Sexannonser vecka 30

Vill du smaka min jättekuk

Vill du smaka min jättekuk
Jag söker ett par eller två kvinnor, 19-50 år. Själv är jag 48 år. Vem vill smaka min jättekuk på 23 cm och 16 cm i omkrets?

Kuk söker fitta

Här finns en kåt kille på 39 år, i Stockholm som inte fått sex på länge. Därför söker jag dig tjej, 20-40 år, helst yngre för sexlekar. Jag är endast intresserad av mjuksex. Fotosvar är ett krav, behöver inte vara naket. Helst svar från Mälardalen. Du som svarar får gärna ha stora bröst och se okej ut. Jag är givetvis vän av tvål och vatten. Våga svara!

58-årig viril man
Söker en kvinna, 18-23 år. Mitt stora intresse är olika onanimetoder. Tycker även om att slicka fitta och analsex. Tycker inte om S/M, kiss och bajs.

Intern söker tjejer

Jag är trevlig, snäll och se bra ut. Jag söker tjejer för sköna stunder i besöksrummet. Ni ska vara mellan 18 och 30 år, vara söta, sexiga och charmiga Gärna en tjej från Latinamerika med fina former och go rumpa. Jag är 24 år, gillar att träna mycket, så jag är ganska muskulös. Jag är frisk och ren. Hoppas att vi ses. Skriv gärna! Puss och kram.

Kvinna sökes
Jag är en latino man med stort hjärta. Jag sitter intagen på anstalt, så jag söker dig kvinna som vill komma och gosa med mig i besöksrummet. Jag är mycket atletisk, 173 cm lång och väger 80 kg. Jag vill ha en seriös relation för framtiden. Hoppas du kvinna, 30-45 år, tar kontakt med mig. Jag vänta ihärdigt. Kram.

Snaggad och tatuerad kille
Jag är 180/81, har sköna gröna ögon, är normal-byggd. Jag bor i Sala och har en härlig syn på livet. Jag söker dig kvinna, 18-40 år. Du får gärna vara glad och gilla att bli masserad av mig och mina doft- och smakoljor. Jag bor ensam. Vi kan börja med att mailväxla och sedan kan vi njuta av varandra. Jag vill ha dig kramgoa tjej och eventuellt fortsätta vidare. Skriv och berätta om dig så får du/ni mer info. Kram.

Kåt äldre smålänning

Jag bor i Småland, men är från Stockholm, och jag vil ha någon trevlig, äldre man som liksom jag vill ha lite trevligt med runk och sug. Jag är BS och älskar äldre mäns kukar. Tycker mycket om att gå naken och leka med kuken. Vill suga din kuk och pungkulor samt svälja din sperma. Jag är en onanist som runkar mycket och tror att du också gör det. Jag har väl en ganska normal stake och mina mått är 180/80, och jag är 70+. Jag vill att du kommer till mig. Jag tror att du bor i Hallands län. Om du svarar på mitt lockrop med namn, adress och mobilnummer så får du svar från mig. Bifoga gärna ett kukfoto, men inget krav. Tycker du om porrfilm, så tittar vi och runkar åt varandra. Är du 60-70 år, så är det jättebra Hör av dig nu! Jag är inte rökare, men kan gärna ta ett glas whisky ibland. Pussar och kramar.

Transa som älskar päls

Transa 53 år som älskar päls söker andra pälsfantaster Jag är frisk och rakad, bor Stockholmstrakten. Tänder även på skinnstövlar och äldre män och sköna sexiga kläder och transfilmer. Ålder och utseende är utan betydelse. Har du en härlig rakad, mindre kuk är det bra. Hör av er snabbt för sköna stunder i päls! Kram Svara gärna med foto, ej krav.

Söker tjej för sköna träffar
44-årig intern söker tjej för sköna träffar på anstalten. Du bör vara mellan 20 och 40 år. Utseendet spelar ingen roll. Själv är jag blond, har blå ögon och normal kroppsbyggnad. Tränar en hel del styrketräning. Din nationalitet spelar ingen roll. Svara gärna med foto.

Hej alla tjejer
Kille, 29 år, 196/90, blå ögon och rakat hår. Jag sitter på anstalt, och jag hoppas att det inte skrämmer er, för jag är mycket lugn, snäll och seriös. Jag söker en tjej som vill komma hit och besöka mig för sköna stunder i besöksrummet. Din ålder är 18-50 år. Hudfärg spelar ingen roll. Vill gärna att du svarar med foto, gärna iklädd sexiga underkläder. Svarar genast. Kram på er.

Söker runkkompisar

Jag är en man på snart 50 år som söker runkkompisar. Jag har ingen tjej, och är trött på ensamheten. Hör av dig så runkar vi ihop tills vi sprutar! Jag har bil.

Sex med en transa
Du man mellan 60 och 75 år, som gillar sex med en transa. Du får gärna vara passiv och tycka om att bli smekt, älskad och knullad. Jag har fina tuttar, tjocka fina lår, fin stjärt och liten snopp. Jag träffar dig gärna i bilen eller utomhus, eller om du vill att vi är hos dig dagtid. Endast Stockholm med omnejd. Renlighet och friskhet är krav.

Invandrarkille!
Jag är en trevlig och charmig kille, 26 år, som avtjänar ett fängelsestraff. Jag vill komma i kontakt med en tjej för brevväxling och om kemin stämmer även träffar. Din ålder 18-50 år. Ditt utseende spelar ingen roll. Jag är seriös i mitt sökande. Gärna svar med foto.

Kille söker kille

Jag är en kille på 28 år? 182/67/21, som söker en homo eller bisexuell kille 18-30 år. Jag är mörk, har bruna ögon och är smärt. Du är blond eller mörk men läcker. Jag bor i Göteborg men kan resa. Foto och tel-n uppskattas men ej ett krav. Skriv.

Kåt kille, 27 år
Jag söker kåta fruar och kvinnor som vill ha sköna knull Jag tycker om slick och sug. Er ålder 30-45 år Du bör helst bo i Malmö. 100 % diskretion och renlighet. Nakenfoto och tel-nr för svar.

Par söker andra par

Par hon 26 år, han 30 år söker andra par i åldern 25-45 år för sex med flera samtidigt. VI gillar sköna och mysiga stunder med sexiga underkläder och härlig sex. Även en ensam tjej kan svara då hon vill prova tjejsex. Vi tittar gärna på en p-rulle.

Nyköping med omnejd
Jag är en kille på 27 år som söker dig en söt, go och rar tjej mellan 18 och 35 år som bor i Nyköpingstrakten. Jag är 170/65, blå ögon och har halvmörkt hår, samt ganska vältränad. Är ensamstående med ett barn och känner att jag behöver lite ömhet och sex. Hoppas därför på denna annons eftersom jag är lite blyg. Är förövrigt fullt frisk och vän av tvål och. vatten. Skriv och berätta vad du tycker om. Helst fotosvar.

Gotlandspar
24/27 år. VI är ett gift par som söker kåta BS-tjejer för sköna trekanter med oss. Er ålder bör vara 18-30 år. Erfaren eller oerfaren spelar ingen roll, bara ni gillar suga kuk och ta satsen i munnen. Även analsex, men ej krav. Vi gillar mjuksex, foto, video, djur, mm. Vi skulle också vilja bli videofilmade när vi knullar. Så alla kåta Bs-tjejer svara på vår annons så blir vår dröm sann. Det är första gången för oss. Om ni har en tjejkompis som också är BS så ta med henne. Han har inget emot tre tjejer. Skynda er att svara och sänd gärna med ett foto i helfigur. Svara med tel-nr.

Strumpbyxor

Kille 18 år som tänder på strumpbyxor söker tjej med samma sexintresse för skön mjuksex där vi båda har strumpbyxor på oss.

Jag vill älska i skogen
Blyg men kåt kille på 22 år söker kåta tjejer, 18-25 år. Jag blir väldigt kåt av att älska i skogen. Jag I bor i Kristianstadsområdet. Svara helst med tel-nr.

Par i Småland
Vi söker ett par där hon är BS. Vi är lugna och sansade men tar en grogg ibland. Ni liksom vi har inga krav på partnerbyten. Det är ok när vi lärt känna varandra och om alla vill. Vi är strax under 30 år och väntar på ert svar.

Mogna kvinnor

25-45 år sökes för kravlösa sexförhållande av 25-årig obunden kille. Endast i Skåne. Enda kraven är att du har formerna på rätt ställe och 100 % renlighet och diskretion.

Vi söker välutrustade, yngre killar

Vi är ett gift Smålandspar runt 40 år som önskar träffa andra par för skön och trevlig samvaro, både i och utanför sängen.

Våra intressen är ganska allmänna, vi gillar skön musik, lite god mat med ett gott vin, tycker om att resa och umgås med folk.

Vårt sexliv fungerar fint, men vi älskar att hitta på lite extra, partnerbyte kan vara en fin grej om alla är överens. Frun älskar att ha två killar samtidigt så därför söker vi även välutrustade, gärna yngre killar för sköna trekanter.

Men i första hand vill vi träffa fräscha och trevliga par mellan 30-45 år för sex och umgänge under stilfulla förhållanden. BS och HS gör sig ej besvär.

Närkontakt
Hej, jag är ån 23-årig kille som saknar lite extra krydda i livet. Ser bra ut enligt andra. Jag söker tjejer från 18 år och uppåt som gillar att kramas och älska mjukt. Lite omväxling skadar inte. Skicka med foto.

BS-kille, 33 år söker kompis
Jag söker en kompis som vill suga min svullna kuk, gammal som ung. Tycker om skön sex killar emellan. 100 % ärlig och schysst samt hiv-negativ. Ser kanske inte ut som en modell men är trevlig och snäll.

Skåne och västra Bleking
Kille 25 år, ser bra ut, söker tjej, 20-30 år, för lite udda sex. Ett plus om du är bisexuell. Eventuellt fast förhållande om tycke uppstår. Foto och tel-nr = svar. Renlighet och diskretion är självklart. Svara fort, detta är seriöst.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *