Sexannonser vecka 10

Nymfoman i Göteborgsområdet!

Erfaren master!
Undergiven 26-årig, oerfaren kvinna söker erfaren master för fostran och lydnad. Din vilja är min lag. Din njutning är min dröm. 100 % diskretion. Tvinga mig! Jag väntar i Stor-Stockholmsområdet. Master! Din ålder och ditt utseende samt hur stor kuk Herrn har, är givetvis helt utan någon som helst betydelse! Ring NU – jag längtar!

Kåta herrar sökes!

Kåt kvinna söker kåt kuk med tillhörig herre 40-60 år. Jag bor i Stockholm, är 32 år, 166 cm, 62 kilo, frånskild och inga barn. Ställer upp på allt utom toa eller hård S/M. Diskretion är en självklarhet. Gärna kåta invandrare.

Blond bi-man!
Jag är en 50+ man. Bor i Uppsala. Är mycket förtjust att gå i kvinnliga kläder, då blir jag sexig och kåt. Vill träffa likasinnade så vi kan tumla runt och vara härligt kåta och lusten ta över. Söker även män som gillar transa. Gärna äldre håriga och kraftiga. Lika bra om ni är yngre och nyfikna så kan vi ha det skönt ihop. Mycket seriöst och med diskretion.
Puss och kram!

Skön HS sex!
Jag är en 36-årig, både passiv och aktiv HS som här nu söker andra experimentella äldre HS-män för skön homosex. Gärna invandrare av alla slag. Diskretion är självklart. Mellansverige.

Elegant ryska!
Mycket elegant och krävande ryska, 31 år, som ger generösa och erfarna män otroliga sexupplevelser med massor av slick, sug och upprepade tömningar av din pung. Du bör vara en mogen man i åldern 35-60 år, och får inte ha några som helst hämningar. Diskretion.

Svin-kåt, hämningslös kvinna

Jag är en 26-årig, singel, svin-kåt, helt hämningslös kvinna som kukar i alla storlekar och alla åldrar. Jag ställer upp på det mesta förutom S/M och toasex. Jag är diskret av mig. Göteborg.

Kvinnlig påsättare!
Jag är en tuff tjej på 24 år som älskar att knulla män i röven. När jag satt på dig tills du sprutat, så får du knulla mig. Bor i Stor-Stockholmsområdet.

Erfaren kvinna!
Jag är en mycket kåt och erfaren 36-årig långbent kvinna, med sköna bröst, helt rakad fitta, som på detta sätt söker sexpartners, 35-60 år. Jag är med på det mesta förutom hård S/M och toa varianter. Jag finns i Täby norr om Stockholm. Diskret ett måste. Gärna invandrar kukar!

52-årig HS
Jag finns i Göteborg och söker kåta HS/BS män från Västkusten, för skön killsex. Du ska tycka om att bli tagen i alla hål. Diskret.

Svart mamba.
Jag är en 27-årig kille, född i Gambia som är HS. Jag söker HS/BS i alla åldrar som vill njuta av min stora tjocka kuk. Diskret. Jag finns i Stor-Stockholm.

Nymfoman i Göteborgsområdet!

Jag är en mycket frigjord och väldigt social nymfoman på 24 år. Jag söker efter en likasinnad BS/LSB-tjej eller ett BS-par, mellan 25 och 45 år, för vänskap och sexuellt umgänge. Även män med minst 22 cm kuk kan – nej SKA svara till mig genast. Absolut diskretion.

Ung kåt. skånska!
22-årig kåt skånska söker erfarna män över 40 år för gemensam sexnjutning. Ej S/M eller toasex. Du får gärna vara lite mullig och skäggig. Diskret.

Par söker BS!
Hon, 34, han, 32, är BS och söker nu en manlig BS sängkamrat, för hämningslöst, lite kinky kul på tre. Vi finns i Mellansverige och gillar det mesta i sexväg utom toasex. Vi är också väldigt diskreta av oss. Du får gärna vara invandrare!

Master söker undergiven

62-årig master i Skaraborg. Söker dig undergivna 40 – 50 åriga, rödhåriga, feta kvinna i Skaraborg. Vet att du finns så kontakta mig. Alla undergivna kvinnor som önskar att bli dominerade och lydiga slav kvinnor ska kontakta mig. 100% diskretion. Bli lycklig med en man som vet vad kvinnor behöver. Din master väntar.

Undergiven slyna!
Jag är en undergiven 23-årig slyna som söker en erfaren master, inte under 40 år. Stor-Stockholm. Diskret.

Dubbelmacka!
28-årig ganska slank kvinna, med små bröst, söker riktiga män, 35-60 år, som kan ta mig hårt både i fittan och i analen. Diskret och ganska erfaren när det gäller skön sex. Finns i Mellansverige.

Bög i Stor-Stockholm!
Snygg, passiv, 28-årig bög i Stor-Stockholm, söker aktiva äldre män, upp till 70 år, som vill njuta av att köra in sin stenhårda kuk både i min mun och i min villiga räv. Även ett bögpar för skön sex på tre. En dominant hårig invandrare vore häftigt. Jag är mycket diskret som du/ni också måste vara.

Lekfullt par!
Vi är ett par, 30+, som älskar olika former av rollspel när vi har sex. Vi söker likasinnade, män såsom kvinnor i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion.

Elegant slyna söker!
Jag är en 28-årig elegant slyna med stil och finess utanför sängen, men med ett hämningslöst gränslöst sexbehov när jag är kåt. Jag söker mogna män 40-55 för långa förspel med sug och slick och sedan sköna knull. Stor-Stockholm!

Vild sex!

46-årig kåt kvinna söker kåta män i alla åldrar för vild sex. Ditt utseende är ganska oviktigt. Jag är med på allt utom toasex och hård S/M. Diskretion är givetvis helt självklart. Väldigt gärna invandrare. Jag finns i Mellansverige

Kladdig sex…
29-årig passiv tjej önskar komma i kontakt med hårda, erfarna kukar i åldern 30-50 år för sköna spermakladdiga knull. Du får knulla mig länge i alla mina hål. Jag finns i Mellansverige. Jag är med på allt utom toasex eller stenhård S/M. Diskretion självklarhet.

Sköna stunder!
Kille 40 år från nordöstra Småland. Söker tjejer eller par för sköna stunder i hela landet. Ålder egalt. Gärna foto och telefonnummer. Vet att ni finns. Skriv nu. Längtar och väntar. Vi ses.

36-årig kvinna!
Jag är inte världens varken vackraste eller smalaste kvinna, men jag är väldigt kåt. Män i alla åldrar. Inte toa eller S/M. Stockholm.

Intensivt sex!

BS-kille söker kille eller par, för skön, intensiv, kinky mjuksex. Jag är 28/184/82. Är också fräsch, frisk och socialt trevlig. Ni kan vara 20-55 år, gärna smala samt oerfarna eller erfarna. Det enda jag inte är med på är toasexvarianter. Diskret i Mälardalen.

Kåt 31-årlig tjej!
Jag är en kurvig kåtslampa som vill ha äldre, kåta, håriga gubbar, mellan mina lår och i min röv. Bor i Stor-Stockholm. Diskretion.

Erfaren kille vill träffa tjejer, 18-26 år
Erfaren kille, 25 år, önskar kontakt med tjejer, 18-26 år. Jag är studerande och bor i U-län. Mina intressen utöver sex är djur och natur, barn, teckning, böcker, matlagning, sport m m. Skicka gärna med ett foto.

Jag söker kåta kvinnor

Jag söker på sträckan Växjö – Jönköping – Skövde – Kristinehamn – Filipstad- Mora kåta kvinnor i åldern 15-60 år, gärna gifta, även invandrarkvinnor. 100 % diskretion fordras och ges, liksom renlighet.

Kille önskar träffa kåta kvinnor
Kille på 26 år önskar träffa kåta kvinnor i Uppsala län. ”Drutten”

Två killkompisar letar efter två kåta tjejer
Vi är två killkompisar, som letar efter två kåta tjejer, 16-18 år, för sköna träffar. Vi är 19 och 22 år, ljusa, 185 cm långa. Bor i Mellansverige. 100 % renlighet ges och krävs. Ev varaktigt förhållande.

Kille 25 år söker tjej 15-20 år
Kille, 25 år, söker efter en tjej, 15-20 år, för att ha kul med samt för mysiga hemmakvällar. Jag är 180 cm lång, blond och bor i Mellansverige. Ev varaktigt förhållande. Helst svar med foto, men alla får svar.

Kille vill komma i kontakt med kvinnor
Jag är en kille som vill komma i kontakt med kvinnor med stora bröst och som är stenkåta. Du bör bo i Norrköpingstrakten. Jag vill älska med dig länge, och smeka dig över hela kroppen, se dig salig. Jag är uthållig. Du bör vara mellan 20-45 år. Svara mig så får- du mitt telnr.

Kille söker villiga kvinnor

Jag är en kille på 40 år, bosatt i Örebro, och jag söker villiga kvinnor, 25-40 år, helst från Örebro. Du får gärna vara gift. Svara med telnr så ringer jag upp dig.

26-årig tjej söker kramgo kille
Jag är en 26-årig tjej med bra utseende, som söker rar, ärlig, öppen och kramgo kille, 25-35 år, från Stockholmstrakten. Har allmänna sexintressen. Svara gärna med foto och telnr. ”Kram”.

Kraftig quinna önskar bekantskap knulltokig kille
Kraftig quinna, 36 år, med i övrigt hyfsat utseende önskar bekantskap med stor, hård, villig, uthållig, kelig, kramgo och knulltokig kille, civilist. Ålder och utseende av mindre betydelse; men gärna över 180 cm. Helst bilburen och gärna dansant. Diskretion och renlighet ges och fordras. Ej lögner. Svar med telnr. ”Soldyrkare i Sthhnstrakten”.

Sökes, du erfarne man!
Jag, en tjej på 22 år, söker en erfaren man, som kan lära mig allt om sex. Du bör vara 25-35 år. ”Jag väntar”.

Tjej söker kille som gillar allt

Du, kille, som gillar allt, eller nästan allt i sexväg, skriv till mig, en 20-årig tjej, bosatt i Mellansverige, och som är pigg på det mesta. Jag är visserligen ganska blyg i början, men när vi lär känna varandra. Jag väntar med spänning på ditt svar, och kanske ett foto. ”Lev livet lekande”.

Kvinna söker varm och kramgo kille
Varm och kramgo kille, 30-45 år, söks av dito kvinna, 38 år. Du måste tycka om barn, och helst dela mina intressen, som är: böcker, musik, samhällsfrågor samt dans, både gammalt och modernt. Även mysiga hemmakvällar. Rök- och spritfri. Svar med foto besvaras i första hand. ”BD-Brunett”.

20-årig tjej söker killar
20-årig tjej i Helsingborgstrakten söker killar i 25-35-årsåldern för sköna träffar. Gärna fast förhållande. Helst foto.

Tjej söker ärlig och uppriktig kille
Tjej, 27 år, söker ärlig och uppriktig kille, 25-35 år (över 180 cm) för varaktigt sexuellt umgänge. Är rökfri men tar ett glas ibland.

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.