Sexannonser vecka 12

Erfaren filippinska!

Erfaren filippinska!

Jag är en frånskild erfaren 29-årig kvinna, född på Filippinerna, men i Sverige sedan elva år. Jag söker män 40-65 år. Jag finns i Västeråsområdet. Diskret. Allt utom toasex och S/M. Invandrare givetvis okej!

Erfaren man!
42-årig kvinna med kåt våt fitta väntar på en erfaren man, 35-55 år, som kan knulla mig riktigt tufft. Jag är diskret. Jag bor i Mellansverige. Gillar det mesta i sexväg förutom toa eller S/M.

HS/BS i Stockholm!
Jag är en HS-kille, 37 år, som söker HS/BS i alla åldrar för skön sex. Ditt utseende oviktigt, men gärna lite hårig och mullig. Diskretion är viktigt.

Tjej från Lettland!

Hej! Jag är en 23-årig tjej från Lettland som söker snälla, kåta män i åldern 40-60 år. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Jag ställer upp det mesta. Diskretion är absolut självklart.

Dubbelmacka!
Jag är en väldigt snygg och vältränad kvinna, 29 år, med små, men sug- och smekvänliga bröst, som söker en eller två killar som vill knulla mig samtidigt. Plus att bli ”dubbelmackad”. Jag finns i Norrköping. Diskretion krävs.

Par söker BS-man!
Vi är ett par i Linköping mannen 34, är BS och vi söker BS män, ålder oviktig. Kvinnan, 29, vill titta på när männen suger varandra och mer. Även BS-par kan svara till oss. Vi är givetvis väldigt diskreta av oss. Gärna sköna kåta invandrare kan höra av sig.

HS master sökas!
Undergiven 26-årig, oerfaren HS-pervokille söker erfaren master för fostran och lydnad. Din vilja är min lag. Din njutning är min dröm. Tvinga mig! Jag väntar i Stor-Stockholmsområdet. Din ålder och ditt utseende samt hur stor kuk Herrn har, är givetvis helt utan någon som helst betydelse! Jag längtar intensivt! Givetvis är vi oerhört diskreta.

BS-tjejer i Skåne!
Hon BS, han hetero, söker tjejer, helst BS för skönt umgänge i och utanför sängen. Allt som gör en trevlig samvaro. Även par kan svara, men inget BS-killsex. Diskretion givet.

Äldre HS älskare!
43-årig, snygg och charmig HS, söker äldre älskare, 40-60 år. Gärna vältränad med hårig röv. Jag är både passiv och aktiv och vill att du är det också, för då blir variationerna ännu fler. Jag bor i Västsverige och är givetvis diskret.

BS-par i Östergötland!
Vi söker ett par där både tjejen och killen är BS för sexiga möten. Hon är 37, han 42. Vi gillar sex i alla former såsom slick, sug, stavar, analt. Vi vill också gärna uppleva partnerbyte, och tjejen vill testa en dubbelmacka samt ha skön tjejsex. Mannen, snygg och vältränad gillar att suga kuk. Diskretion.

Aktiv HS söker!
Unga HS killar, 20-30, sökes av 44-årig aktiv HS i Västergötland. Jag är erfaren och vet hur man suger och knullar unga HS-killar. Gärna unga invandrarkillar. Kontakta mig omgående!

Ung transa söker!

Jag är en 24-årig undergiven transa som söker äldre män över 40 år som vill knulla mig både i mun och rövfitta. Du ska absolut vara över 50 år, och allra helst både hårig och lite mullig. Det gör mig ingenting om du har en liten eller stor och grov kuk, jag kan ta emot det mesta*ler*. Du får också mycket gärna vara en hård invandrare som vill förnedra slanka, undergivna mig. Vi är diskreta av oss. Malmötrakten.

Ständigt kåt HS!
Jag är HS, 28 år och söker kontakt med män eller BS-par för mjuksex och sköna stunder i sängen. Är ständigt kåt och bor i Nedre Norrland. Jag är både passiv och aktiv samt givetvis oerhört diskret. Ditt utseende och din ålder är inte så viktigt.

Smisk och anal

26-årig singeltjej i Stockholmsförort söker en man som kan piska min stjärt mjukt, men ändå hårt och sedan öppna mitt stjärthål och vrålknulla mig hårt. Ditt utseende ganska egalt, bara du inte är jättefet. Din ålder mellan 40-75 år. Diskret.

BS-par i Stockholm!
Hon är 32 år och BS, han är 38 år och BS. Låt oss träffas och ha en skön kväll med BS-gruppsex, tungor som slickar både här och där. Vi gillar det mesta i sexväg förutom att vi inte är det minsta intresserade av toavarianter eller S/M. Diskretion.

Thailändska söker!

Sawasdee! 33-årig frånskild tjej, ursprungligen från Thailand, men talar bra svenska och söker mogna, stabila och kåta män. Stor-Stockholm.

Aktiv HS!
27-årig HS söker passiva HS/BS i alla åldrar som jag kan mun- och rövknulla. Utseende ganska oviktigt. Jag bor i Lund. Diskretion är givetvis självklart!

BS-man/BS-tjej!
Vi är ett par, som på detta söker nya, heta sexkontakter. Vi söker dig BS-man eller BS-tjej som vill delta i sexträffar. Ålder spelar ingen roll. Diskretion i Mellansverige.

Blond och ser bra ut!
Hej jag är en 50-årig kille från Halmstad, blond och ser bra ut. Jag skulle vilja få tag i en mullig kramgo kvinna med stora bröst. 50-60 för skön sex tillsammans. Snälla hör av dig snarast. Tack på förhand.

Par söker BS-man
Finns det någon BS man som vill hjälpa undergivna mig att ta hand om min mans kåta kuk! Hjälper du mig, får du knulla mig i all mina hål efteråt. Vi är 36 (hon) och 44 år (han). Vi är med på nästan allt. Diskretion. Bor i Malmö.

All sorts sex!

Jag är en 24-årig Jönköpingstjej, som söker män från 40 år och uppåt. Gift eller singel spelar ingen roll. Gillar all sorts sex! Diskret.

Vill bli tagen!
Kåt HS-kille 29 år med ständigt kåt och sprutvillig kuk söker aktiv, erfaren kille 25-50 år, som vill pumpa påle i röv och mun. Vill även att du tungknullar mig. Jag finns i Norrköping.

HS/BS i alla åldrar!
Jag är en HS man, 28 år, som så här söker HS/BS i alla åldrar, passiva som aktiva. Jag gillar nästan allt män kan göra, tillsammans utom wet. Jag bor i Stockholm. Diskretion.

Nymfoman i Göteborg!

Jag är en nymfoman på 25 år. Jag söker efter en likasinnad BS/LSB-tjej mellan 25 och 40 år, för vänskap och sexuellt umgänge. Vi kan träffas över ett glas vin. Svara – jag längtar och darrar av kåthet. Invandrare är varmt välkomna. Givetvis är vi diskreta. Svara mig nu jag längtar!

Sex i Uppsala
Jag är en 28-årig slank tjej med rund skön rumpa, alltid helrakad, slickvänlig fitta, som älskar sexiga underkläder. Jag söker män i ålder 30-60 år för skön mjuksex. Inga konstigheter som toasex eller S/M varianter. Diskretion är givetvis en självklarhet.

21-årig kille söker tjej
Oerfaren kåt kille söker en eller flera kåta tjejer, som vill vara min sexlärarinna. Vill även ha svar från par, som vill lära mig en del. OBS! EJ BS. Jag hoppas på ditt svar och att du bor i närheten av Eskilstuna. Skriv gärna telnr för snabbare kontakt.

Vill träffa en skön kvinna
Västmanlänning, 42, ungdomlig, ärlig och fin, vill träffa en skön kvinna, som vill bli smekt, slickad och älskad på alla sätt. Utseende och ålder spelar ingen roll, bara du menar allvar. Var inte blyg utan skriv. Jag längtar.

Vill ha kontakt med en kvinna
35 år, lyckligt gift, där allt fungerar, utom det sexuella, därför önskar jag kontakt med dig, kvinna, som har samma förhållande som jag. För trevlig sexuell samvaro. Du bör helst vara bosatt i Norrköping med omnejd. Svara gärna med foto. Alla svar behandlas diskret och seriöst.

Kåt kille söker mogna kvinnor

Kåt 23-årig kille söker mogna kvinnor i trakten av Norrköping eller Linköping för att ni skall lära upp mig i sängen. År lång och mörk. Du får gärna vara lite mullig och ha stora bröst. Det är en fördel, om vi kan träffas hos dig.

Kåt kille, 33 år, söker tjej
Utsvulten, kåt kille, 33 år, söker en tjej, som kan ge mig sköna stunder i sängen. Även ett sexigt par är välkommet för en trekant. Jag är lång, slank och välutvecklad. Er ålder bör vara 20-40 år. Hoppas vi kan få en skön stund. Bor i Södertälje. Svarar alla.

Kille i Västmanland söker kvinnor
23-årig kille i Västerås söker, kvinnor för intim kontakt. Jag har egen lägenhet, och vi kan gärna träffas på dagtid. Svar med foto och telnr = detsamma från mig.

31-årig kille vill träffa tjej
Jag, en 31-årig kille, vill träffa en tjej, som gillar alla sexlekar, utom S/M. Bor i Mellansverige och är finne. Nakenfoto och telnr önskas, men ej krav. 100 % diskretion.

Man söker kvinnor i passande ålder
Norrköpingsman, 37 år med bra utseende och allmänna intressen söker kvinnor i passande ålder för sköna träffar. Även par kan svara eftersom jag är nyfiken på trekant. Helst telnr för snabb kontakt. Foto ej krav.

Kille, 29 år söker kvinnor
Kille, 29 år, söker efter kvinnor, 15-40 år. Ni får gärna vara kompisar. Även oerfarna flickor. Om du eller ni vill lära er att suga är det ett +. Ert intresse beaktas självklart. Svara gärna med foto och telnr. Bor i Gävle men har körkort och bil. 100 % diskretion.

Söker en kvinna för mjuksex

Köpingstrakten! Ungdomlig 42-åring söker en kvinna i passande ålder för skön mjuksex. Hittar jag den rätta, vill jag leva ihop med dig. Känner du som jag, kan du väl skriva ett par rader. Ditt utseende spelar ingen roll. 100 % diskretion.

Södertäljeman söker raffig kvinna
Södertäljeman, 40, gift, söker exhibitionistisk, raffig kvinna, som drömt, men ej vågat. Sexiga kläder, höga klackar, kanske smygtittarens roll. Bildad humanist i själen. Diskretion, träff eller telefonsex.

Jag söker en älskarinna 16-40 år
Jag söker en älskarinna i närheten av Katrineholm för sköna träffar någon gång ibland. Du bör vara 16-40 år. Själv är jag 32 år och gift. Renlighet och diskretion fordras, och ges. Sänd gärna foto. Jag lovar att besvara alla meddelanden.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *