Sexannonser vecka 36

sexannonser-vecka-36

Ungdomlig kåt akademiker
Man med glimten i ögat, 45 år, 178/85/19, söker kvinna, 26-40 år, för trevligt umgänge i och utanför sängen. Jag är renlig, romantisk och uthållig. Min, favorit är 69:an och jag slickar dig gärna i stjärten om du gillar det, förutom dig är mina intressen musik, historia, konst och litteratur. Jag bor i Stockholmstrakten, men mitt mål är att bo och verka på Gotland. Jag satsar gärna på ett fast förhållande om tycke uppstår.

Kåta tjejer
Erfaren 40-årig intern söker tjejer mellan 18 och 40 år, som vill ha sexig och skön brevväxling, och kanske besöka mig på anstalten. Jag är fräsch, välvårdad och diskret, 187 cm lång, och 95 kg tung. Gärna fotosvar, men inget krav. Längtar, så svara!

Kåt Smålandsgrabb
180/76, är en kåt, snygg, grabbig och sportig 28-årig europeisk kille, som tränar ofta, är seriös, äventyrlig och välvårdad. Jag söker kontakt med både passiva och aktiva killar mellan 18 och 45 år, i södra och mellersta Sverige. Endast ni män som värnar om era kroppar och skickar foto får, svar med foto. Om du är en kåt och manlig man hör av, dig, du kommer inte att ångra dig. Kram.

Söker feminin HS-man

Äldre rakad pensionär i Göteborg söker feminin HS-man, 70-80 år, för sköna träffar med runk och sug. Har du en liten mun är det ingen nackdel. Svara gärna ’med foto, men inget krav.

BS-kille 55 år
170/80, kuken, 17 cm, söker killar och BS-par för sköna stunder. Jag tycker om att suga, slicka och vill gärna bli knullad i baken. Ni/du får spruta sperman var ni vill. Jag älskar sperma. Jag är alltid rakad, bor i Gävle, men har bil, så att åka i hela landet är inga problem. Även träffar hos mig då jag bor ensam. Skriv vad du/ni vill att vi gör, tillsammans. Gärna fotosvar.

36-timmars stånd söker tjej
Demokratisk bock med 36-timmars stånd söker tjej som orkar stå på knä och bli knullad bakifrån, och få orgasm efter orgasm, suga och slicka kraftiga spermasprut. Du ska ha lite utmanande stil. Du får gärna vara nymfoman, ha rosa liten fitta och vara 168-170 cm lång. Din ålder är mellan 20 och 50 år. Jag är östgöte men bor Småland. Du får garanterad tillfredsställelse. Puss och kram. Endast svar med foto.

BS-kille som gillar strap-on

Man, 40 år, söker BS-par och kvinnor som gillar strap-on. Endast fantasin sätter gränser. Jag är blond, blåögd, fräsch samt rakad både fram och bak. Detta är 100% seriöst, Puss där ni vill ha den.

Par söker nya vänner
Vi är ett trevligt par, 55/60 år, som söker nya vänner. Vi vill ha kontakt med något annat par för mysiga stunder tillsammans som är värda att njuta av. Del kan till exempel vara sköna bad, härliga middagar och så sex naturligtvis.

Mulliga paret
Vi är ett par som söker efter en äldre, seriös och diskret gentleman i Skaraborg för trekantsträffar hemma hos oss och ute i naturen, gärna med kort varsel. Även par som är intresserade av partnerbyte på spännande platser. Vi vill gärna ha fotosvar och tel-nr. Skaraborg.

Yngre kåt kille vill ha äldre man
Finns det någon äldre man som vill ha en yngre, kåt kille. Du ska tycka om skön sex, ej S/M. Du ska tycka om att runka, knulla och suga. Jag bor i Östergötland och är 37 år, 185/85, och bor i Norrköping. Jag är inte intresserad av engångsträff utan kanske ett stadigt förhållande. Jag svarar alla med tel-nr och nakenfoto.

Vill ni bli skönt avsugna?

BS-man 68 år 190/96/18 söker BS/HS män som gillar att bli skönt avsugna, slickade i analen och även bli påsatta om kemin stämmer. Vill gärna börja med kramar och kyssar. Även en snabbis kan vara spännande. Jag älskar sperma. Er ålder spelar ingen roll bara ni vet vad ni vill. Även nybörjare kan svara. Jag finns i Dalarna. Jag är ärlig, seriös och frisk, liksom du. Svara gärna med foto, men alla får svar.

Jag söker äldre kvinnor
Jag är en 25-årig kille som söker äldre kvinnor, 45+, för kåta stunder. Jag ser bra ut, är vältränad och klär mig bra. Tänder på äldre, mogna kvinnor. Går med på allt, dock inte S/M och toa. Bor i Västmanland.

Ung kille sökes av kille, 50+

Du ska tycka om att bli knullad, avsugen och vara undergiven. Du ska tycka om nylonstrumpor, sköna trosor, behå, korsett och höfthållare. Även ett par kan svara om detta stämmer in på er. Själv är jag inte så erfaren, men jag är kåt och har fantasi så att det räcker. Gärna svar från Göteborgs området.

Vill slicka din pung och din kuk
Hej man, jag vill slicka din pung och din kuk och kanske också din röv, och sedan suger jag din kuk tills du sprutar din sperma i min mun. Om vi trivs tillsammans är jag öppen för det mesta två män kan göra tillsammans. Jag är en fräsch och slank 65-åring i Malmö, och du? Ålder, civilstånd, nationalitet och kukstorlek har ingen betydelse. Du är som jag ärlig, renlig, diskret och kåt. Ring eller skriv!

Söker en tjej som vill knulla
33-årig Smålandskille 186/86, välutrustad och snygg. Jag är en mycket kåt kille i Kalmartrakten som är mellanblond, har blå ögon och är vältränad. Jag är lugn, glad trevlig. Jag söker en tjej som vill knulla med mig NU!

Tjena tjejer
Jag är en 22-årig kille på en anstalt i Göteborg. Jag söker kontakt med någon trevlig tjej att brevväxla med och även träffa under permisar. Ni ska helst vara 18-28-årsåldern och bo i Göteborgstrakten. Ni ska vara renliga (inga sluskar, tack). Skriv brev med foto på er också, så skriver jag tillbaka. Jag är 190 cm lång och väger 90 kg, har blå ögon och är rakad. Ni får veta mer efter att ni svarar. Puss.

Knulla med strumpbyxor

Kvinnor som tycker om att knulla med strumpbyxor på sökes. Du ska vara kraftigt byggd med många extrakilon och gärna vara i den övre medelåldern. Du måste bli kåt av att bära strumpbyxor på som sitter stramt över rumpan och magen så att fittan lyser genom tyget. Även ett par med samma intresse kan svara. Jag är 58 år, med runk-, sug-, och knullvänlig kuk, så var inte blyg utan svara.

Tjej i Västra Götaland/Skåne
Hej! Vild och vacker tjej, 20-45 år, sökes för äventyr i sängen. Gillar du att åka hoj så är det ett plus. Du får gärna vara BS och tatuerad. Själv är jag en tatuerad biker, 40+, fullständigt otämjbar och charmig. Jag gillar det mesta här. Friskhet och diskretion är en självklarhet.

Äldre man sökes
Jag söker en äldre, och dominant man, gärna med stor kuk, ej krav. Du är 45-65 år, gärna kraftigt byggd eller mullig. Jag är 32 år. Bor i Mellansverige. Diskretion.

BS-kille söker BS-tjej eller par
BS-kille 54 år 172/80/17, söker BS-tjej eller par för sköna knull. Jag vill bli skönt påsatt. Jag bor i Gävleborg, men hela landet kan svara. Utseende eller kukstorlek spelar ingen roll bara ni är kåta och trevliga. Svara gärna med foto.

Par söker likasinnade par
Ett par, renliga och friska söker likasinnade par för mysiga och trevliga möten med er där nästan allt kan hända. Unga som äldre, tjocka som smala kan svara. Kemin mellan oss är viktigast, så ni som är sugna och nyfikna, skynda er att svara! Foto, adress och tel-nr ger detsamma från oss. Kram så länge.

Är du en BS-kille som är oskuld?

BS-kille som är oskuld sökes, 20-40 år. Du är 100% ren och fin. Du ska slicka och suga min kuk tills den sprutar i din mun och på ditt ansikte. När vi lärt känna varandra får du min grova lilla kuk i dig. Ej toasex. Helst rakat. Jag är 100% seriös, diskret, maskulin och Snygg. Svara helst med foto.

Man söker tjej eller par
Man som ser bra ut. Jag är 182/84, trevlig och lätt att umgås med. Jag gillar sex med mycket slick och sug samt långa knull i olika ställningar. Även en trekant kan vara av intresse och då med henne i centrum. Jag bor i Skåne. Hör av dig/er, så blir det många sköna och trevliga träffar! Jag gillar även nakenbad. Ålder saknar betydelse. Alla kan svara. Fotosvar ett plus. 100% diskretion är en självklarhet. Skåne.

Älskar att slicka fitta
Jag gillar att slicka fitta och att knulla länge och ofta. Jag gillar det mesta inom sex, dock ej toa. Vi sätter gränserna tillsammans. Din ålder 20-50 år, och din nationalitet spelar ingen roll. Jag är 180/84, blond, tränad och ser bra ut. Jag väntar på svar från Skåne med omnejd. Jag finns i Göteborgs-området. Kram.

Gärna ett seriöst förhållande
Västmanland, 20-40 år. Jag är en seriös kille på 40 ur, ren och frisk. Om tycke uppstår gärna ett seriöst förhållande. Hoppas att du kvinna med hjärtat på rätta stället finns. Fotosvar vore kul, men inte krav.

Söker ett brunstigt sto
Är du ett brunstigt sto som vill ta emot min kuk i din trånga fitta. Jag vill spruta min säd i din blöta och kåta bullfitta. Jag går i hagen i Gästrikland och väntar på just dig och din sköna fitta.

Söker sexvänner
Söker sexvänner för upphetsande lekar. Du älskar självklart sköna, silkiga underkläder, sköna smekningar under kjolen och över trosan. Sjukdomsfritt är en självklarhet för runk och sug.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *