Sexannonser vecka 41

Dominant härskarinna sökes!

BS-man 50 år
Vill ställa några frågor till er som läser den här annonsen. Är det fel att i landa på en lång och grov kuk, som jag har? Söker en fint formad rumpa, gärna med hårig skåra? Söker nu i vårt avlånga land en yngre hs-kille, som har något av nyss nämnda. Om du har lång eller kort spelar ingen roll, ej heller ditt utseende. Bara du vill bli slickad och avsugen ofta och länge. Jag är normalt byggd, ej fet. Vi ska kunna umgås under ordnade former, lära känna varandra, och senare göra det som båda vill Du skall kunna ge och inte enbart ta emot. Jag bor i Mellansverige. Träff hos mig.

Älskarinnor sökes
Vi är två killar på 26 och 28 år som söker kvinnor. Vi gillar allt från att slicka fitta till anala knull. Kanske en fyrkant med er i centrum. Söker två kåta och villiga väninnor för mycket sköna stunder i sänghalmen. Ålder 22-35 år. Vi finns på Västkusten. Fotosvar ger förtur.

Storkukad bock!
Jag är en fräsch och vältränad man, som söker kåta kvinnor och par. Er ålder spelar ingen roll. Jag sätter lika gärna på en ung, smal, tjej som att knulla en mogen och tjock kvinna. Är ej BS, men om ett par svarar så får båda gärna suga och runka min qrova, hårda kuk. Är intresserad av telefonsex. Kan även agera åskådare då ett par i knullar eller en kvinna onanerar. Jag kräver att ni är trevliga som jag, är friska, samt diskreta, då jag är gift, samt väletablerad. Välkomna med seriösa svar!

Söker en tjej
Jag är en Norrköpingskille på 26 år, som söker en tjej mellan 20 och 30 år, i närheten av Norrköping. Jag gillar att bli avsugen. Jag gillar också rakade, storbystade tjejer. Jag har mörkbrunt hår, bruna ögon, är 175/80, med en härlig och sprutvillig kuk. Skicka gärna med ett smaskigt foto som jag kan runka till. Vi ses, skynda er att svara!

BS-man söker kille

18-40 år, själv är jag 26 år och kommer från Afrika. Bor i Stockholm. Jag är frisk och söker en seriös BS/HS-kille för sköna stunder med sug och runk. Det gör inget om du är gift. Vi kan träffas och se vad det leder till. Svara med foto. Hela landet kan svara.

Göteborgskille!
Jag är en kille på 25 år, 188 cm lång, med brungröna ögon och mörkbrunt hår. Vill ha en kramgod tjej för sköna stunder. Är alltid kåt och intresserad av skön sex med mycket smek, slick och sug. Gärna två väninnor. Din/er ålder 20-40 år. Fotosvar har förtur.

Dominant härskarinna sökes!

Jag är en kille på 25 år, 190/100, som söker en mycket sträng, erfaren kvinna, som vill fostra mig efter konstens alla regler. Jag har ingen erfarenhet alls. Eftersom jag är sambo gäller 100% diskretion och renlighet. Bor i västra Värmland, så det vore bra om du bor i närheten. Du får även filma mig om du vill.

Vill ha en ung tjej
Man med bra utseende, söker tjej i Dalarna med omnejd. Du ska vara slank och fin i kroppen. Ni ska vara mellan 18 och 29 år. Friskhet, renlighet och ärlighet ett krav. Svara med foto.

Kvinnor eller par
Kåt och trevlig kille 42 år, söker kontakt med kvinnor och par för skön och ohämmad sex. Vill på detta sätt träffa nya och spännande personer. Ömsesidig respekt och diskretion är viktig.

Ryttarinnor!
Är en kille som ska användas, jag gör allt ni begär av mig. Putsar och slickar dina ridstövlar före och efter att i ni varit ute och ridit, även dina fötter blir vackra av min tunga och mun. Du får gärna vara lite udda som jag. Jag är en 27-årig kille i Skåne, men vill ha svar från hela landet. Ni kommer inte att ångra er.

32-årig gentleman
Jag söker älskarinnor för mysiga samkväm. Du ska, liksom jag, bo i centrala Ystad och vara 20-50 år. Jag har inga problem med sprit, rökning eller droger. Jag är cirka 165/60. 100% diskretion och renlighet krävs och ges. Vi träffas hos dig.

Vill ha kontakt med en kvinna
Är en fräsch, snygg kille på 46 år. Önskar kontakt med en kvinna, gärna gift, som kanske drömmer om en älskare ibland. Jag önskar mig både en vän och älskarinna. Par kan också svara, där hon önskar sig en älskare och vän. Jag gillar allt när det gäller mjuksex. Önskar bara seriösa svar. Svara med förtroende till en som redan längtar.

Söker mullig och kåt kvinna

52-årig man i G-län, söker en mullig och kåt kvinna. Du ska vara mellan 45 och 55 år, ha stora bröst och stora lår. Du ska vara helt rakad på fittan. Jag vill och kan älska ofta. Du kan ha en kort kjol på dig, och en tunn trosa för ett långt förspel. Även två kvinnor kan svara. Jag vill ha ett fast förhållande med er. Jag är en ensam kille. Jag svarar på alla svar. Är trogen till tusen.

Kvinnor och par sökes!
Jag är en kille på 26 år, 175/72, blåögd och hyfsat vältränad. Jag söker kvinnor och par som söker lite extra spänning med kvinnan i centrum. Jag har aldrig prövat en trekant eller analsex, men vill gärna, dock inte krav. Eftersom min sambo inte delar mina fantasier måste det ske med diskretion. Jag söker er från Västerås, Katrineholm, Norrköping och Linköping. Jag har oregelbundna arbetstider. Gärna fotosvar, inte nödvändigt. 100% diskretion.

Söker tjejpar
Jag är en skön kille på 29 år, som söker ett tjejpar som då och då vill ha en kille med på ett hörn. Är välutrustad, uthållig, påhittig och kan göra det skönt och mysigt för er bägge två. Garanterat seriös och sjukdoms fri. Drömmer om en härlig trekant med mycket kel och kramar. Hoppas ni vill leka med mig. Hör av er snart! Kram så länge.

Ung kille söker en kåt kvinna

Ung kille söker efter en kåt kvinna, 18-40, som vill lära ut sköna sexlekar. Om du kommer från Sthlmstrakten är det en stor fördel. ”INTE BLYG – MEN OERFAREN”

Dominant kvinna sökes av en Gbgskille
Dominant kvinna med finess, sökes av en Gbgskille, 30, för avancerade bondage o. S/M lekar på skoj och allvar under ömsesidigt förtroende. Gillar naturligtvis att kramas på vanligt sätt också. Jag är din lydiga slav om du finns. ”OLYDIG”

Kille söker kvinnor som gillar mjuksex

Kille, 35, söker kvinnor, 20-50, som gillar mjuksex, kyssar, smek, slick och sug samt sköna samlag på alla sätt. Helst från GBG-området. Gärna tel.

Kvinna söker diskret och trevlig man
Kvinna, 35, söker diskret och trevlig man för sköna träffar.

Kåt 25-årig kille söker äldre dam
Kåt, 25-årig kille söker efter en äldre dam, 50-60 år. Du bör gilla höfthållare och svarta strumpor och tycka om att knulla och suga kuk. Helst Östergötlandsområdet. 100 % diskretion fordras och ges. Helst nakenfoto.

Kille söker en kärleksfull kvinna
Lugn, oerfaren, nykter och rökfri kille, 21/ 177/83, med allmänna intressen. Det vore roligt om någon öm och kärleksfull kvinna, 30-60, vill lära mig älska.

Kvinna önskar bekantskap med man under 25
Kvinna, 38, önskar bekantskap med man under 25 för umgänge i olika former.

Kvinna söker välväxt och uthållig man
Kvinna, 28, Ljungby, med bra utseende söker välväxt och uthållig man under 35 för intim samvaro med 100 % diskretion. Svara med tel.

Man önskar sexuell mailväxling med tjej/kvinna
Diskret, erfaren, sympatisk man önskar ärlig sexuell mailväxling med tjej, kvinna eller fru, 18-40, för ömsesidigt skönt och givande utbyte. ”hela landet”.

26-årig Sthlms kille söker kontakt med tjejer
26-årig Sthlms kille önskar kontakt med tjejer, 18-45, för sköna stunder. Tycker om all sex utom sadism. Gillar sexiga kläder: Även par kan höra av sig. 100 % diskretion. Svara gärna med foto och tel. Ej krav.

Finns det en tjej i sexiga underkläder

Finns det verkligen inte en tjej kvar, som gillar att visa sig i sexiga underkläder och som klär sig raffigt? Kanske gillar du att campa? Vi älskar naturen och tältliv, och nu vill vi träffa Dig, en ung tjej, 16-20 år. Du får gärna vara slank och snygg liksom vi. Du ska vilja pröva något nytt inom det sexuella. Gärna foto, men inget krav. Helst från Malmötrakten

Par söker ung bs-tjej
Du unga BS-tjej, vill du uppleva en skön stund tillsammans med min man och mig? Jag är 32 år och har prövat det här förr, Du får gärna skicka med ett foto. Jag bor i Skåne.

Två tjejer söker två killar
Vi är två Helsingborgstjejer på 21 år som önskar kontakt med två killar mellan 20 och 25 år. Våra intressen är sex, resor, musik, dans och styrketräning.

Pigg och livad kille söker tjej
Jag är en pigg och livad kille som gillar allt det goda här i livet. Du, tjej mellan 18 och 25 år, tveka ej att skriva några rader till mig. Mina intressen är många. Svara gärna med foto.

Kille söker vanlig tjej
Jag söker en vanlig tjej som ledsnat på att vara ensam och vill ha någon att dela söndagsbilagan med. Mina intressen är det mesta som gör livet värt att leva.

Kille på 30 år söker tjej
Jag önskar bekantskap med en tjej mellan 22 och 30 är. Jag gillar det mesta, dock inte sport. Dansar gör jag ibland. Det vore bra om du ville hjälpa mig ur ensamheten? Jag är för tillfället bosatt i Malmö.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *