Sexannonser vecka 21

Storkukad och rakad

Storkukad och rakad
Jag är en BS-man i Malmö på 52 år, som vill träffa en storkukad och rakad man som vill ge mig kuk i båda hålen. Jag älskar kukar. Puss på kuken och ditt rövhål.

Två kåta tjejer
Tjejer sökes av man, 60 år, i Skåne. Ni är mulliga eller slanka. Ni leker lika gärna med varandra som med mig.

Härlig mjuksex

Jag är en kåt kille, 55 år, som bor i Mora. Jag söker tjejer, 20-55 år, för vanlig, härlig mjuksex utan hårda tag. Du får gärna använda sexiga underkläder och vara rakad. Hoppas du svarar snart för jag längtar.

Kåt rakad kille
Jag söker kåt kvinna för sköna stunder med slick, sug, och sköna knull. Jag gillar rakat, så gärna gemensam rakning. 100% seröst. Jag är helt frisk och kåt. Ni bör bo i Skåne med omnejd.

28-årig BS-kille
Jag är en 28-årig BS-kille, 180/90, tränad, grabbig och ser bra ut. Jag söker killar upp till 30 år, som kan och vill besöka mig på en öppen anstalt och även träffas på mina permissioner. Vi kan börja med att mailväxla om du vill. Jag gillar det mesta i sexväg, men ej något perverst. Jag kan både ge och ta emot kuk, och jag är ganska öppen för förslag. Jag finns i västra Götaland.

Kåta tjejer

Kåta tjejer mellan 18 och 45 år sökes av erfaren man som just nu sitter i fängelse i Stockholmsområdet. Jag är fräsch, 187 cm lång och väger 95 kg. Har just nu permis.

Kåt i Östersund
Hej alla kåta! Jag och min tjocka vän mellan benen söker nya sexkompisar, kvinnor och par oavsett ålder. Hör av er om ni som jag älskar skön sex! Själv är jag 43 år, och älskar nästan allt inom sex, dock inget avancerat. Däremot får det gärna vara vått och kladdigt av fittsås och sperma.

Singelman i Skåne
Jag söker par. Jag är en kåt masochist, på 46 år, 182/85, som med ljus och lykta söker efter ett omtänksamt och mysigt par, 50-70 år som liksom jag tycker att ensamheten är tråkig. Var finns ni? Vill ni också ha en trekant?

Jag älskar att klä mig i nylonstrumpor

Jag är en 47-årig kille i Skaraborg. Jag älskar att klä mig i nylonstrumpor, pumps, trosor och kjol. Jag söker en äldre man. 65-80 år, som vet hur mun smeker nylonstrumpklädda ben länge och väl. Jag är oerfaren, men vill pröva att suga en skön kuk. Ej analt första gången. Vi kan träffas hos mig ifall du vill. Svara genast så väntar ett par läckra nylonstrumpklädda ben på dig.

Jag söker tjejer
Jag söker tjejer i åldrarna 18-35 år. Jag sitter inne för tillfället. Men låt inte det hindra dig. Ni är välkomna att leva ut era fantasier bakom galler. Svara gärna med foto. Skynda dig att svara, du kommer inte att ångra dig.

Man vet aldrig, eller hur?
40-årig Iångtidsdömd man önskar kontakt med och träffa en kul, söt, sexig, het och levnadsglad tjej. Finns du som vill hjälpa en man utan ölmage eller missbruksproblem till ett hederligt liv. Viljan finns, men jag har haft otur. Jag är182 cm lång, väger 82 kg, jag svarar alla med långa svar. Skicka gärna foto. Jag ser förresten yngre ut än mina 40 år.

Vill du bli skönt omhändertagen
Tjejer mellan 18 och 45 år, sökes för kontakt och diskreta träffar hos mig. Jag är 41 år, erfaren, fräsch och snäll, 187 cm lång, 95 kg, rakad, och har blå-gröna ögon. Jag sitter inne, hoppas det är okej. Jag är mycket seriös och hoppas nu på många svar av dig som vill bli skönt omhändertagen, slickad, smekt och knullad. Gärna fotosvar, men ej krav. Puss och kram.

Söker fördomsfri kvinna

Jag önskar få kontakt med en kramgo och fördomsfri kvinna, 65-75 år. Mina intressen är allmänna. Jag är bilburen. Välkommen med svar. Västergötland.

Man sökes
En man som gillar att slicka mig till många sköna orgasmer innan du knullar mig bakifrån, gärna analt. Jag suger upp dig igen och igen så vi kan fortsätta vår vilda lek i sängen. Du får många foton och ett sexigt svar om du svarar mig. Stor kram från din Christina.

Kvinna söker häftig man
Mjuk varm snygg kvinna 42 år, 165 cm, 64 kg. Älskar långa förspel med slick och sug och söker en häftig man som gillar det samma och att knulla i naturen. Jag tar emot i alla mina tre hål. Sänd ett meddelande så får du svar på dina frågor.

Irma 44 väntar på dig
Väntar på dig som kan ge en törstande kvinna din goda sperma i halsen. Jag ger dig allt du önskar, du får gärna binda mig och ge mig kuken i alla tre hål. Vill du se min villiga fitta och kropp så foto och en beskrivning av dig själv så får du ett härligt foto och svar.

Mogen kvinna

40 år, 167 lång, lite mullig med stora känsliga bröst som älskar att bli kysst och smekt. Du får se mina bröst och min kropp om du skickar mig ett foto på din kuk. Jag tycker om all slags sex och är helt undergiven dig och din vilja. Vill du möta mig så skynda, jag väntar otåligt.

PAR SÖKER KVINNA
Jag är en fräsch kvinna, 36 år, 165/74 (85D) och jag söker en snygg, diskret och renlig (gärna rakad) tjej, 25-45 år, som vill uppfylla min mans och mina, för tillfället, hetaste drömmar. Mannen vill se mig med en annan kvinna. Jag har aldrig ens kysst en tjej, men nu blir jag otroligt tänd av att bara tänka tanken. Mycket nyfiken! Min man, 43 år, 182/77, är inte intresserad av att knulla dig, men du har härliga löskukar att vänta. Känns det lockande? Vill du så hjälper min man till med att tillfredsställa mig. Så hör av dig bums. Vi väntar och längtar.

Kvinnor i Östergötland, se hit
Kvinnor i Östergötland, 20-60 år, sökes av 45-årig, lång, mörk, välutrustad man. Generös, renlig och diskret. Jag reser i mitt arbete, så bor du på annan ort kan du också svara. Vill träffa er för skön sex hemma hos er eller på hotell där jag givetvis står för alla kostnader. Ni kan även vara gifta eller sambo. Lämna telefonnummer så ringer jag diskret upp.

Fyll mig med din härliga kuk

Gärna rejält med din härliga kuk. Är mycket kåt och du kan leka med mina hål nästan hur mycket du vill. Älskar kuk i alla tre hålen och att man leker med stavar och annat i mig. Tar gärna sperma i munnen och sväljer. Du får gärna fota mig och du vill. Svara mig så kommer svar med bilder omgående. Kram, Helén.

KÅTA PAR SÖKES
Äldre par och kvinnor sökes för kåta träffar. Ser gärna på när ni knullar! Jag är 43 år, alltid kåt, bor i Uppsala, men kan resa i hela Norden. Kåta kramar!

MAJA, 26 ÅR SÖKER MÄN
Kåtvåt, rakad tjej söker män med sköna stånd. Gärna några goa och trevliga kompisar, ålder egal. Skickar du ett meddelande får du kanske en skön överraskning.

FILM OCH FOTO
Är en kåt mullig kvinna på 45 år. Har spelat in fyra filmer med många onaniscener, gjorda mellan 2017 och 2019 (bara för er som gillar rakat). Video plus två foto = 200:- eller endast foto, 30:- styck eller tio stycken för 250:-. OBS! Detta är en seriös annons och jag lovar att skicka film och foto så fort jag fått svar. Vill endast ha serösa svar tack.

Vill använda min kuk

Se hit alla kåta brudar! Här finns en kåt och trevlig kille på 34 år som skulle vilja få använda min penis på rätt sätt, det vill säga att knulla med. Så du fräscha, problemfria svenska tjej mellan 20 och 45 år, med stora eller medelstora tuttar samt helst orakad mus och sexiga underkläder hör av dig; Endast normalsex och svar med fotokrav. Svar helst från Stockholm samt övriga Mälardalen.

SNYGG SATKÄRRING
Vill piska dig till en viljelös stackare. Du är bara en leksak i mina händer. Några önskemål från din sida är helt uteslutet. Underkastelse, friskhet samt diskretion är ett måste. Har även telefonsex i detta ämne. Svara mig så sänder jag dig omgående ett sexigt foto, samt telefonnummer och adress. Dessutom en hel del information. Snygg, gammal satkärring kallar på dig!

LITE UDDA KILLE
Stockholmskille, 24 år, söker tjejer/damer i alla åldrar för udda och perversa lekar. Diskretion önskas. Köper även trosor och filmer om just du har. Längtar efter ditt svar.

GANG BANG

Bilden här intill är tagen när jag en kväll fått klä mig efter instruktioner och stå och ta emot fem män som kom för att knulla och använda mig. Jag älskar att bli utnyttjad av, flera samtidigt. Är du en kille, eller är ni är ett kompisgäng, som vill ha en ung tjej och leka med? Ni är rena och friska och förstår att detta är en sak mellan inblandade. Uttömmande svar kring vad som händer vid så skickar jag bilder och telefonnummer.

ÄLDRE KVINNA SÖKES
Äldre kåt kvinna eller par sökes för kåta träffar. Jag är en man med ganska stor kuk, 43 år, i Uppsala. Kan resa över hela landet. Jag är rakad. Alltid kåt. Kram!

HELA LANDET
Kåt exhibitionistisk tjej, 35 år, är alltid utan trosor. Älskar sex i alla former. Söker killar och män som vill köpa kåta foton och trosor. Svara med ett meddelande med önskemål på fotot. Kanske att du får raka min fitta…

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.