Sexannonser vecka 32

Gillar du kuk?

Kvinnor i Umeå
Jag är en trevlig och lättsam kille på 32 år, som söker dig härliga kvinna mellan 35 och 55 år, för lång och skön sex med mycket smek och slick. Jag söker erfarna kvinnor som vet vad de vill och som älskar sex. Jag är. 185/85/18, älskar erfarna kvinnor, gärna med större bröst, men absolut inget krav. 100% renlighet och diskretion fordras och ges. Tveka inte, hör av dig, jag längtar!

Jag vill sova över ibland

Jag ä ren 40-årig kille som bor i Kalmar län, på gränsen till Östergötland. Jag är 188 cm lång och väger 76 kg. Jag är normalt utrustad mellan benen. Jag vill, träffa en älskarinna över 40 år, gärna på dagtid en liten stund då och då, eller om jag har möjlighet att sova över ibland. Ditt utseende spelar ingen roll, bara du tycker om att njuta.

BS-par sökes
Kille 50+ söker ett villigt BS-par för skön lekar i Göteborg.

Kille sökes
Kille, 54 år, söker en kåt villig och undergiven kille som tycker om att behaga Du ska gilla slick, sug och att knulla. Du ska gilla att knulla mig. Du ska vara min lilla kåta knullgosse. Göteborg.

Intern 28 år
Jag är en polsk kille som just nu sitter i fängelse en timmes väg utanför Stockholm. Jag är sportig och gillar tjejer mellan 20 och 35 år, som vill komma och besöka mig i besöksrummet för mysiga stunder. Svara med bild på dig, tack! Jag är 177 cm lång och väger 85 kg.

Söker kvinnor (väninnor)
Mycket kåt, trevlig och renlig man söker kvinnor, gärna två väninnor, som vill älska med varandra med mig som åskådare. Skriv några rader. Småland med omnejd.

Gillar du kuk?

Kille 25 år sitter för tillfället på anstalt. Jag söker killar, 18-40 år, som ser bra ut och gillar kuk. Svara med foto!

Vill du prova BS?
Mycket diskret och lättsam gift kille på 50 år, 176/73/18, söker dito, gärna äldre par eller kille, som liksom jag vill pröva BS, såväl aktivt som passivt. Även dagtid. Ni bestämmer helt hur ni vill uppleva vår träff.

Jag söker killar
Jag söker killar, 30-65 år. Jag vill även träffa kåta transor. Jag gillar kramar och ha det skönt, runk och sug. Jag är 64 år.

Kan du lära mig mer om sex?

Sexlärarinna sökes av en frisk, oerfaren och kåt kille, 36 år. Jag söker någon som kan lära mig mer om sex. Om tycke uppstår kanske förhållande. Jag är rök- och spritfri. Jag finns i Jönköping och är seriös. Svara gärna med foto. Puss och kram.

Söker en kvinna i samma ålder
Man på 35 år söker en kvinna i samma ålder. Jag är inte överviktig. Jag är kåt, villig och trogen. Har mycket hår mellan benen. Jag bor i Lidköpingstrakten. Hör av dig, snälla!

Söker kontakt med skön kille

49-årig tjej, 174/52, i Göteborg, söker kontakt med skön kille i området. Jag gillar mycket sex. 100% hiv-fritt, diskretion och renlighet krävs och ges. Du får gärna vara läkare, civilingenjör eller egen företagare. Jag tycker om vanlig sex med lite hårdare tag. Träffar hemma hos dig. Svara med tel-nr. Du ska vara sensuell, maskulin, superviril, och potent med glimten i ögat. Skynda dig att svara! Jag är fräsch och välvårdad med fördelaktigt yttre.

Finns det en leksugen BS-tjej

Vi är ett par på 26 år, som söker en leksugen, BS-tjej, gärna i vår ålder eller något äldre. Hon har gröna ögon, mörkt hår, 170/55/75C, piercad i bröst och tunga, rakad tajt mus och en härlig röv. Han är 175/87, tränad, kuken är 19 cm, bruna ögon, rakad och tatueringar. Vi gillar allt inom sex så som trekanter, tjejsex, bondage, slick, sug, hårda knull och leksaker med mera. Du kommer inte att bli besviken på vad du får men lämna ditt nummer i svaret. Vi väntar på dig i Göteborg med omnejd.

Transsexuell söker kvinna, man eller par
Transsexuell, BS, öppen för alla seriösa svar. Intresserad av film, foto, kläder. Ger och önskar diskretion. Önskar bekantskap med utåtriktade människor.

Hur mycket sperma klarar du?

Hur mycket sperma vill du ha? Den flödar rikligt, den är het, frisk och god. Jag laddar och skjuter. Du siktar och njuter. Räkna med många sprut många gånger. Du tjejen, hur länge hänger du med? Vi är båda unga, snygga och välväxta.

Vill knulla en tjej eller ett par
Kille, 40 år i Göteborg önskar kontakt med tjejer eller par, 20-50 år. Tel-nr. = svar.

Jag vill ha en sexkompis (tjej)

Kille, 23 år. Jag vill ha en tjej i sängen. Har egen lägenhet. Svara med foto och tel-nr för snabbare kontakt. 100% renlighet ges och krävs. Jag väntar.

Par söker välutrustad BS-kille
Par, hon 22/170/51, han 30/180/60 söker frisk, trevlig, välutrustad, minst 22 cm, BS-kille i 30-årsåldern eller yngre. Sänd foto. 100 % diskretion krävs och ges. Låt oss träffas över ett glas vin så får vi se var kvällen slutar. Södra Sverige.

Välutrustade friska killar sökes

Jag behöver hjälp att tillfredsställa min sexiga och kåta fru. Söker friska och välutrustade (helst över 22- cm) killar. 20-40 år. Hon vill i sexiga underkläder prova allt i sexväg. Helst fotosvar.

Gruppsexklubb söker tjejer eller par
Vi vill nu utöka vårt fräscha gäng med ett antal snygga och fördomsfria par/tjejer. Vi träffas regelbundet och har sköna grupp-sexfester. Skriv lite om er och bifoga helst ett foto. Vi svarar alla.

Kåt tjej, 22 år, vill träffa tjej för sex
Jag vill träffa en annan tjej för sköna stunder i sängen. Även bekantskap, för jag är oerfaren på det här området. Min kille vill också vara med oss i sängen. Sänd. tele-nr för snabbare svar. Renlighet krävs och ges. Södermanlands län.

Bisarrt intresse

Jag är en tjej som har tandställning och tycker det är läckert. Jag vill ha kontakt med tjejer/kvinnor som tycker detsamma. Jag är 25 år, ser bra ut. Då är det extra spännande. Sänd ett foto på dig.

Normal man, 29 år söker tjej
Jag ser bra ut, är vältränad och stor, söker en normal tjej, alltså inte BS, du som har tröttnat på att springa ute i nattlivet för att söka något att dela erotik och kärlek med. Hör av dig, helst bör du vara färgad.

Kåt 20-åring i Borås söker erfaren tjej
Jag söker erfaren tjej som kan tygla mina lustar, ålder 20-30 år. Jag är ständigt kåt och ställer upp på det mesta. Du som svarar skall vara från 033-området. Skicka tel-nr och foto = snabbare kontakt.

23årig sexig kille söker kvinna, man eller trans
Jag söker en kvinna eller man, eventuellt trans, som vill suga min kuk och bli knullad i analen. Bor i Stockholm.

Lesbiska och BS tjejer

Jag är en söt och välskapt tjej på 30 år som är starkt BS. Jag söker kontakt med lesbiska och BS tjejer för sköna och givande träffar Det är en fördel om du tycker om sexiga underkläder

Karlstadskille, 27 år
Jag söker kvinnor i alla åldrar. Jag är mörk och normalt byggd. Gillar speciellt sexiga kläder och rakat Även par kan svara, ej homosexuella. Svara gärna med foto och tel-nr. 100 % diskretion och renlighet ges och önskas.

Finn det något BS par
Finns det något BS-par som vill uppfylla en 20-årig killes högsta dröm att få knulla med båda könen samtidigt? Gillar allt i sexväg, även lite perverst. Gärna par i 40-50 årsåldern, men alla får svar. Foto och tel-nr =svar.

Kåt och pervers kvinna sökes

Jag är en snygg, blond kille, 24 år. Du gillar att slicka röv, sperma och bli knullad i båda hålen. Även kisslekar och spanking. Rakad fitta och nakenfoto = svar. Västerås med omnejd. Jag längtar.

Oerfaren tjej, 21 år
Jag söker BS-tjej i stockholmstrakten for sköna stunder. Ålder har ingen betydelse. Eventuellt får min kille vara med. Nakenfoto = svar.

Stunder med slick, sug och knull

Jag kan ge dig sköna stunder med slick, sug och knull. Gärna stora bröst men ej krav. Omskuren kuk, 22 cm, väntar er, alla är välkomna med svar. Gärna foto och tel-nr. Jag bor i Göteborg och väntar på svar.

Söker Bondage intresserade kvinnor
Bondage intresserade kvinnor sökes av kille i Södermanlands län. Har du en hårig fitta och stora bröst är det ett plus. Svara utförligt om dig.

Var finns ni BS-killar som är poliser?
Vet att ni finns! Törs ni höra av er! Vill att ni tar kontakt med mig för jag längtar efter er ”köttbatong”. Är en BS-kille på 30 år som vill runka och suga. Do it now! No aids.

22 årig kille vill ha skön sex
Jag söker tjej/er för skön sex med en eller flera. Ej s/m eller bondage. Ni ska vara 18-35 år. 100 % friska, helst bo i Stockholmsområdet. Svara gärna med foto men ej krav. En som väntar på något gott väntar.

Killar sökes för gay-film

Killar som vill vara med och spela in en gay-film sökes. Din ålder ska vara 18-25 år. Skriv några rader om dig själv och stoppa med ett foto. Jag som ska filma er är 29 år. Svar till mig omgående.

Skånepåg söker sex
Jag är en 23-årig kille som söker tjej 18-25 år att dela livet med i och utanför sängen. Jag är lugn och snäll, ser bra ut och gillar allt som gör livet glatt. Svara med foto.

Helsingborgare längtar efter en kvinna
Lång och smal kille, ensamstående, 32 år, längtar efter dig kvinna att älska med och njuta av livets goda. 100% renlighet och ärlighet krävs. Jag längtar efter dig.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *