Sexannonser vecka 17

Knullad av kvinna!

Skön sex!
Kurvig 23-årig tjej söker män 35-55 år för skön sex. Jag gillar det mesta, men inte S/M eller toasex. Diskret i Stor-Stockholm.

Knullad av kvinna!

Jag är en tuff, dominant, kvinna på 41 år med välbyggd kropp, som älskar att knulla kåta män i röven med min strap on. När jag har rövknullat dig, tills du sprutat, suger jag upp dig, så att får du knulla alla mina hål. Bor i Stockholmsområdet. Diskretion är verkligen jätteviktigt.

Par i Uppsala!
Vi söker tjejer och par. Vi söker er som är öppna för att pröva på lite kinky. Vi är strax över de 40. Vi vill prova gruppsex, sex mellan tjejerna och även lätt BS mellan männen. Väldigt gärna invandrare.

Analfixerad kvinna

Jag är en analfixerad kvinna, 39 år, bred rumpa, lite mullig med stora hängbröst som vill få stjärten smiskad och knullad. Diskretion. Jag finns i Malmö.

Hämningslös BS-tjej!
Jag är en vrålkåt, erfaren, hämningslös BS-tjej, 26 år som söker BS-tjejer, BS-tjejpar, par som vill vara flera i sängen, kåta killar av alla sorter, BS-killpar. Er ålder är inte viktig, inte heller utseende eller härkomst. Jag ställer inte ställer upp på kiss- och bajssex. Stockholm.

HS på Västkusten!
Kåt bögröv med tillhörande ständigt villig kuk (se bild) söker kåta HS för knull och spermamöten. Jag älskar att suga/sugas/slicka röv och få röven slickad och bli knullad. Gärna heta invandrare. Jag är 29 år.

Par söker BS-tjej
Kåt BS-tjej vill vi träffa. Du ska inte vara överviktig. Men vi vill att du är helrakad för det är vi. Är intresserade av nästan all sex bara alla får max njutning. Och med oss får alla det. P-rulle, sexiga undisar, dildos är en extra krydda. Mannen 196 lång, 90 kg. Stor, alltid kåt, uthållig, kuk 19,5 cm. Är en mästare på att slicka fitta, ge massage, ja en underbar man. Hon 34. Är rakad, härligt våt och kåt fitta. Hon vill ge mannen två kåta fittor. Vill du ha det bästa sexet? Svara oss. Borås/Göteborg.

Dominanta män!

Undergiven 25-årig tjej söker äldre, hårig man med ölmage som tar mig i alla hål och även ”tvingar” mig att svälja den heta spermaladdningen efter att ha slickat ditt håriga rövhål. Jag finns i Stor-Stockholm.

Par söker BS!
Par strax över 30-års strecket i Västergötland vill ha kontakt med BS, både tjejer och killar för härlig hämningslös sex. Vi gillar det mesta förutom hård S/M och toasex. Diskretion.

Par söker alla BS!
Vi är ett par, han 32 år, hon 33 år, erfaret BS-par som söker andra BS för skön sex. Bor i Mellansverige. Diskretion.

Från Bosnien!
Jag är en kille på 46 år. Bor i Norrköping. Jag tycker om att umgås med äldre damer och att ha sex med dem. Endast ärliga svar.

Kollar på porr!

Söker ungt par eller tjej 18-25 år som vill ha en vältränad blond man med en stor uthållig rakad kuk. Har du en kille som kommer på en gång? Eller är den för liten? Ni bör ha kropparna i trim. Tänder på små och stora bröst och helrakade, det hjälper jag till med. Vi träffas hos er och tar ett glas och kollar på porr. Sen knullar jag tjejen inför sin kille. Och är han borta i veckorna så suger hon mig m.m. Bor i Katrineholm.

Latinsk passion!
Jag är en vrålkåt, hejdlöst passionerad mexikanska som nyligen fyllt 44 år. Jag söker erfarna, uthålliga män som kan tillfredsställa mig under fantastiskt sköna sexmöte. Du bör vara över 40 år. Jag är inte intresserad av S/M eller toa. Diskretion självklart.

Plaskvåt fitta!

Min 24-åriga plaskvåta fitta väntar på hård kuk i åldern 25-50 år. Jag är med på allt utom toasex och stenhård S/M. Diskretion. Jag bor Mellansverige.

Smiska och slicka!
34-årig tjej som älskar att få smisk på rumpan på samma gång som en våt tunga slickar mig till orgasm. Du får gärna vara upp till 50 år. Helsingborg.

Hårda stakar sökes!
Kåt 27-årig fitta vill känna hård kuk i åldern 45-65 år. Diskretion självklart. Finns i Stor-Stockholm. Gärna tjocka invandrarkukar!!!

MAN I DALARNA SÖKER TJEJER
Är en superkåt, äldre man som söker tjejer i alla åldrar för mycket slick och sug. Gillar att bli avsugen och 69:an. Även par kan svara. Hela landet kan svara. Jag kan komma till er. För snabb träff.

MULLIG TJEJ SÖKER MAN
Söker en uthållig och trevlig man för trevliga och sköna träffar. Är ledig dagar/kväll varannan vecka och vill ha mycket kuk då. Öppen för det mesta, så hör av dig med spännande förslag. Är omåttlig och vill ha mycket i alla hål. Skicka ett meddelande så svarar jag med nakenbilder, så att du vet vad som väntar dig när vi träffas. Kram!

FITTA VÄNTAR PÅ KUK

Är du sugen på en tjej som får fontänorgasm så har du hittat rätt. Knulla mig hårt och du får en varm och härlig orgasm över dig. Skicka mig 150:- så får du ett par blöta trosor och min adress så att du kan komma och göra det skönt för mig.

SLYNA SÖKER KUK
Hej! Jag är en tjej som precis har fyllt arton och vill ha kuk nu! Vill du komma till mig och förverkliga dina sexfantasier? Jag går med på allt. Om du vill ha min adress och mitt telefonnummer skicka 100:- så får du garanterat svar. Med vänliga hälsningar, Cassandra. Jag väntar på just dig!

BAMSESNOPP SÖKES
Jag är en 35-årig, mycket mullig västkusttjej som söker en kille, 30-65 år, med en lång och grov snopp. Du ska vara fräsch, frisk, skötsam, snäll, seriös och ärlig. Det är en fördel om du kan komma flera gånger. Foto på din utrustning krävs. Kram! Jag skickar foto och mer information vid svar.

SEXIG 19-ÅRING

Ser detta intressant ut? Har spelat in porrfilmer där jag gör allt. Har även foto och trosor dränkta i härlig fittsaft. Vill du köpa? Sänd ett brev som är adresserat och frankerat plus 150:- för ett par trosor, 250:-för två stycken trosor. Skicka gärna med namn och telefonnummer och foto.

HALLÄNDSK TJEJ
Hej! Jag är en 38-årig tjej från Halland. Mitt största intresse är hundar. Jag söker därför en snäll och ärlig kille som har en stor, väldresserad hanhund, Grand Danöis eller liknande. För promenader etcetera innan vi har sex. Tjejer kan också svara.

TRANS I STHLM
Jag söker kvinnor 18-50 år. Sexiga underkläder och högklackat ett måste. Foto + tel=svar. Seriös och anonym.

JAG ÄR EN GIFT 38 ÅRIG BS-TJEJ
Är en tjej som söker BS-tjej för varaktigt förhållande. Ålder egalt. Jag gillar sexiga underkläder. Jag är rakad vilket jag hoppas du också är. Jag är 158 cm lång, 50 kg och mellanblond. Detta är en 100% seriös annons och jag är både renlig och AlDS-fri. Par och män undanbedes.

BAMSEKUK SÖKER

Finns det någon kvinna eller ett par som vill smaka på. Jag är med på det mesta ex. kisslekar och annat skönt. Jag bor i Mellansverige men vill ha svar från hela landet då jag reser en hel del. Tag chansen!

KILLE 34 I GBG SÖKER TJEJER
Jag söker tjejer. Gärna lite dominanta. Jag är oerfaren och vill pröva olika sköna lekar (ej toa) som lätt SIM, dildo i min stjärt. Njuter mycket av stimulering av mina bröstvårtor. Ett par vill ha extra karl för kvinnan. Har ofta tid över på dagarna. Önskar mer än ett enstaka skjut. Skicka sexigt foto.

PAR SÖKER PAR
Vi söker att annat par för partnerbyte. Vi är lättsamma och trevliga. Vi är inte bisexuella. Gärna semesterresor tillsammans och vänskap utanför sängen. Vi kan träffas över ett glas vin och sedan får vi se vad som händer. Vi är strax under 40 år- ni är 20-45 år. Svara med foto södra Dalarna. OBS! Telnr.

PAR SÖKER BS TJEJ!
Hej, vi är ett mysigt malmöpar 29/30 år. Vi söker en sensuell BS-tjej som liksom vi är frigjord och älskar sex. Vi gillar inte sexvåld; men annars är det inget som vi inte provat på eller vill prova. Vi är mycket glada i munsex och smak. Vi binder även varandra, varvid den bundne får utstå mycket smek innan orgasmen kommer. Vi har även analsex, där båda får njuta av massagen Vi gillar raffiga underkläder och höga klackar. Vi tycker om att älska mjukt och romantiskt, men även hett och I passionerat då lusten ej går att hejda.

Vi hoppas att du tjej 18-45 år tycker detta låter lockande och att du vill vara med oss och leka. Vi tränar regelbundet och vill även att du vårdar ditt inre och yttre. Ditt civilstånd och din erfarenhet ar egalt. Vi besvarar alla seriösa svar. Foto ger förtur. Även par där hon är BS kan svara, men ensamma killar göre sig ej besvär. Vi längtar!

BLÖJVÄNNER

35 årig kille som gillar att gå ut med stora tjocka blöjor och kissa och bajsa i dom. Jag söker blöjvänner, damer som kissar och bajsar på mig. Belönas. Jag gillar att blotta mig ute i blöjor på. Dom skall vara stora och tjocka så det syns vad man har på sig.

KÅT GRABB I STHLM
Jag söker, kvinnor mellan 18-50 år som vill bli filmade eller fotade, ensamma eller med mig. Har du en kille eller tjej som vill vara med så gärna för mig. Själv är jag oerfaren, blyg och villig Foto+tele=snabba Svar. Safe sex of course!

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *