Sexannonser vecka 13

Tjej från Nigeria!

Tjej från Nigeria!

Jag är en 27-årig nigerianska, som talar bra svenska Nu söker jag en generös erfaren svensk man i åldern 35-55 år för skön sex och gemenskap. Jag bor i Stor Stockholmsområdet. Diskretion. Inte toasex.

Spermatokig fru!
Min spermatokiga, mulliga, kurviga fru, 34 år, vill träffa män i alla åldrar som runkar och sprutar ner henne med stora satser medan jag ser på. OBS! Ingen sex med kvinnan bara rena sperma orgien! OBS! Inte heller någon BS-variant. Vi bor Stor-Stockholm. Kräver diskretion.

BS i Mellansverige!
Jag är en kåt man som vill att någon kille suger och runkar min kuk, och jag vill suga din. Jag är 100 % diskret. Du är 20-50 år. Vill inte bli påsatt, men sätter gärna min kuk i din rumpa om du vill. Jag är 49 år, och bor i Mellansverige. Du får mycket gärna vara en villig invandrare. Givetvis diskretion.

Äldre HS sökes!
Jag är en 27-årig HS-kille strax utanför Märsta som söker en äldre HS, gärna mulligt hårig, som vill suga av min kåta och spermafyllda hårda balle. Vill du, knullar jag dig gärna. Diskret.

Passiv HS söker!
Jag är en 26-årig passiv HS kille med skön kuk som vill bli knullad av en eller två äldre HS, 35-60 år. Ni får gärna suga mej, men ej krav. Mellansverige. Vi är givetvis diskreta av oss.

BS-män sökas!
Vi är ett par, hon 41 år, han 45 år, som söker en eller två BS män som kan hjälpa kvinnan ta hand om mannen under sköna vilda orgier. Även kvinnan ska ha sitt, gillar speciellt dubbelmackor. Stor-Stockholm.

Vill bli avsugen!

Jag är en 27-årig HS-kille som är aktiv. Jag finns strax utanför Stockholm och söker en äldre, kåt HS, gärna mullig och hårig, som vill suga av min balle. Givetvis jättediskret!

Par söker mjuksex!
Vi söker sexvänner, i första hand par, men även BS-tjejer är välkomna. Vi är ett fräscht par i 30-års åldern. Vi vill bara ha mjuksex. Sundsvall. Diskret.

Sexkamrater!

Vi är ett par i 40-årsåldern, som på det här sättet vill ha kontakt med BS-lekkamrater. BS-kille, tjej eller par, 25-50 år. Vill prova oss fram och uppleva allt man göra genom att inte ha några som helst hämningar utan istället bara njuta för fullt av gränsöverskridande sex. Mellansverige. Diskretion.

Nästan allt!
42-årig fräsch kvinna finnes i Göteborgsområdet. Jag ställer upp på alla varianter förutom stenhård S/M och analsex. Kan även träffas dagtid. Är väldigt diskret, precis som du måste vara. Din ålder bör vara 35-50 år. Utseende oviktigt. Du får gärna vara en hårig och muskulös invandrare. Diskretion.

Dominant man!
Vrålsnygg kvinna, 32 år, söker en dominant man, i åldern 40-60 år, som kan lära mig att lyda. Jag vill bli din lydiga slavinna som gör precis allt du kräver av mig. Diskret av mig! Uppsala.

Mullig och mogen!

Jag är en mullig 49-årig kvinna som på detta sätt, önskar kontakt med män i olika åldrar max. 65 år, gärna virila och välutrustade (OBS! Jättekuk inget krav). Jag är en vrålkåt, erfaren, hämningslös kvinna. Diskretion är självklart!

Knullträffar!
25-årig kvinna med slank kropp söker män 50-65 år för runk-, sug-, slick- och knullträffar. Älskar att få min alltid helt rakade fitta slickad riktigt länge. Ej S/M eller toasex. Stockholm.

Ta mig hårt!
Passiv, 27-årig HS i Lund vill bli både avsugen och ordentligt genomknullad av kåta aktiva bögkillar 20-60 år. Utseendet är egalt. Gärna håriga invandrare.

Erfarna män!
Kåt och nyfiken 34-årig kvinna söker dig erfarna man, 35-50 år, som vill dela med sig av sin erfarenhet. Jag ställer upp på det mesta förutom toa eller S/M. Jag finns i Nynäshamn. Diskret.

Slank och kåt!

Slank kåt tjej, 24 år söker kåta män 40-60 år, för sköna träffar. Jag finns i Mellansverige. Ej S/M eller toasex. Diskretion är givetvis helt självklart. Invandrare är väldigt välkomna.

FvII mig länge!
Jag är en 24-årig HS som tar emot kuk i alla hål. Jag söker nu en erfaren, mogen, gärna aktiv HS i åldern 40-60 år, för härligt kåta möten. Jag är mycket diskret precis som du. Jag finns i Malmöområdet.

Man i Västerbotten söker gravid kvinna
Gift man, 40 år, skötsam, snäll, akademiker, kramig, mjuk och absolut, söker gravid kvinna som vill bli åtrådd fast hon tycks vara klumpig och ful. För mig ä rdu det skönaste och sexigaste som finns, även par.

Par söker par
Par 26/28 år söker andra par att leka med, två och två eller alla fyra på en gång. Vi älskar slick, sug och mjuksex, gärna framför kameran. Foto = svar.

Fräsch 19 årig skånekille söker tjej/par
190 cm lång och smärt har egen lägenhet och bil längtar efter härliga tjejer och par i alla åldrar från södra Sverige som liksom jag är kåta. Kom igen och svara sa kan vi få det härligt tillsammans.

Älskarinna sökes

Karlstad med omnejd. Jag en 50 års kille gift utan sex önskar sex önskar dig för gemensamma sköna sex stunder, även dagtid. Ålder egalt. 100 % diskretion. Svara gärna med tel nr för snabbare kontakt.

Mogen kvinna sökes
Du är i dina bästa år, du har förvärvat mognaden och erfarenhet, men har ändå skönheten i behåll. Och framför allt: du har lusten att visa upp dig! Du kan räkna med bra betalning, och frikostiga förmåner. Skriv några rader om dig, och skicka med ett foto i ditt svar.

Killar, par och tjejer för gruppsex

Var finns ni killar, par och tjejer som är intresserade av gruppsex och partnerbyte? Finns ni här i Norrland. Hör av er så ordnar vi något skoj tillsammans.

Par söker tjejer
Tjej eller tjejer sökes av ett trevligt par, han 23 hon 27 år. Vi tycker om sexiga stunder. Är friska och hiv-fria och fordrar detsamma av en eller flera Bs-tjejer. Svar med foto och tel-nr sängkammare för säker och snabbt svar. Har du foto stunder. Min killes högsta önskan är att ha flera tjejer på en gång. Tveka inte utan h av er. Ni liksom vi är renliga och friska. 100 %, diskretion utlovas och erfordras. Svar med foto = förtur.

Glad tjej sökesl
21-årig kille söker trevlig tjej 18-25 år för ett fast förhållande, inte bara sex. Svar helst från Småland, gärna med foto! Dock ej något krav.

Tjejer och par är nåt jag vill ha
Tjejer och par vill jag ha. Mycket snygg och läcker tjej år söker kåt tjej eller par för kåta träffar. Är rakad och mycket kåt. Sänd ett foto så får du detsamma från mig, där jag onanerar till din rakade fitta. Foto + tele = svar.

Par söker annat par
”Är ni kåta, och gillar slick och sug, så kan vi få många sköna stunder tillsammans…”
Glatt, snyggt par söker par med mycket höga krav på stil och finess. Sexiga underkläder, och rakat tänder vi extra på. Fotosvar från hela landet önskas. Vår dröm är annars en färgad tjej. Finns du?

Par söker andra par

Vi är ett par, han 41 år, och hon 43, som söker andra par för trevligt umgänge i och utanför sängen. Vi ar båda mycket kåta av oss och gillar munsex med slick och sug. Favoritställningen är bakifrån. Vi gillar även sensuell massage.

Hon har mycket lätt att få orgasm, får ofta fem till tio stycken i följd. Han älskar att slicka fittan länge och väl. Vi ar mycket lättsamma sällskapsmänniskor, tycker om att resa, dansa och äta gott. Vi tar ett glas ibland och är rökare. Båda är båda renliga och friska av oss. Vi bor i Norrland, har utåtriktade yrken och trevligt sätt. Nu hoppas vi det stämmer in på ert/ditt sexliv. Vi hoppas på svar från par och ensamma av båda könen. Tillsammans kom mer vi säkert att nå njutningens höjder. Även onani är något vi är mycket förtjusta i.

Bs-kille vill träffa par/män
BS-kille i Halland vill träffa par och ensamma män och kvinnor. Jag ger och tar gärna en kuk i analen. Tycker så om att visa upp mig med en attrapp som jag låter köra in i mig om ni vill. Friska och diskreta är krav.

Par söker yngre par
Par söker par mellan 18 och 25 år. Ni ska vara renliga, friska och trevliga som vi. Svara gärna med foto. Skriv fort. Längtar.

Bs-tjej söker
Jag önskar komma i kontakt med en kvinna mellan 30 och 50 år. Mina intressen är människor, djur och natur. Du bör helst vara från-C-län.

Ensam kille söker tjej

Tjejer sökes av ensam kille. Jag är något blyg, men ganska snäll. Du får gärna vara ensam mamma. Din ålder bör vara mellan 17 och 23 år. Mina intressen är bio, musik, hemmakvällar, böcker, djur etc. Du bör helst vara från Strängnäs. Skriv ner några rader om dig själv och sänd ett foto. Detta ar ärligt menat.

GRABB, 35 ÅR SÖKER TJEJ
1,86 lång, normalbyggd, mörk. Jag söker en gladlynt och framåt tjej mellan 25 och 40 år: Du bör bo i Stockholmstrakten eller Södermanland. Mina -Intressen är bla natur, sport, musik, dans, god mat och sex. Jag är gladlynt och gillar att vara i farten. Hoppas på foto och telnr för snabbare kontakt.

KILLE SÖKER TJEJ
Jag, 178 cm lång 71 kg, med ett ganska bra utseende. Jag söker en tjej från 18 år och äldre. Mina intressen är 50-talsrock, countrymusik, jänkare, djur, fester och hemmakvällar. Svara nu, det kanske blir du och jag.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *