Sexannonser vecka 15

Man som kan tänka mig våtsex!

Kinky par söker BS!
Vi är ett kinky pär som söker en BS man, ålder 40-60, som kan hjälpa kvinnan förnedra mannen på alla sätt, dock ej toasex avarter. Diskret i Stockholm Mycket gärna invandrare.

Man som kan tänka mig våtsex!

Är en kille som söker kvinna mellan 40-65 år. Älskar att slicka fitta, är ständigt kåt. Du får gärna vara mullig och rakad. Vill knulla dig i din fitta och din röv. Kan tänka mig våtsex. Bor utanför Göteborg. Är 48 år grov kuk på 20 cm, rakad. En som är kåt. Är 195 cm lång och smal. Gillar djur och natur, har djur själv.

BS-par söker BS!
I Stockholm finns vi ett BS-par strax över 30 år, som söker BS-tjejer samt BS-män. Ni bör vara dominanta och vilja sätta på oss både i fitta och röv. Ej toasex eller S/M. Diskretion ett absolut måste för oss.

Passiva HS-gubbar!
27-årig aktiv HS, söker villiga gubbrövar för rejäl kuk-behandling. Vill polera dina analväggar länge och väl med min kuk. Suger sedan dig tills du sprutar min hals överfull. Mycket gärna invandrare med fasta och håriga skinkor. Du bör vara över 45 år. Övervikt är helt okej för mig! Extra skönt om du är hårig över hela kroppen. Svara mig med detsamma, finns i Södertälje!

Erfaren man sökes

Jag är en välformad 35-årig tjej, 168 centimeter lång, som söker en erfaren man, 35-50 år, för häftig sex. Stor-Stockholmsområdet. Diskretion är självklart.

Aktiv BS sökes!
36-årig passiv HS vill känna en hård kuk i röven. Söker aktiva HS 30-60 år för spermarika möten. Diskretion är givetvis helt självklart. Jag finns på Västkusten. Svara mig fort!

BS-par söker BS
Vi är ett par där både mannen och kvinnan är bisexuella. Vi söker nu likasinnade i vår ålder, 30+ för lekar över alla gränser! Vi finns i Mellansverige. Diskret.

Lite kinky tjej!

Snygg, sexig och lite kinky 27-årig singeltjej söker män i alla åldrar för skön sex. Utseende inte så noga, du får gärna vara mullig. Är med på allt utom toa och hård S/M. Givetvis är vi väldigt diskreta av oss. Jag bor i Stor-Stockholm.

BS-man sökes!
Vi är ett par, han 39, hon 35, som söker en BS-man så att vi kan ha skön sex alla tre. Diskret i Göteborg.

Erfarna män!
Mullig 36-årig kvinna söker erfarna män i åldern 30-50 år för gemensam njutning i sängen. Jag finns i Helsingborgsområdet. Diskretion är självskrivet.

Kåt Skåneman!
Hej, jag är en 52-årig kåt man som tycker om att slicka fitta och suga bröst. Men är öppen för andra förslag. Du tjej/kvinna 45-65 år som vill suga kuk och bli knullad både fram och bak, hör av er. Jag finns i Sjöbotrakten. Diskretion givetvis.

Oerfaren 22-åring!
Jag är en oerfaren slank, 171 cm, tjej med rakad fitta som söker en erfaren, gärna mullig och hårig sexlärare. Diskret i Stockholm.

Mullig med stora bröst!

Hej jag är en frisk pigg kille på 50 år från Halmstad som söker en varm kramgo kvinna 50-60 gärna lite mullig med stora bröst för sköna stunder tillsammans. Svara snarast snälla!

Par söker alla BS!
Vi är ett par i 30-års åldern söker ett BS-par, BS-tjej eller BS-kille fr sköna tre- eller fyrkanter utan gränser. Diskretion ett självklart måste. Invandrare är helt okej för oss. Vi finns i Stor-Stockholmsområdet. Svara nu!!!

BS-tjej sökes!
Jag är en 28-årig tjej som bor i Göteborgs-området. Jag söker en tjej mellan 25 och 30 år, som liksom jag är lite oerfaren när det gäller tjejsex. Vi kan träffas över ett glas på någon pub eller något annat ställe och prata lite. 100 % renlighet och diskretion ges och krävs. Endast seriösa svar önskas. Puss så länge. Svara genast till mig!

KILLE 33 ÅR SÖKER TJEJER
Kille med stor kuk söker tjejer ev. par. Är jämt kåt och vill tömma min spermafyllda pung ofta. Snyggt utseende, slank, fräsch kropp. Vill du känna en stor och tjock hingstkuk i din såsiga och kåta bullfitta och bli fylld med sperma. Vill du ha kåt mailväxling med bilder på mig. Diskret.

38-ÅRIG MAN SÖKER KVINNA
Man från Malmö önskar tillfredsställa och bli tillfredsställd av en kvinna. Gärna äldre. Hoppas på trevlig och mysig samvaro både i och utanför sängkammaren. Diskretion och renlighet självklarhet. Hoppas på snabbt svar. Jag längtar!!

KILLE SÖKER STOCKHOLMSTJEJER
Jag är en kåt kille som ofta onanerar jag börjar smeka utanpå kalsongerna sedan tar jag försiktigt på min grova apparat som jag sakta drar fram och tillbaka vid det här laget är jag så upphetsad att jag kommer i en skön orgasm. Intresserad?

KÅT HEMMAFRU SOM ÄLSKAR SEX
Jag gillar även en del udda, vill ha kontakt med fotosamlare över hela Norden. Jag har massor av sexiga foton, både vanliga och ganska avancerade, som du kan få köpa om du vill.

BYTA PRIVATA SEXFOTON!!

Vill någon byta eller köpa av mej så skriv. Jag har ”massor” av härligt uppkåtande privat tagna i alla ställningar och också lek med stavar m.m. Du kanske har egengjorda sexvideos att sälja? Jag älskar att titta på dessa typer av film. Söker också par för kravlös träff bs.

PAR I HALLAND
Par, mellan 25 och 30 år, i Halland med snyggt utseende har kommit på hur läckra mogna män och kvinnor är. Så ni par och mogna kvinnor i hela landet som är kåta och vill ta hand om oss, svara. Kvinnan får gärna gilla bs, ha stora bröst, vara framåt, gilla att svälja och gärna analt. Han får gärna ha grov kuk. Ni får gärna gilla hårda knull och gärna lite kinky inslag. Mailkontakt till att börja med. Adress önskas och foto får garanterat svar. Skynda!

ÄLDRE KVINNA SÖKES

Äldre kvinna och par sökes av man, 43 år. Reser över hela landet. Älskar att slicka fitta. Behöver ej vara rakad. Vill även titta när ett par knullar. Min kuk är rakad och normalstor. Många kåta kramar!

NORRA SVERIGE
Mullig tjej, 20-35 år, sökes av trevlig kille. Du gillar mjuksex och mycket kel och smek. Gärna tjej med finskt påbrå, sisu och sauna. Vill du ha en rak och problemfri sexkontakt hör av dig. Jag är 100 % seriös. Förväntar mig att du är detsamma.

KÅT OCH SMÅMULLIG TJEJ SÖKER MÄN
Tjej med stora, blöta hål söker män som kan ge mig kuk på alla sätt och i alla hål. Älskar att visa upp mig och öppna mig för män som vill fylla mina hål med stora leksaker, kuk och sperma. Svarar med foto och telefonnummer om du skickar ett intressant svar.

INTERN, MALMÖ SÖKER TJEJ
Mikael, 164/60, blågröna ögon, kort cendréfärgat hår, 35 år, ser ut som 26 år. Enligt andra så ser jag charmig och bra ut. Har en tjock kuk på 17 cm som alltid är redo. Söker fast förhållande med en tjej, helst sextokig, med enormt stora bröst samt enormt stor klitoris och jättestora inre blygdläppar och med fast rumpa. Du ska vara smal. Killar undanbedes!

VI ÄR ETT PAR SOM ÄR KÅTA

Vi är ett som söker ärliga sexvänner där båda är BS och inte gillar analsex och bor i Trestad som är medelålders upp till 55 år som kan vara vänner även utanför sängen. Dans, bad, myskvällar, m.m. Foto+tel.

KÅT MAN I STOCKHOLM SÖKER KVINNA
Man med inre och yttre stil säker kontakt med het, sensuell och levnadsglad kvinna mellan 32 och 42 år, även par kan svara. Foto=garanterat svar. Väntar på dig.

SEXIGT PAR I STHLM/ÅKERSBERGA
Par 39/45 säker nya lekkamrater. Vi söker ett par eller tjej/kille i åldern 30-50 år för givande sexträffar. BS inget hinder. Vi gillar allt utom toasex och hård S/M. En fördel om du gillar att filma eller fota för det gör vi. Vi vill kunna träffas och umgås även utanför sovrummet. Svar med foto och telnr. ger snabbt svar från oss

KÅT KILLE 28 ÅR SÖKER TJEJ

Jag är en kille som aldrig har knullat, söker nu en varm, kåt och sexig tjej 20-40 år som skulle vilja lära mig allt du kan om sex. Jag är öppen för det mesta. Har inga speciella krav på ditt utseende. Du får gärna vara lite mullig, gärna foto, men inget krav. Jag är garanterat frisk och ren. Alla i GBG området får svar.

Väntar på en viking
Mogen kvinna 40+ med fast och fin figur vill möta en riktig Viking för heta, sköna nätter. Jag ger dig allt du drömt om och lite till om du ger mig ömhet och kärlek. Jag är frisk och vän av tvål och vatten, som du också skall vara. Vill du se mig naken? Skicka ett svar så får du ett foto och mer detaljer om mig. Puss.

Ung flicka 20 år S. Sverige

Söker kåta män i hela Sverige. Min trånga mus och mina små, känsliga bröst väntar på dina smekande händer. Gillar slick och sug. Jag har även foto, trosor, film, DVD för dig som vill ha. För mer info och foto skicka ett meddelande. Hoppas du svarar snabbt för jag är kåt och våt och väntar otåligt på ditt kåta svar till mig.

Wetsex-par i Värmland
Vi är ett skönt par som söker andra frigjorda par, eller tjejer. INGA ENSAMMA KILLAR! Vi ser båda bra ut och älskar sex, gärna lite kinky som t.ex wet. Vi är inte intresserade av partner byte, men vi vill gärna ha ett härligt par som har sex bredvid oss i sängen, eller en tjej. Ni får gärna vara kinky och gilla Wetsex m.m.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *