Sexannonser vecka 24

Jag vill träffa riktigt kåta tjejer

Kvinnor sökes
Kvinnor sökes av 40-årig frisk kille som är vän med tvål och vatten. Du kvinna som vet vad du vill, svara. Du har normal kropp och är mellan 30 och 40 år. Hoppas att du finns. Foto vore kul, men inte krav.

Storvuxen kille söker tjej
Intern 24 år, storvuxen söker tjej som är sjukdoms fri och vän med tvål och vatten. Jag är lång och vältränad. Sitter för tillfället inne och ser fram emot heta träffar i besöksrummet. Jag finns i Norrbotten. Jag är 100% diskret.

Jag vill träffa riktigt kåta tjejer

Jag vill träffa en riktigt kåt tjej eller två BS-tjejer. Du/ni ska tycka om att klä dig/er i kjol, raffset och högklackat. Om du/ni har stora eller små bröst spelar ingen roll. Jag tycker om att älska ute i naturen, du tycker om att suga och slicka. Jag tar dig analt om du vill. Eftersom jag kan styra min utlösning kan jag älska i timmar, Din ålder är 18-65 år. Du ska vara söt, fräsch och 100% frisk. Jag bor i Östergötland, som bor du? Svara gärna med foto och tel-nr.

Kvinna och man söker
Vi är ett naturistpar. 50 och 46 år, som vill ha kontakt med man i 35-50-årsåldern. Berätta lite om dig själv, mått och annat som kan locka oss att vilja träffa dig. Hon är 169/68/DD, gubben är 185/90/18. Vi ser helst att du är större än han.

Transvestit söker vänner

Ungdomlig 45-årig kille i Varberg söker en kåt man mellan 40 och 70 år, som vill ha sköna, diskreta träffar både i och utanför sängen. Kanske blir vi vänner för livet. Jag älskar att suga och givetvis sväljer jag din sperma. Tycker om att bli tagen bakifrån om så önskas. Gillar kyssar och smek. Jag är 172 cm lång, väger 70 kg, är mellanblond, välutrustad med en 18 cm kuk som är slät och fin. Jag är fördomsfri och öppen för alla förslag och idéer, dock ej våld och toasex. Jag är fräsch och diskret. Gärna svar från Halland eller Göteborg. Äldre män har förtur. Alla får svar.

Intern i Skåne
Snäll, mycket socialt välanpassad och snygg kille, 45 år, 183/88, blå ögon, mellanblont hår. Är alltid på hugget och sugen på det mesta. Jag söker en kvinna eller ett par. Ett krav är frisk och renlighet. Ålder, utseende och civilstånd är egalt då jag tycker det är insidan som räknas. Jag är singel och öppen för kontakt. Vi börjar med mailkontakt så far vi se. Svara nu, du har inget att förlora bara att vinna. Jag längtar och väntar. Kram.

Söker andra BS-killar
Gävlekille 44 år söker andra BS-killar för sköna träffar. Du får gärna vara gift eller sambo eftersom jag är det. Jag söker en relation där vi umgås både i och utanför sängen. Det vi gör tillsammans blir vår hemlighet. Jag är 180/85, och vältränad. Jag är utrustad med 17 cm som vill mycket. Hör av dig till en kille som är seriös. Ålder och utseende är inte det viktigaste, det är insidan som räknas. Våga svara!

Vill du suga av mig?

Jag är en lugn och trevlig man, gift, 47 år, fullt frisk, fräsch och välutrustad. Jag söker en man i min ålder och uppåt som vill suga av mig. Även ett äldre par är av intresse där vi män tillsammans tillfredsställer kvinnan. Vill du känna lite på mig är det också okej, dock ej krav. Svar i första hand från Kopparbergs, Örebro, Värmlands och Västmanlands län, men även övriga kan svara. Alla får svar. Absolut diskretion är ett krav.

Tjejer och kvinnor sökes
Snäll kille, snart 33 år, vill gärna, träffa tjejer och kvinnor, 30-45 år. Nationalitet spelar ingen roll. Jag har en vältränad kropp. Det är okej om du har med en tjejkompis också. Jag är själv smal och välvårdad, gillar det mesta inom sex, så har ni härliga sexdrömmar, skriv till mig!

Sexintresserad

Jag är en man som vill utveckla mitt sexuellt aktiva liv. Önskar få uppleva lustfyllda och spännande stunder tillsammans i ohämmad och lekfull miljö, med sex i alla tänkbara former. Jag är sexig, vältränad och välutrustad, trygg, snäll, blyg och pålitlig. Jag är 36 år. Diskretion är en självklarhet. Skriv och berätta mer om dig! Jag finns i Göteborg.

Par sökes
40-årig Ystadkille söker par i södra Skåne. Jag önskar svar från heterosexuella par i Trelleborg, Oxie, Malmö, Lund, Svedala, Skurup, Ystad, Tomelilla, Sjöbo, Genarp, Vellinge eller Simrishamn. Puss och kram.

Sexlärarinna sökes

En kvinna som kan lära mig allt om sex. Jag är en frisk, oerfaren och kåt kille på 36 år. Jag är rök- och spritfri. Jag bor i Jönköping. Svara gärna med foto! Puss och kram.

Skånegrabb, 34 år söker tjej
Skånegrabb, 34 år 185/80, söker tjej, 18-30 år, som gillar mjuksex med mycket slick och smek samt sexiga underkläder. Jag är snygg enligt andra. Du tjej som har glimten i ögat, svara med ett foto och tel-nr. Jag svarar alla.

Mogna kvinnor sökes

Jag är 26 år, 169/74, med en19 cm skön kuk. Du är minst 30 år men högst 50. Svara med foto, helst naket. Men alla får svar!

BS-kvinna söker kvinna
BS-kvinna söker kvinna från Göteborg. Ålder och utseende utan betydelse.

Kåt par
Vi är ett ungt gift par som bor i Visby. Vi letar efter BS-tjejer till en trekant med oss. Ni får gärna vara rakade, men ej krav.

Söker en kvinna
Jag är en man på 40 år. Söker dig kvinna med en fin kropp och har en trång fitta. Du är diskret. Jag är sambo. Gärna hemmafru som inte heller får nog av sin partner. 08 området. Hör av dig.

Kille på 24 år söker en kåt tjej
Kille på 24 år önskar få kontakt med en kåt tjej, helst i 0370 området. Mina intressen är allt som gör livet värt att leva. Svara med tel-nr och adress. Fotosvar för snabbare kontakt. Ta och skriv till mig nu.

25-årig bs-kille söker kille
25-årig kille söker kille, 18-28 år, som jag ser du hyfsat bra ut, har massor med humor, gillar att resa mm. Du är hg och intresserad av ett fast och stabilt förhållande om allt stämmer. Foto = svar.

Kille, 23 år söker en kvinna
Kille, 23 år med fördelaktigt utseende söker en kvinna, 18-50 år, som gillar sexiga underkläder, både på tjej som kille. Skriv och berätta om dina sexdrömmar och vad du gillar i sexväg. Skicka med ett nakenfoto. Är 100 % frisk, fri från sjukdomar och aids fri. 100 % diskretion och renlighet. Ej homo eller s/m.

30-årig kille söker par
Par sökes av 30-årig kille som gillar det mesta i sexväg söker sexvänner. Vad gillar ni? Renlighet och friskhet är krav. Ej toasex eller s/m.

Par söker erotik älskande par

Par söker efter erotik älskande par där hon är BS och ni är lika fräscha som vi. Ni har liksom vi kommit fram till att erotik är mer än bara sex. Ensamma tjejer gärna eller en speciell kille. Foto och tel-nr = förtur.

BS kille söker BS killar
BS kille söker andra BS killar och par som, om tycke uppstår, gillar sex på tre. Älskar att suga kuk och bli påsatt. Vill nu byta min löskuk mot en riktig. Svar med foto och tel-nr ger förtur

BS-tjej söker kille
BS-tjej söker nya sexvänner för sköna upplevelser. Ingredienser: mjuksex, sexiga underkläder, ett gott vin, önskar mig en kåt kille på max 40 år som är frisk och glad. Får jag det så garanterar jag många sköna stunder. Diskretion.

Kille 25 år söker killar
Kille 25 år söker andra killar 18-40 år för sköna kåta stunder hos dig eller mig. Skriv och be-ratta vad ni vill göra. Aven BS par. Aids-fri. Skicka gärna med foto och tel-nr. Bor i Malmö.

Par söker tjej eller par

Vi är ett förälskat par, 21/25 år som är nyfikna på att pröva på något nytt och spännande dvs. mjuk sex med tjej eller par. Kanske en matbit, ett gott vin och sen får vi se vad vi känner. Vi liksom ni finns i Stockholm.

BS-kille söker kille
Jag 32 år bosatt lite utanför Stockholm söker kille 18-40 år som vill bli påsatt och suga kuk till såsen flödar. Jag blir störtkåt av lite killsex ibland. Inget s/m eller aids. 100 % diskretion.

24-årig kille söker tjejer
Ung snygg, vältränad kåt kille söker fräscha tjejer som är 18-30 år. Gillar mjuksex med mycket slick och sug. Eventuellt fast sällskap. Foto och tel-nr.= svar. Helst i Göteborg, men även hela landet.

Äldre man söker unga tjejer
Jag är en äldre värmlänning som älskar sköna sexlek från det mjukaste till avancerad sex. Vill träffa unga, kåta, varma tjejer. Vill slicka bak som fram, leka, knulla i alla hål. Vill aga tjejrumpor. Tjejen bör leka avancerat. Jag är snäll.

Kille söker gruppsex

Gruppsex i Göteborg – skulle jag vilja vara med om. Jag är 24 år, lång, mörk, solbränd. Snygg? Ja, kanske. Ni sexglada gäng, hör av er till mig. Jag svarar utan tvekan. Rent och vårdat, tack.

Privat kameraman
Detta vänder sig till ärliga och heterosexuella par. Ålder och utseende är mindre viktigt, det viktiga är att ni vill ha en privat kameraman. Min man har hjälpt par tidigare med gott resultat. Vi har även fotografier och filmer när vi har det skönt. Eftersom vi har barn sköts det hela under förnuftiga och diskreta former. Vi har inte tid med strul, livet springer förbi. Göteborg. Hör av er!

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.