutning. Finns i Göteborg. Diskret.

Hårig med stora bröst
Jag är en mysigt mullig tjej 24 år, 164 cm, 70 kilo, med jättestora pattar (G-kupa) och väldigt hårig fittbuske, Jag söker killar, 30-55 år för skön och svettig sex. Ställer upp på allt utom S/M och toasex. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Du får givetvis mycket gärna vara en vrålkåt, muskulös och härligt hårig invandrarman! Diskretion är en självklarhet.

Sexglad kille!
Hej! Jag är en mycket sexglad kille på 52 år från Skellefteå. Jag vill gärna ha kontakt med en mullig kramgo, äldre tant med stora bröst, 50-70 år för sköna stunder tillsammans.

Kille 40 plus söker kk
Söker unga pilska tjejer, helt Thaitjejer och kåta damer som gillar all sex, rakat ska det va är själv rakad. Diskretion givetvis (gärna svar med foto).

Par söker BS!
Vi är ett par i 40-års åldern, fräscha och kåta som finns Stor-Stockholmsområdet. Vi söker BS av alla de slag, både tjejer och killar för gemensam njutning. Är du invandrare är det absolut inget hinder. Givetvis är vi oerhört diskreta av oss. Ring till oss omgående!

Utnyttja mig hårt!

Jag är en mycket undergiven 34-årig kvinna som vill träffa en tuff dominant man, gärna hårig och skäggig och det gör ingenting om du är invandrare. Du ska utnyttja mig hårt och knulla mig både i min, fitta och röv. Diskretion självklart.

Spännande i Malmö!
Jag är en sexig kvinna på 25 år, som söker en helt vanlig, normal och trevlig kille över 30 år, för spännande och sexiga möten. Du får gärna vara gift eller sambo eftersom jag inte är ute efter förhållande.

Äldre HS sökes!
Hejsan på er alla sköna och härligt kåta människor! 27-årig, snygg och charmig bög, söker äldre älskare, 40-60 år. Gärna vältränad med hårig röv. Jag är både dominant och undergiven, beroende på känslan för dagen och vill att du är det också. Även ett BS/HS-par kan svara mig för en skön triokväll. Diskretion krävs.

Fuktig och trång!

Jag åren 44-årig kvinna mycket fuktig och trång fitta (inga barn) som söker 5 partners i åldern 30-55 som vill knulla mig, gärna bakifrån! Bor Göteborg. Mycket diskret. Gärna invandrare. Alla är välkomna att svara. Tveka inte att svara mig omgående!

Par söker BS!
Vi är ett par 30+, lugna och harmoniska, rök-, men inte vinfria. Vi söker en BS-tjej, eller en BS-kille för skön sex. Ålder upp till 50 år. Ej S/M och toa. Vi bor nära Uppsala. Diskret.

Man söker kvinna!
Jag är en 39-årig man som söker en kvinna för sköna stunder. Bor i Stockholm och jag har tillgång till bil. Jag är vältränad, välutrustad, frisk och gillar vanlig mjuksex. Har brunt hår bruna ögon. Jag är lugn till sättet och problemfri. Gillar mulliga tjejer.

Kåt skånsk kvinna!
Jag är en nästan ständig 41-årig skånsk kvinna som bor utanför Helsingborg som söker killar som också ständigt är vrålkåta. Din ålder bör vara 25-50 år, utseende är inte så viktigt inte heller storleken på kuken. Jag ställer upp på mesta, förutom S/M eller toasex. Invandrare är helt okej.

Långa förspel!

28-årig experimentell, ganska erfaren tjej söker håriga och erfarna män 30-55 år. Jag tycker mycket om mjuksex, har även provat S/M, men vill absolut inte vara med om toasex. Gillar långa förspel med mycket sug och slick. Jag bor inte så långt ifrån Stockholm. Det är mycket viktigt att du är diskret precis som jag är och du får gärna vara invandrare!!!

Pervers tjej i Solna!
Kurvig 26-årig tjej söker erfarna män i åldern 30-55 år för gemensam njutning i sängen. Jag är vaken för det mesta som är skönt, speciellt älskar jag toasex (urin). Älskar verkligen också oralsex, att suga kuk och samtidigt bli slickad ger mig orgasm snabbt.

Varmblodig kvinna söker killar i alla åldrar
Varmblodig kvinna, 23 år, slank, snygg och kåt söker killar i alla åldrar för intima nöjen. År intresserad av sex i alla former. Helst från Västkusten eller Västergötland. Svara snabbt, gärna med foto! Du måste vara mycket intresserad av sex.

Två väninnor önskar sexkontakt med killar

All you need is love. Vi är två väninnor från Norrland som önskar sexkontakt med killar i ålder 20-40 år. Blond, 23 år, och helgalen i att knulla i alla möjliga, och omöjliga ställningar. Är intresserad av det mesta. Mörk, 19 är, föredrar att älska i baksätet i en amerikanare, helst skinnklädda näten. Tycker också mycket om gruppsex, så det skulle vara trevligt om ni är två kompisar. Jag har själv bil och tycker det är så skönt att gå i skinnkläder. ”Hör av snart, våra bockar”.

Kåt och knullglad tjej söker killar och män

Hejsan! Jag är en kåt och knullglad 18-årig tjej, som önskar kontakt med killar och män, 20-45 år. Jag ställer upp på det mesta som gör livet skönt ”Knullglad tonåring”.

Kvinna söker man
Jag söker en man, 30-35 år, för sköna träffar. Är själv 31 år. Svara helst med foto.

Kåt, gift kvinna söker generösa män
Kåt, liten gift kvinna, varm och öm, önskar på detta sätt kontakt med generösa män för sköna stunder. Jag är 36 år, men din ålder är utan betydelse. Har du egen lägenhet är det bra. Jag gör hembesök. Du bor helst vara från Linköpingstrakten.

Kille längtar efter en tjej
Lång, smärt kille, 40 år, snäll, kelig och romantisk nyligen skild, längtar efter en tjej, som kanske vill ta initiativet vid våra sexlekar och även vara kärleksfullt sträng ibland. Svart nylon och stilettklackar är min svaghet. Mina intressen är: DIG, hemmet, trädgård, naturen, sommarstället, bilar, musik m.m. ”Radhus i Spånga”

Du tjej, kille finns här
DU, TJEJ! Du, tjej mellan 20 och 28 år, som tror på kärleken men som saknar den liksom jag. Skriv då till en 27-årig kille i D-län. Mina intressen är allmänna. Sänd gärna med ett foto.

Kille vill dela ensamheten med kvinna
Jag bor på landet i eget hus. Jag skulle vilja dela ensamheten med någon kvinna mellan 30 och 40 år. Mina intressen är bl a naturen, resor, sköta om hus och tomt. Gärna fotosvar, garanterat svar! Barn inget hinder.

Käck kille söker tjej
Jag är en käck kille på 19 år som precis ryckt in i det militära. Kontakten med tjejer har hittills varit blygsam. Jag gillar mysiga hemmakvällar när jag har permis.

Söker kille för en underbar resa

Du sexiga kille, 18-35 år, lång och gärna lite kraftig, från Jönköpingstrakten, vill du följa med mig, 30-årig kraftig kvinna med stora bröst och kraftiga lår, på en lång, underbar resa? Viskande, smekande, sugande, kyssande, stönande resa i min säng. Vara nakna, svettas tillsammans under resan. Explodera i ett sagolikt rus, gråta av lycka. Göra en paus i resan med en cigarrett och en öl. Fortsätta resan med samma lidelse och passion som förut. Somna tillsammans, trötta men lyckliga. Vakna tillsammans. Fortsätta vår, resa tillsammans, som är mycket lång. Vem vill göra denna resa med mig? OBS! Utan kondom? Svara med foto och telnr till ”Längtande resenär”.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *