Sexannonser vecka 40

Tjej sökes som vill bli slickad

Tjej sökes som vill bli slickad
Tycker du om att bli slickad? Gillar du olika rollspel? Är du dominant eller undergiven? Kort sagt, gillar du sex i olika former, skriv då till mig! Jag är en kille på 30 år, 183/89 med hyfsat utseende. Jag gillar det mesta inom sex och tokiga upptåg. Jag är ren, frisk och diskret och kräver detsamma av dig. Skriv och berätta om dig själv Bifoga gärna ner ett foto också då detta garanterar svar från mig. Väntar med spänning på svar frän dig. Småland, Östergötland med omnejd.

Vill hitta kvinna i Skaraborg
33 år, snäll och kramgo önskar kontakt med kvinna i åldern 30-40 år som gillar sex i stora mängder med långa förspel. Mycket sug och slick. Har rätt grov kuk. Frisk. Foto.

Det kommer mera!
Vad bestämmer du! Kåt 22 årig, välväxt och långbent tjej förverkligar dina drömmar. Skicka ett meddelande med foto. Vi svar får du en överraskning.

Par söker par
Vi gillar gummi, lack, smink, högklackat. Min kille vill gärna bli påsatt och knullad hos er. Du som är kille ska gilla perversa kläder och vara feminin. Svara och berätta.

LB/BS Tjejkompis 24-35 år sökes
Utan kille. Själv är jag 28 år. Söker en vän i trakterna Enköping och Sala att dela tankar och funderingar med. Några av mina intressen är sexfoto, porrvideo och sexiga underkläder. Du får gärna ha liknande intressen. Snälla hör av dig.

Kåt mysig kille!

Jag är en kille på 32 år. Jag söker tjejer mellan 18 till 50 år för mysiga och sköna nätter med kyss och smek, slick, sug och långa sköna knull även analt går också bra. Ni får också bestämma vad ni vill göra när vi kåtar upp oss och knullar. Jag kan fota er med sexiga underkläder och när ni använder löskukar. Vi kan titta på några amatörfilmer och kåta upp oss. Jag bor i ett hus. Svara med adress + telefonnummer och foto.

Södra Sverige
Jag söker dig gentleman för sköna stunder. Säljer även foto, trosor och det du vill ha. Sänd ett meddelande med önskemål för svar. Diskret. Du blir inte besviken. Mail och telefonsex.

Kåt 20 åring!
Söker kåta män som vill köpa mina privata porrfilmer. Du får se allt! Onani, knull, munsex mm. Även foton och trosor till salu! Jag är 100% ärlig. Lämna namn + adress i ditt svar.

BS-par eller trans

Sökes av kille 35 år, 180/85, blåögd, mellanblond och med cirka 20 cm mellan benen. Jag har aldrig prövat BS-sex, men är jättesugen på både slick, sug och anala samlag, samt vad vi annars kommer överens om. Svara gärna med foto, ej krav.

Gift trevlig BS-man
50 år, i Göteborg, söker en annan man som gillar att titta på en film samtidigt som vi gör det skönt för varandra. Jag gillar det mesta. Kan även träffas på dagtid ibland.

Mogen kvinna söker ung kille

Jag söker en ung kille i 20årsåldern, som vill ha en liten och mogen kvinna på 37 år. Jag gillar mjuksex och mycket kel är nyrakad när du kommer. Du ska vara trevlig och du får gärna se bra ut. Det är inte helt fel om du har, en lång och grov kuk. Jag bor i närheter av Vänersborg. Är sambo och han samtycker. Foto ger svar. Förväntansfull!

34-årig intern
Kille i Uppsala, söker sexgalna tjejer i alla åldrar och nationaliteter, som vill besök mig. Är välutrustad, vältränad och renlig. Alla får svar. Skicka med foto!

Ung kille söker par
Jag är en lång, snygg kille på 25 år, i Stockholm, som älskar sex, speciellt lite udda grejer. Har sambo men hon tycker bara om vanlig sex. Söker därför diskret ett par mellan 35 och 50 år med samma intressen. Ni bestämmer, var, när och hur. Även tjejpar eller ensamma tjejer. 30-50 år, kan svara. Svara gärna med foto.

Kåt kille 52 år
Frånskild kille i Sundsvallstrakten söker kille. Vill du bli min sexleksak? Jag älskar att bli skönt avsugen för att därefter knulla dig rejält. Jag gillar själv att suga och runka av dig. Du får gärna vara invandrare, eller trans. Ålder oväsentligt, bara du är frisk. Jag har sambo emellanåt, men kan träffas både dag och natt.

Man söker älskarinna

Vi kan träffas både dag- och kvällstid då jag har ett fritt arbete och styr min tid själv. Du får bli min älskarinna då min kåthet blir mig övermäktig. Jag har normalt utseende, är tunnhårig och gråsprängd, har skägg och mustasch. Svara gärna med foto.

Unga tjejer sökes!
Jag smeker dina fasta ta bröst med massageolja, jag låter min tunga spela över dina hårda vårtor. Jag masserar hela din kropp med olja, min tunga slickar dina läppar. Din styva klitta masseras skönt av min rappa tunga. Du skakar av vällust. Jag låter din orgasm komma i min mun. Jag som vill göra det skönt för dig många gånger är en snygg, fräsch. 100% frisk, svensk kille på 35 år. Jag är 173/70. med mörkt, kort hår. Har bil och fräsch lägenhet. 100% seriös och ärlig. Bifoga ett foto i ditt svar. Jag svarar alla, även par.

Tjejer för sexlekar

Har funderat länge, men inte vågat. Efter ett avslutat förhållande tar jag tillfället i akt. Kille i sina bästa år, 35, som lever ett välordnat och seriöst liv, vilket ni också ska göra. Jag söker friska, tjejer för härliga och sköna sexlekar. Ni kanske är kompisar som har pratat om det, men inte vågat. Jag är rakad, ni också. Jag älskar slick och sköna orgasmer. Jag söker likasinnade. Tänder på det mesta. 100% diskretion och renlighet är ett krav. Endast svar från tjejer. Ni som funderat, svara nu!

Vill ha en älskarinna
Vill ha en älskarinna jag åker till två gånger i veckan. Jag är 33 år, 175/80, frisk och pigg. Intresserad av slick, sug med mera. Jag är norrman som söker en sexig och kåt tjej mellan 20 och 35 år. Du får bo mellan Sveg och Gällivare längs 45:an. Väntar spänt på svar.

Par i Mälardalen!
Vi söker andra fräscha par och kvinnor för mysiga gruppsexträffar. Det är viktigt med stil och finess och att alla medverkande verkligen gillar sex. 100% friskhet, renlighet och diskretion

Spännande sex

Vi är ett lättsamt par i 30 årsåldern. Vi gillar att träna och hålla oss i god form, samt att ägna oss åt spännande sex. Vi skulle vilja träffa ett likasinnat par mellan 25 och 40 år, med vilket det är tillåtet att ha utmanande sexuella aktiviteter i samma rum, samt partnerbyte och lätt tjejsex om allt stämmer. Vi är inte alls erfarna av detta, men mycket nyfikna på att pröva. Vi vill inte behöva sätta stopp om vi känner att vi når varandra det vi samtalar om och gör, om det uppstår den där rätta spänningen och känslan när vi träffas.

Vi lever i ett stabilt förhållande med varandra, vilket vi hoppas att ni också gör. På det sättet tror vi att man säkert kan hålla friskhet, fräschhet och läcker elegans inom detta område. Samtidigt som vi söker ett par, kan vi ju inte utesluta att det skulle kunna finnas någon underbar yngre tjej eller sexintresserad kvinna som kan passa in i en gemensam trekant på ett sensuellt, utforskande och kanske intensivt vis. Dessutom kan en yngre, trevlig och vältränad kille möjligen passa in, men i så fall är sex mellan killarna helt och hållet uteslutet. Vi längtar efter den där första kontakten och träffen mitt i prick.

Mogen kvinna önskar kontakt med ung man

Kvinna, 43, önskar kontakt med uthållig och välväxt man under 25 för sköna lekar med diskretion. Är du erfaren eller oerfaren, spelar ingen roll.

Kåt kille som gillar sexlekar söker kvinnor
25-årig kåt kille som gillar alla sexlekar söker kvinnor, 18-45, för spännande äventyr i sängen. Du bör bo kring GBG. Mitt utseende är hyfsat. 100% diskretion är självklart. Svar med tel = Garanterad kontakt.

38-årig resemontör söker kvinnor
38-årig resemontör i Kalmar och Oskarshamnområdet, söker kvinnor, 18-45, att älska med, gärna två väninnor för skön trekant. Även intresserad av gruppsex. Svara gärna med tel. och foto.

Gift kvinna söker man under 35 för sköna stunder
Gift kvinna i 30-årsåldern, söker man under 35 för sköna stunder av alla slag. Jag önskan/ger 100.% diskretion.

Snygg kille söker ärliga tjejer för samvaro
Snygg, sexig välvårdad kille, 26, glimten i ögat söker ärliga tjejer för samvaro. Tveka inte. 100% diskretion för båda är en självklarhet. Ej H.S. Snabbare och enklare kontakt per telefon.

Sexig tjej önskar bekantskap med välutrustad kille
Sexig tjej, 33, önskar bekantskap med trevlig, uthållig, välutrustad och diskret kille under 35 för träffar.

Kåt gift man vill ha kontakt med lesb: el. BS flickor
Jag är en mycket kåt gift man, 42, som vill ha kontakt med lesb: el. BS flickor, 18-50, som vill ha mig med i leken. 100 % diskretion önskas och ges. Jag ger dig gärna avslappnade massage före om så önskas. Svara med foto och telefonnummer.

Kvinna 43 år söker kåta, snygga, välväxta män
Kvinna, 43, söker kåta, snygga, välväxta män, helst egna företagare eller kåta män i uniform, något som jag blir kåt på. Vill ha en skön kuk i min lilla fitta. Svara helst med tel. Önskar och ger diskretion.

Ung kille söker sexlärarinna

Ung kille söker tjej, 18-50, som vän och sexlärarinna för skön samvaro. Renlighet och ärlighet lovas. Du bör helst bo i Göteborgstrakten. Svara gärna med foto.

Sexig, skild kvinna söker trevlig man
Sexig, skild kvinna, 30, söker trevlig man under 35, helst gift, för lekfulla och sköna träffar av olika slag. Svara helst med tel.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *