Sexannonser vecka 39

HJÄLP JAG BLIR SÖNDERKNULLAD!

HJÄLP JAG BLIR SÖNDERKNULLAD!
Jag är en 30-årig tjej som har väldens snyggaste och gulligast kille. Vi har det jättebra ihop i sängen, men han är sydlänning så han orkar länge och mycket. Jag blir helt sönderknullad. Så jag vill ge honom en snygg, ung, fräsch och kåt älskarinna som kan avlasta mig. Du ska älska hans kuk i baken.

VILL BLI DIN SEXSLAV

Slavkille, 40 år, i Skåne söker dominant Madame. Fostran, bestraffning och förnedring behöver slaven för att bli lydig. Madame piskar, spottar och kissar på slaven. Stearin och klämmor. Verbal förnedring. Slaven kryper för Madames fötter. Alla får svar.

BLONDIN I VÄSTERGÖTLAND
Kan du motstå mig? 32-årig sexuellt undernärd, grönögd, långhårig blondin, 173 cm, mullig, längtar efter en stor, hård kuk som inte är rädd för hårda tag; Är singel, men vill ha dig tills jag hittar den rätte, 25-40 år. Är kräsen så kort är ett måste. Är alltid våt, varm och villig. Vill så det värker, så skynda dig!

Erfarna män!
Kåt, kurvig och kukgalen 31-åring söker dig erfarna man, 35-50 år, som vill dela med sig av sin erfarenhet, Jag är nyfiken på det mesta utom snusk som toasex. Jag är 170 cm och mycket att hålla om. Finns i Norrtälje. Jag är mycket diskret.

BS-kille sökes!
Vi är ett par strax över de 30, som bor i Västerås och nu på detta sätt, söker en BS-kille, 30+, för sex över alla gränser på tre. Vi är väldigt diskreta av oss, precis som du måste vara.

Kinky män!
Var finns ni sköna, men ändå hårda kåta, kinky män, som vill knulla med mig? Jag bor i Linköping. Inte toasex, men gärna ganska hård S/M. Jag är 36 år och du är äldre, upp till 55 år. Du får gärna vara invandrare. Ditt utseende är ganska så oviktigt.

Ung kåt tjej!

Långbent 22-årig, oerfaren tjej med ganska små bröst söker en erfaren man, 35-55 år. Gärna skäggig och hårig. Allt utom toasex. Malmö.

Passiv HS söker!
Dominant HS över 40 år, sökes av formbar kuk-kåt passiv homosexuell man. Knulla mig djupt, hårt och länge i mun och rövfitta, spruta på mig. Jag är 39 år, 178/76/16. Detta är en seriös annons. Diskretion är givetvis självklart. Gärna en aktiv kåt pensionär.

Nyfiken på killsex!

Oerfaren 29-årig BS kille söker dig som också är väldigt nyfiken på killsex. Tillsammans prövar vi oss fram med runk och sug till att börja med. Sedan får vi se… Eventuellt ett par där han är BS. Jag finns i Mellansverige och är mycket diskret. Ålder och utseende egalt!

Lite av varje..!
Stockholmspar, han 34 år hon 28 år, söker BS-tjej, kille eller par i åldern 30-45 år. Vi gillar allt från sexig underkläder till lättare experimentell bondage. Tjejsex medan killarna tittar på, runkar kanske varandra. BS mellan killarna. Diskretion är givetvis självklart.

Undergiven bög!
Här finns en undergiven 36 årig bög som vill suga kuk, svälja sperma och bli rå knullad. Gärna flera kåta killar. Invandrare helt okej. Diskretion.

Kåta kompisar!
Jag är en 29-årig frånskild kvinna som söker en man eller två kåta kompisar i åldern 40-55 år, för trevliga stunder. Jag är 159 cm lång, väger 54 kg, har mörkt hår, är oftast rakad runt blygdläpparna. Ej toa eller S/M. Stockholm och Sörmland.

Två bi-tjejer söker!
Hej på er alla skönt sexigt snuskiga människor. Vi är två bi-tjejer som söker alla sorters sex. Vi vill träffa par, andra kåta bi-tjejer och killar/män i alla åldrar. Vi ställer upp på allt utom stenhård S/M och toasexvarianter. Vi är Diskreta och bor i Stor-Stockholm.

Massor av sex!

Jag är en 29-årig frånskild kvinna som vill ha massor av sex. Söker er män 30-55 år, som vill ha mycket het njutning. Jag är med på det mesta utom S/M och toa. Jag bor i Helsingborg och är mycket diskret av mig. Invandrare välkomna.

Passiv HS
Jag är en passiv HS, 27 år, som söker aktiva HS-män, i åldern 30-50 år, som kan ta hand om min röv och kuk. Jag är inte så erfaren, men är mycket villig att lära mig allting som är skönt. Jag är givetvis diskret och bor Norrköping. Gärna invandrare.

VÄLUTRUSTAD MAN SÖKER PAR
Man i skinnbyxor söker par. Jag är dominant och knullar dig kvinna som inte kan bli tillfredsställd av din man. Du ska tända på att ha skinn-/läderkläder. Jag är en dominant man som gillar att visa upp min tjocka bamse. Jag vill förnedra din man som kan få runka.

MASSAGE I GÖTEBORG
Vi är ett par i 45-50-årsåldern som önskar kontakt med en man, 30-45 år, vältränad, erfaren och välutrustad: Hon önskar helkroppsmassage. Han plåtar gärna. Fullständig renlighet och diskretion krävs. Svara med foto, helbild, gärna naken.

SEXIG BLONDIN, 19 ÅR
Söker män som vet vad klitoris är till för på kvinnan. Jag älskar att bli slickad till orgasm gång på gång innan jag får kuk i båda hålen. Mycket! Gillar analt, suger kuk, sväljer allt. Hör av dig med ett svar och foto så kommer ett härligt foto på mig och min adress. Du blir inte besviken på mig. Puss!

KILLE I GÖTEBORG SÖKER PAR
Kille, 41 år, söker par eller tjej för sex i min eller er/din säng. Är inte bs. Ni ska vara mellan 25 och 50 år. Jag vill inte ha engångsträffar, utan träffar regelbundet. Självklart vill jag ha och ge 100% diskretion och renlighet. Skynda att svara, alla kåta människor!

HET MUS
Gillar du vad du ser? Jag är en 23 årig, het, ung tjej som alltid känner för att busa. Söker män i hela landet och i alla åldrar som vill lära mig vad ni kan. Tjejer får också svara om ni vill. Säljer diverse, typ trosor, strumpbyxor, foto, film och mina använda leksaker. Skicka svar så får ni foto och prislista. Skynda, jag längtar. Puss!

SAKNAR DIG TJEJ I STOCKHOLM
Omtänksam, livshungrig och sensuell man, 46 år, 190/80, förtjust i enkla nöjen och skönhet. Saknar dig vackra, trevliga, slanka, unga tjej som är romantisk, snäll och trygg, bystig och hemlighetsfull och smakrik att göra spännande saker med. Seriösa par är också välkomna. Ta chansen och hör av dig. Puss och kram!

Sexpartners sökes!

Jag är en vrålkåt, erfaren, hämningslös BS-tjej, 28 år som söker sexpartners av alla de sorter. Jag söker, BS-tjejer, BS-tjejpar, par som vill vara flera i sängen, kåta killar av alla sorter, BS-killpar, ja, kort sagt alla vrålkåta, sexiga människor. Jag bor i Stor-Stockholmsområdet och är givetvis, precis som du/ni, diskret.

Par söker BS-par!
Vi är ett gift par 40+. Vi bor i Mellansverige och vi söker ett annat par i åldern 30-50 år, för härliga sexträffar. Vi gillar sex i alla former, gärna lite kinky, men inte toasex. Kvinnan är BS precis som mannen är, därför måste ni också vara BS så att vi kan njuta av varandra i alla möjliga olika gränsöverskridande varianter. Absolut diskretion är självklart!

Undergiven trans!
Man 50 år från södra dalarna, bor på landet. Söker ung feminin trans för ömsesidig njutning, Och eventuellt fast förhållande. Vill du bli min kvinna?

Tjock kvinna söker!
Jag är en mullig, nej snarare tjock, 44-årig kvinna som söker män i alla åldrar som vill ha sex med mig. jag är intresserad och gillar det mesta inom sex, förutom hård sado-masochism och toasex. Jag finns i Stor- Stockholmsområdet och är givetvis väldigt diskret av mig. Diskretion självklart.

Snuskiga tjejer sökes!
Snuskigt unga tjejer som vill dra ner trosorna till fötterna och onanera framför mig, eller onanera i ett par strumpbyxor, eller över mitt ansikte.

Skamliga förslag!
Jag är en kurvig, häftigt skön 24-årig tjej, som älskar sex. Ring och kom med ”skamliga” förslag. Inte toasex, men allt annat. Linköping. Diskretion.

Kåt gubbe
Högklackat och strumpbyxor, korta kjolar är snyggt. Har ni det så får ni göra vad ni vill med mig. Runka, suga, pissa och skita på mig, ni bestämmer. Hoppas på svar från tjejer 18-25 år själv är jag 51 år och helt normal. Snäll.

Vill bli dominerad!
Kvinna, 32 är, söker par, tjej eller kille. Jag är undergiven och söker därför här och nu dominanta par eller en ensam dominant kille. Även stor- och grovkukade tuffa kompisar kan svara.

HOBBYFOTOGRAF, VILL DU PLÅTA NATURISTPAR?
Önskar du fotografera naket så skriv till ett naturistpar som gärna visar oss nakna och även älskar ogenerat framför er. Även ni som vill ha hjälp med fotande av er själva får gärna svara. Skriv till oss och bifoga foto så får du mer information om oss. Vi är båda rakade och kåta.

MULLIG MASOCHIST
Söker dominanta män som kan dominera mig fysiskt och verbalt och göra mig till en lydiga slyna. Jag njuter av att få smisk på min breda rumpa, vara bunden, ha klämmor på bröst och blygdläppar, gå omkring med analplugg, stearinlekar med mera. Som min Härskare har du tillgång till alla mina hål för din njutning. Skicka foto så får du tre foton i ditt svar. Lydig slyna är en lycklig slyna.

PUMPA BALLE
Seriöst kåt och diskret man som gillar skön kuksex med ballepump söker helrakade pumpkillar med jätteballe som liksom jag gillar att pumpa, fota, filma och runka tjockpumpat med sköna jättesprut. Helst brevsvar med fräck kukbild.

FOTO OCH FILM
Kåt tjej, 21 år, säljer foto, film och mina våta trosor. Bifoga foto så får du en lista och ett foto.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *