Sexannonser vecka 18

Gubbkuk i Göteborg!

Erfaren man!
32-årig tjej med kåt våt fitta väntar på en erfaren man, 35-55 år, som kan knulla mig riktigt tufft. Jag är diskret. Bor i Mellansverige.

HS vill möta HS!
Jag är en HS-kille som snart fyller 30 år, som vill träffa andra HS, som kan hjälpa till att tömma min nästan ständigt styva stake. Jag är både passiv och aktiv. Din ålder 25 upp till 60 år. Utseende är egalt. Diskretion är ett oåterkalleligt måste.

Gubbkuk i Göteborg!

Hej alla underbara kåta äldre gubbar med ådriga kukar! Vi är två tjejer på 28 och 31 år. Vi söker en kåt äldre man 50-65 år som vill ha sex med oss.

Aktiv ock passiv HS!
Jag är en kåt HS kille, 2 som är både aktiv och passiv. Söker äldre HS upp 60 år för sköna sexträffar. Finns i Skåne. Diskretion ett måste!

Tränad rakad kille!
I Göteborgs-området. Tjejer, killar eller par. Här har ni en man med sexaptit (porr). Söker du/ni, gift eller ogift en stor, hård, extra kuk att njuta av som klarar flera härliga sprut? Då har ni en gift man i 35 års åldern, som erfarenhet av det mesta nyttja när det behövs. Ålder saknar betydelse och nationalitet. Lämnar givetvis diskretion och önskar det samma. Öppen för all slags porr. Huvudsaken alla får vad vi vill. Tränad raka kille som ser bra ut enligt andra.

Erfaren kvinna!

Jag är en ganska erfaren kvinna som ställer upp på det mesta när det gäller sex mellan man och kvinna. Sväljer sperma och gillar analt. Diskretion givet.

Stenhårda män!
28-årig kvinna som gillar sexiga underkläder, vill få en eller två stenhårda kukar. Ställer upp på allt utom toa och S/M. Även tjejer och par kan svara. Mälardalen. Diskret!

Stenkåt miljonär!
Stenkåt miljonär 50 år med en stor och grov kuk 22 cm som är sprutklar nästan jämt. Jag tycker om långa förspel med mycket sug och slick. Söker efter tjejer som vill känna en riktig bamse-kuk i sig. Du ska vara mellan 30-60 år och vara med på det mesta. Kunna suga kuk, vara med på fotografering. Du ska då inte ångra dig för alla tjejer tycker om att bli tagna av mig. Puss och kram.

Sensuell kvinna!

42-årig slank, mycket sensuell, erfaren kvinna söker erfarna män för skön sex. Diskret. Finns i Mälardalen.

Par söker man!
Vi är ett par i 30-års åldern som söker en extra man, ej BS, för skön sex med kvinnan i centrum. Vi finns i Helsingborg. Diskretion.

Exotisk kvinna!
Jag är snygg, sexig, exotisk kvinna från Latinamerika som söker erfarna och generösa män i åldern 40-65 år. Jag är 29 år, diskret och finns i Stor-Stockholm.

Par söker BS!
Snyggt, slankt par söker extra BS-kille för skön sex över alla gränser där vi leker med varandra på alla sätt. Diskretion givet. Bor i Stor-Stockholmsområdet.

Äldre HS sökes!
Min 31-åriga kuk behöver en äldre, minst 45 år, erfaren HS/BS mans sköna händer och röv. Jag är både aktiv och passiv, så vi kan variera vår njutning. Diskret. Malmö.

Latinamerikanska!

Jag är snygg, sexig, exotisk tjej från Latinamerika som söker erfarna generösa män i åldern 35-55 år. Jag är 33 år och mycket diskret.

Dominant HS sökas!
Undergiven äldre BS-man i Göteborg söker en bestämd och dominant kille i Göteborg. Din ålder är mellan 25 och 50 år. Jag är undergiven och din betjänt. Jag gillar hårda läderkillar, runk, sug och eventuellt knull. Jag är 59 år. Diskretion.

Tjej vill ha mjuksex!
Tjej, 24 år, 176/60 och ensamstående utan barn. Jag är endast intresserad av mjuksex med mycket slick och sug. Absolut inte anal, toa eller S/M. Din ålder 30-50 år. Göteborg. Diskret.

Mulliga med stora bröst!

Jag är en kille på 42 år som söker både par och tjej. Ni får vara utländsk och färgade. Och fotosvar 100% gensvar. Gillar all sex, ej toa, S/M, BS. Det är bara fantasin som sätter gränser. Utseende egalt. Och 100% ärlig annons och diskret. Och ni får gärna vara små mulliga med stora bröst och blygdläppar. Puss kram, väntar med spänning på svar.

Ta mig dagtid
24-årig Uppsala-kvinna vill träffa man, 35-55 år, som vill knulla mig dagtid. Jag ställer upp på det mesta förutom hård S/M och toasex. Jag är 100 % diskret!

Ung BS söker äldre!
Jag är en 23-årig HS-kille som vill träffa en äldre, 45+, HS/BS man som vill suga och knulla mig länge och väl i min trånga pojkfitta. Ditt utseende är egalt. Diskretion är självklart.

Kåt ung HS!

Jag är en 24-årig HS-kille med en villig rövfitta där det ofta kliar av kåthet, som söker kåta män 30-50 år. Givetvis är vi diskreta.

BS-man sökes!
Gift ganska kinky BS-kvinna söker dig BS-man 30-55 år, för att både jag och min ska få njuta av dig och din kropp. Vi vill båda utnyttja dig och att du också tar oss. Vi bor i Stor-Stockholms-området. Diskretion ett måste. Du får gärna vara invandrare!

Kåt kvinna!

Jag är inte världens snyggaste 49-åriga kvinna, men jag är oerhört kåt och ställer upp på i princip allt. Diskret. Väntar i Mellansverige!

ASIATISK TJEJ I SÖDRA SVERIGE
Asiatisk tjej, 19 år, söker killar/män för sköna stunder. Gillar mycket sex, gärna 69:an, bli tagen bakifrån och att få satsen i ansiktet med mera. Har även trosor, foton och film för den som vill ha. För mer information och provfoto så svara på min annons. Är arbetslös så jag kan komma till dig och stanna ett tag om du vill. Så skynda dig nu med ditt svar, så att vi snart kan träffas.

KVINNA SÖKES I ÖSTERSUND
Kvinna sökes, cirka 50 år, för regelbundna träffar, cirka två gånger per månad. Du får vara mullig. Bra om du inte röker. Jag är 38 år med ordnad tillvaro.

MULLIG KVINNA SÖKER MAN

Jag är mycket mullig och söker en man som vill ha en mullig kvinna att älska. Jag är mycket kåt och vill pröva allt inom sex. Jag är arbetslös så jag kan resa till dig och du vill. Jag är 37 år, frånskild sedan fyra år. Inga barn, så jag är fri att leva ut min sexlängtan.

KÅT OCH SÖT TJEJ, 19 ÅR
Jag vill uppleva mer sex. Vill prova allt. Är även nyfiken på bisarr/kinky sex. Söker killar/män i alla åldrar som vill träffa mig. Jag är blond, har små, fina bröst och en rakad fitta. Du som är seriös och vill träffa mig, skicka ett svar så får du mitt telefonnummer och några läckra foton där jag visar allt. Har inga ekonomiska intressen vid träff. Seriöst. Södra Sverige – hela landet.

SÖDRA SVERIGE
Svart, kåt tjej, 20 år, söker knullglada killar/män som vill fylla mina kåta hål. Gillar att suga samtidigt som du slickar mig och att bli tågen hårt bakifrån. Är du inte för stor får du gärna ta mig i stjärten med. Har även film, trosor, foton för dig som vill ha. För mer information och provfoto så svara mig så får du ett kåt svar från din svarta, kåta Lolita.

SEXMODELL PÅ TURNÉ

Sexig, kåt fotomodell är nu ute på årets kåtaste knullturné runt om i landet. Du kåta brud som vill ha hem en sexig, porrig fotomodell med stenhård kåtballe ska skriva ett svar till mig nu. Men kom ihåg att jag är hårt bokad i almanackan, så skriv redan idag till mig om du vill träffa mig. Nu laddar jag kåtballen och styr kosan mot många sexiga äventyr runt om landet. Välkomna alla kåtbrudar!

NYMFOMAN, 22 ÅR
Söker killar, män, gubbar och par som vill njuta av min ständigt kåta kropp. Sänd telefonnummer för snabb kontakt. Gillar att vara din lilla spermaslyna som gör vad du vill. Kramar och pussar från mig!

SARA, THERESE, LINDA

Vi är 18, 20 och 23 år, kåta men inte så erfarna. Söker trevliga, generösa killar/män, cirka 30-55 år. Gärna egna företagare, läkare, akademiker etcetera. Helst stora, grova pålar, 18-25 cm. Har du kanske segelbåt? Kanske vill du ha oss alla tre? Skickar du ett bidrag sänder vi dig vrålsexiga foton på oss. Två är slanka och en är mullig med stor, skön rumpa.

TESSI, 18 ÅR
Vill du se mer av en liten kåt och busig studentska? Visar allt på sköna foton om du svarar mig. Ålder, kön etcetera spelar ingen roll. Bara ni tycker om det ni ser. Skriv gärna några sexiga rader, fantasier eller liknande.

VÄSTERNORRLAND
Kåt 19-åring söker ung, mogen man för sköna stunder. Jag har hundratals trosor som jag vill bli av med… Sänd 150: – för ett par, 300: – för två par och så vidare. Vill även sälja privata nakenfilmer, 650: – styck. Givetvis är trosorna fulla av fittsaft. Sänd med adresserat och frankerat kuvert.

PAR SÖKER BS_TJEJ I STHLM ELLER HBG
Par på distans söker en bs-tjej, 25-30 år, för sköna träffar. Han, 32 år, dominant, hon, 29 år, undergiven och nyfiken. Vi är fräscha och måna om vårt yttre, precis som den som vi söker. Bra om du bor i Stockholm eller Helsingborg. Foto = garanterat svar.

SLAV MAN; SKÅNE – HELA LANDET
En äkta bs, lydig slavman, 48 år, 183/87. Jag gillar att bli bunden, aktivt behandlad, randad på stjärten och att klä mig i kvinnokläder. Jag vill ha en dominant, nätt, liten, småmullig s/m-härskarinna som är medelålders eller äldre. Jag slickar, smeker, kysser dina ben och fötter. Jag vill bli runkad till utlösning. En dröm är trekants 69:an, ett par som suger min kuk och knullar mig. Jag gör allt, sväljer, analt. Gärna livspartner. Jag är flyttbar.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *