Sexannonser vecka 45

Runk och sug!

Runk och sug!
Jag är en HS på 34 år som söker en annan HS/BS som vill runka och suga mig och sedan själv bli runkad och avsugen. Kukstorlek oviktigt. Din ålder bör vara 30-60 år. Gärna håriga invandrare. Jag bor i Göteborgstrakten. Diskretion är självklart för oss båda.

Vill vara otrogen!

Jag, 24 år, söker välutrustade killar att knulla med när min sambo inte orkar med mer. Du måste ha minst 20 cm. Utseende och ålder utan betydelse. Diskretion givet. Ej toa eller S/M. Mellansverige. Invandrare vore häftigt!

Sexkompis sökes!
32-årig slank, men kurvig, erfaren kvinna, söker nu en erfaren man 40-60 år, absolut inte överviktig, som kan bli min sköna sexkompis. Är med på allt förutom S/M och toasex. Bor i Stor-Stockholm. Diskret.

Sex mellan män!

Jag är en 43-årig HS man och jag finns i Göteborg och söker kåta HS/BS män från Västkusten, för skön sex mellan män. Du ska tycka om att bli tagen i alla dina hål och även gilla att suga, slicka röv och ta spermaladdningen långt ner i halsen. Det är nämligen precis vad jag också gillar..! Din ålder är mellan 25 och 50 år. Utseendet är ganska oviktigt. Diskretion.

Gärna håriga män!
Skön 32-årig, blyg tjej med små bröst söker erfaren man, 35-50 år. Du får gärna vara skäggig och hårig. Är med på det mesta förutom toavarianter och hård S/M. Har heller inget emot om du är invandrare eller färgad. Bor i Malmö-trakten och är mycket diskret!

Tjejer i alla åldrar!
Kåt man på 43 år önskar en kåt KK som vill ha kladdig skön sex. Ej toa och S/M. Du måste gilla suga kuk och gärna ta satsen i din mun. Ni får gärna vara två kompisar, för det vore trevligt. Diskretion. Jag finns i Stockholm.

Undergiven tjej!

Jag är en undergiven 25-årig tjej i Uppsala som söker en dominant man, inte under 40 år. Utseende är egalt. Inte toasex eller stenhård S/M. Givetvis diskretion för oss båda.

HS runk och sug!
Jag är en 37-årig kille i Småland som söker en äldre runk- och sugkompis, 50-60 år för spermarika möten. Du får gärna vara en hårig invandrare. Diskretion är en absolut självklarhet. Även två bög kompisar för häftig trekant i flera timmar.

Blyg och oerfaren!
Jag är en blyg och ganska oerfaren kvinna som på detta sätt söker en erfaren man som kan vara min sexlärare. Jag är 24 år och du 30-50 år. Jag bor i Göteborgstrakten. Invandrare är helt OK! Diskretion.

Aktiv HS sökes!
Passiv HS, 36 år, söker aktiva HS, 30-50 år, som kan sköta om min kåta kuk och villiga rövfitta. Jag finns i Norrköping. Diskretion är självklart!!! Svara fort!

Erfaren HS sökas!
Jag, en passiv, 27-årig HS kille söker en äldre och erfaren HS-man, gärna muskulös, och hårig. Min mun, kuk och trånga rövfitta väntar. Mälardalen. Diskretion är självklart.

BS-kille sökes
Vi är ett par strax över de 30, som söker en BS-kille för sex på tre. Vi är ganska så erfarna. Hon är snygg (se bild), 31 år, han 35 år. Vi ställer upp på det mesta utom toasex och hård S/M. Vi bor i Östergötland. Diskretion givet.

Invandrar HS!
Hej! Jag är en 28-årig HS invandrarkille som söker äldre erfarna HS/BS män i åldern 45-65 år som vill suga och knulla mig. Jag älskar att bli dominerad. Jag finns nära Malmö. Diskretion är en självklarhet!

Mogen man sökes!
32-årig kvinna i Mellan-Sverige söker en mogen man, 45-55 år, som kan ge mig massor av sex. Inte alltför överviktig. Jag är mycket diskret.

Akademiker sökes!
28-årig tjej i Göteborg, 170/56, söker en fast kontakt med en läkare, egen företagare, lärare etc. 100 procent diskretion och renlighet krävs och ges. Du ska vara maskulin, trevlig och glad. Vi träffas hos dig. Gillar vanlig sex med lite hårda tag, men absolut inte toavarianter. Invandrare okej!

Kåt i Stor-Stockholm!

Jag är en vrålkåt, erfaren, hämningslös BS-tjej, 38 år som söker sex partners av alla de slag. Jag söker BS-tjejer, BS-tjej par, par som vill vara flera i sängen, killar, BS kill-par, ja, kort sagt, alla kåta, sexiga människor. Er ålder är inte speciellt viktigt, inte heller utseende eller varifrån ni kommer. Diskretion givet.

Tjocka äldre män!
Uppsala-tjej, 172/56/27, söker kukar på håriga tjocka karlar, 45-65 år för oralsex. Suger din hårda och ådriga gubbkuk tills du sprutar.

Sköna HS-träffar!
Snygg, erfaren HS kille, 27 år, från Helsingborg, söker HS eller BS man för kåta träffar. Din ålder är ganska ointressant Diskretion är ett absolut måste. Gärna villiga invandrare.

Par söker BS!
Vi är ett par i 30-års åldern, som söker en extra BS-tjej eller BS-kille för sex på tre i sängen. Vi bor i Helsingborg och är ganska så erfarna.

Mycket undergiven!
Kvinna, 38 år, söker par, tjej eller kille. Jag är mycket undergiven och söker därför en dominant kille. Jag gillar både sexlekar och sexleksaker av alla de slag. Även två kåta kompisar samt eldiga invandrare kan svara. Jag finns i Mellansverige. Givetvis är vi oerhört diskreta. Svara mig nu direkt!!!

Erfarna män sökes!
Hej! Jag är en 54-årig ganska så mullig kvinna med ganska så hängiga bröst, men trång, ständigt fuktig fitta som söker kåta, erfarna karlar i åldern 45-60 år. Är med på det mesta i sexväg utom toasex och S/M. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Jag är diskret precis som du också måste vara. Gärna kåta, lite mulliga invandrare.

Äldre män sökes!
Jag är en supersnygg, sexig och vrålkåt 26-årig kvinna, som söker äldre, 40-60 år, erfarna generösa män för sex! Ditt utseende eller din kukstorlek är ganska så oviktigt, men det är bra om du gillar att slicka min fitta länge, länge. Jag ställer upp på det mesta förutom toa och S/M. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet.

Par söker stor kuk!

Vi är ett par där kvinnan, 32 år, önskar komma kontakt med män i olika åldrar, gärna välutrustade. Kvinnan har länge fantiserat om att få suga och bli knullad av en riktig jättekuk medan mannen tittar på. OBS! Inte BS! Jag kan också tänka mig en eller två kompisar som vill ha regelbundna träffar med mig. Diskret i Södermanland.

Undergiven kvinna!
Jag söker en äldre, och dominant man, gärna med stor kuk, ej krav. Du är 45-65 år, gärna kraftigt byggd eller mullig. Jag är 32 år och alltid kåt. Jag runkar och suger tills du sprutar. Om du vill, får du knulla min stjärt. Mellansverige.

HS i Mellansverige!
Jag är en 28-årig passiv HS som söker en äldre och erfaren aktiv HS, för skön sex män emellan. Jag är givetvis diskret och håller till i Mellansverige. Ditt utseende eller din kukstorlek lek är helt oviktigt.

Diskret älskare!

Fräsch, fördomsfri, ungdomlig man på 53 år, ca 17 cm. Cendré hårfärg. Renligt mjuksex. Mycket diskret. Söker kåta kvinnor, par. Ålder egal. Jag bor och söker kåta vänner i södra Sverige. Gärna två kåta mogna bs kvinnor eller kvinnor som vill ha diskret älskare. Fullständig diskretion.

Kåta killar!
Jag söker kåta killar mellan 25 och 50 år, som gillar slick och sug. Jag är helrakad, 26/165/57, har blont hår och blå ögon. Jag klär mig gärna i läder, lack och sexiga underkläder. Jag bor i Göteborg och är väldigt diskret av mig.

Kille söker unga tjejer
Jag är en kille från Jönköpingstrakten. Är 27 år, har egen lägenhet. Söker unga tjejer för sexlekar. Ej äldre än 20 år. Även gemenskap utan sex ibland.

Man söker kåta kvinnor
50-årig göteborgare söker kåta kvinnor som verkligen vill för att det är skönt att knulla. ”Svara ja”.

Två tjejer söker killar
Vi söker killar 21 -27 år i Småland och överallt i världen. Vi som söker är två 21-åriga tjejer. Mörkhåriga. Intresserade av det mesta. Fast vi har olika intressen. Foto = Svar. ”Kräftan och Oxen”.

Två unga kvinnor söker generösa män

Två unga kvinnor söker kontakt med generösa män för trevlig samvaro. Vi bor i Kristianstad. Svar med tel nr för snabbare kontakt. Vi väntar med spänning.

Ska vi plåta varandra
Framför eller bakom kameran eller kanske plåta varandra. Gbg-kille, 30, ställer upp på dina önskningar. 100% renlig och diskret. Endast- seriösa svar för privat bruk. Skriv så byter vi foton, du bestämmer nivån. ”Fuji -82”.

Kille vill komma i kontakt med sexiga kvinnor

Jag är en kille på 18 år som gärna vill komma i kontakt med sexiga och, härliga kvinnor som gillar att klä sig raffigt och sexigt för mig. Ålder ca 28-45 år med välformade kroppar och snyggt utseende. Gärna två eller flera. Träffas helst hos er, ni kanske har bil också? Hofors-Sandviken-Storvik-trakten. ”Helst foto”

Tjej vill byta nakenfoto
Skall vi byta nakenfoto med varandra? Skicka ett på dig så får du ett på mig. Tjejer eller par, hårdheten bestämmer du. Observera, endast för privat bruk och 100 % diskret. ”Hela landet”

Kille söker tjej att dela fritid med
22-årig kille från västra Småland söker en tjej att dela sin fritid med, du bör vara i åldern 16-35. Helst fotosvar men inget tvång. Och tel nr.

Mogen man söker ärliga masochister

En mogen man som är livserfaren, söker kontakt med ärliga masochister av båda könen och er ålder är ej så noga, mellan 18 och 70 år. Jag är Sträng men rättvis, om/du svarar ärligt så giver jag dig svar. Bor i Sthlm, men hela Norden kan svara. Vi kan komma överens om tid och plats för möte. Gift eller ej har ingen betydelse, jag är inte ute efter äktenskap. Skriv svar till ärlig härskare.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *