Sexannonser vecka 29

Söker tjejer som vill bli knullade

Vill testa killsex

Hej! Jag är en kille, 40+, med tjej, barn och ett schysst jobb. Det enda jag saknar är en riktigt bra, maskulin sex då och då. Min tjej vet inte om min hemliga längtan. Jag hoppas visa denna annons träffa en kille i samma sits. Jag har testat killsex för flera år sedan, och nu är det bara mina fantasier och min dildo som håller mig igång. Diskretion, ärlighet och renlighet är ett krav. Jag vill inte gå miste om den relation jag har nu, men jag vill testa killsex, och jag är väldigt kåt. Om du känner som jag, ta chansen och svara. Vi kan ta en kaffe eller en öl först och se om kemin känns rätt. Jag bor i Stenungsundsområdet. Dö inte nyfiken!

Sex vid Siljan
Jag är en seriös, diskret man, 66 år, 190/94, som har en toppenidé tycker jag. Är man bra på något ska man dela med sig av det, till exempel att suga kuk. Kom igen alla kåta killar och män, 20-60 år. Vad har ni att förlora? Njut istället av att bli omhändertagna. Vad väntar ni på, tiden går fort. Ingen vill dö nyfiken, eller hur? Vill du sen ha massor av kramar och pussar och suga kuk är ju inte det helt fel. Gärna fotosvar, men inget krav. Kom igen!

Man söker man
Ser helst att du finns i Stockholm eller Gävle med omnejd. Gärna svar från invandare. Du ska vara snäll och ärlig, BS eller HS. Är du gift blir detta vår hemlighet. Jag är intresserad av en hållbar kontakt. Har vi gemensamma intressen i allmänhet kan kontakten bli jättebra.

Par i Göteborg
Hon BS, söker tjejer, par och killar. Killarna får gärna vara välutrustade. Hade det inte varit kul och spännande att spela in en porrfilm med oss? Min fru vill bli tagen av flera kukar och tjejer med blöta musar. Jag vill höra hur min fru blir tagen hårt och i alla hål. Jag vill höra henne skrika av vällust.

Söker tjejer som vill bli knullade

Tjena! Jag söker tjejer över 18 år, som vill bli knullade. Jag är en svensk kille på 25 år. Svara gärna med foto. Puss.

Älskar att skämma bort kvinnor
Man på 44 år 175/76, har härliga gröna ögon, och är riktigt nöjd med mig själv. Jag är en charmig och glad prick som älskar att skämma bort kvinnor. Jag söker fortfarande den rätta. Utseendet spelar ingen roll då det är insidan som räknas. Jag håller mig i form med styrketräning. Jag ser bra ut enligt andra. Jag söker kvinnor i alla åldrar. Vi kan börja med att skicka meddelanden och se vart det leder. Jag svarar på alla meddelanden. Ta chansen och låt romantiken flöda! Kram.

Jag söker kåta tjejer

Jag är en 30-årig kille i Uppsala, som för tillfället sitter på anstalt. Jag söker kåta tjejer med stora bröst och fina rumpor för skön sex. Er ålder är mellan 20 och 40 år.

Vill du ha skön sex?
Tjejer sökes av en 30-årig kille i Stockholm som för tillfället sitter i fängelse. Jag söker kåta tjejer mellan 18 och 35 år, för skön sex. Stora bröst och stor rumpa är ett plus.

Med eller utan makens närvaro

Jag är en kille på 48 år, som söker en kvinna 60+ med eller utan makens närvaro eller medverkan. Du kvinna bör vara slank och ha små bröst. Du kanske inte får vad du behöver, men det råder vi bot på tillsammans. Bara du är mycket kåt som jag samt gillar korta kjolar och blusar där jag kan skymta dina små bröst. Du ska även tycka om att bli slickad, smekt och nersprutad över bröst och ansikte.

Din man kanske vill titta på runkandes. Jag kan även vara en runkande åskådare när ni har det skönt, för att spruta ner dina bröst eller så har vi en skön trekant, kanske en dubbelmacka med allas samtycke. Du kanske vill bli bunden och riktigt knullad. Jag vill ha en seriös kontakt med dig/er, så att vi kan förverkliga våra önskemål och drömmar lite pö om pö.

Jag prövar gärna nya saker inom sex

Kåt man 30 år, söker kvinnor mellan 18 och 75 år, utseendet spelar ingen roll, bara ni är kåta. Jag gillar sex med mycket slick och sug, samt långa knull i olika ställningar. Kan spruta flera gånger. Prövar gärna nya saker inom sex. Jag sätter dig i centrum. Berätta gärna om du har några sexfantasier som du vill uppleva. Hoppas på svar.

Söker söt tjej
Man på 49 år, söker söt tjej, 30-65 år. Nationalitet spelar ingen roll. Kanske en svart tjej, gärna med stora bröst och lite mullig, men inget krav. Jag älskar att slicka och suga. Jag är 182/89/16, blond ser bra ut, har allmänna intressen. Om kemin stämmer hoppas jag på ett fast förhållande. Jag bor i Uppsala området. Våga svara! Puss och kram.

Trekant med kvinnan i centrum

Vi är ett par i 55-årsåldern, som bor i Älvsborgs län. Vi söker ett annat par för skön sex, eller en man för trekant med kvinnan i centrum. Ni bör bo i Uddevalla eller Göteborg. Ni bör vara mellan 50 och 65 år. Vi är intresserade av allt utom analsex. 100% diskretion och renlighet.

Rövare, 32 år
Smärt med godtagbart utseende. Ämnar lägga ner röveriet och söka nya livskvalitéer. Söker därför en tjej att umgås med. Du är över 25 och under 35 år. Du måste ha något under pannbenet också. Skriv.

26-årig kille vill träffa kvinna
Kille från Lund, är gift men drömmer om att träffa dig kvinna. Gärna äldre för träffar utan krav. Värme och nyfikenhet är viktigare än utseende.

29-årig kille söker tjej
Kille från nordvästra Skåne söker tjej, 18-40 år, som gillar sex i alla former. Har du smal midja och rund liten stjärt är det ett plus. Gärna foto.

Du kvinna som gillar sexiga underkläder

Hej, är en kåt kille på 35 år som gillar mjuksex med mycket slick och sug. Söker en kvinna, 25-50 år, som tycker om sexiga underkläder. Du får gärna vara lite dominant. Helst svar från Småland. Gärna ett foto och tel-nr.

Par i Mellansverige
36/43 år söker annat par i ungefär samma ålder för mysiga träffar med god mat, vin, dans och kanske lite till. Partnerbyte eller gruppsex. Gärna fotosvar!

Söker kvinna eller par
Negress är jag inte men jag är mycket mörk och har en fin kropp med känsliga bröst och BS men kan även tänka mig ett mjukt par, helst BS. Jag är 26 år, 170 lång och kort hår. Absolut frisk och renlig. 100 % diskretion.

Vi vill träffa en bs-tjej

VI är ett par, 42 år som skulle vilja träffa en BS-tjej för glädje och skoj. Ålder 40 år. Vi är oerfarna men nyfikna. 100 % renlighet och diskretion. Helst i Stockholms län. Foto och tel-nr = Svar.

42 årig BS-man
Är en man som älskar att runka med andra runk älskande människor män som kvinnor eller par. Renlighet, friskhet och diskretion lovas. Svar önskas från dig inte för långt från Göteborg och med tel-nr. Svara nu alla kåta vänner.

Kåt kille, 20 år söker en mogen kvinna
Är oerfaren och söker en äldre mogen kvinna eller ett par, 35-50 år, för upplärning. Jag har stor kuk, ser bra ut och bor i Karlstad. Är helt frisk som ni.

Par vill träffa par
Jönköpingspar 26/27 år. Vi vill träffa ett par från Jönköpings län där hon är BS eller nyfiken på att prova. VI vill ha mjuksex på fyra utan krav på p-byten och det vore även kul om vi kunde umgås utanför sängen.

Söker mogna kvinnor över 45 år för skön sex

Kille, 20 år. Jag söker mogna kvinnor över 45 år för skön sex. Renlighet och diskretion är ett måste.

Kan du bli kär i en raggarkille
Jag är en 27-årig kille, 170/75 som gillar mysiga hemmakvällar med dig tjejen. Du ska vara likasinnad och sexintresserad. Din ålder 18-30 år. Svara med foto men ej krav och tel-nr.

Stora, kraftiga och tjocka tjejer
Hej, alla stora, kraftiga och tjocka tjejer. Jag är 29 år och älskar er, så våga svara. Skicka gärna med ett foto. Tackar på förhand.

Par söker Bs-tjej
Fräscht par i 30-årsåldern söker kontakt med Bs-tjej eller par där hon är BS för härliga och sköna stunder tillsammans. Svara helst med foto och tel-nr för snabb kontakt. Ärligt menat. Vi är friska.

Par 37/40 år i Göteborg
Vi söker ett par i vår egen ålder och uppåt för spännande lekar. Vi är öppna och enkla. Diskreta och friska till 100 % som ni. Vi gillar mjuksex liksom ni. Skriv gärna och berätta med foto. Vi lovar att svara. Seriöst.

Tjej söker tjej

36-årig kvinna söker kontakt med annan kvinna för skön och kåt samvaro. Gillar allt i sexväg. Svar helst med ett sexigt foto. BD-och AC-län.

Söker tjej
Trevlig 36-årig karl, välväxt och ungdomlig söker tjej, 18-22 år, som vill uppleva allt skönt i livet. Rätt personlighet viktigare än utseendet.

Hallå par
Renlig och helt frisk man nära 60 år söker kontakt med frigjort par som vill visa sina älskogslekar för mig. Eventuellt deltar jag med slick och knull om det passar, även ensam kvinna eller två väninnor kan svara. Vi träffas hos er eller mig över en vit mat, lite vin och kanske en porrfilm. Jag bor i Stockholmstrakten men reser gärna. Allt diskret och med stil. Svara med tel-nr för en första enkel och förutsättningslös kontakt.

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *