Sexannonser vecka 51

Sexträffar dagtid!

Värmland!
BS-kille söker kåt par i Värmland. Jag är 35 och normalbyggd. Min kompis är rakad och 20 cm, grov. Jag tycker om allt inom sex. Tar min röv, suger och slickar, knullar er. Jag gör allt ni vill. Hoppas ni finns. Skynda att svara för jag längtar. 100% renlig och diskretion är givet. Puss och kram.

Sexträffar dagtid!

27-årig erfaren, villig kvinna söker erfarna män i åldern 30-50 år, utseende ganska oväsentligt. Tar gärna sexträffar på dagtid. Jag ställer inte upp på toasex eller S/M. Diskretion är ett absolut måste för båda parter. Du får gärna vara invandrare. Jag finns i Västmanland. Svara till mig omgående!!!

Tjej i Stor-Stockholm!
Hej kåtbockar! Jag är en 30-årig tjej som är, tokig i sex. Gillar absolut allt utom toa och hård d S/M. Jag söker män i åldern 40-60 år för skönt snusk.

Smiska mig!
28-årig skild kvinna i Stockholmsförort söker man som kan smiska min stjärt mjukt, men ändå hårt och sedan öppna mitt stjärthål och vrålknulla mig. Din ålder bär vara 35-60 år.

Par söker par!
Vi ar ett gift par i Östergötland, hon 33 och han 40 år. Vi har länge fantiserat om att träffa ett annat par mellan 30 och 50 år, för partnerbyte, dubbelmackor och mycket slick och sug. Bara vår fantasi sätter gränser för vad vi kan göra ihop.

Äldre män!
Blyg transa, 28 år i Stockholm, söker muskulösa håriga äldre män med grova kukar som vill knulla mig i mun och röv. Ålder är ointressant. Diskretion är självklart.

23-årig tjej söker!
Jag söker kåta killar mellan 25 och 50 år, som gillar mycket slick och sug. Jag är helrakad, 23/162/57, har blont hår och blå ögon. Jag klär mig gärna i läder, lack och sexiga underkläder. Diskretion. Jag finns i Göteborgsområdet.

BS-kille sökas!
Par, 40+, söker BS kille, 40 år med liten, skön trång men villig rumpa, som mannen får använda, jag vill bli knullad av honom när kvinnan tittar på. Sedan vill kvinnan bli knullad av båda männen. Diskret i Borås.

Afrikansk skönhet!
Hej alla kåta äldre män! Är en 27-årig tjej från Gambia som nu har bott 12 år i Sverige. Jag talar bra svenska och söker nu en äldre man från 40 år och uppåt. Jag är pigg på de mesta. Stockholm.

Dominans önskas!
Kvinna, 38 år, söker par, tjej eller kille. Jag är undergiven och söker därför dominanta par eller en ensam kille. Jag gillar sexleksaker och är okomplicerat levnadsglad. Jag längtar efter massor av hämningslös, orgasmrik sex. 100 % diskretion. Jag bor i Mellansverige. Ring mig så fort du/ni bara kan för jag längtar så!

BS-par söker!
I Stockholm finns vi ett BS-par på strax över de 30, som söker alla BS-tjejer samt BS-män. Ni bör vara dominanta och vilja sätta på oss både i fitta och röv. Ej toasex eller S/M. Diskretion ett måste.

Sexkunskap!
Kåt och oerfaren 48-åring söker dig erfarna man, 35-55 år, som vill dela med sig av din sexkunskap. Jag är cirka 166 cm, lite mullig och mörk. Sthlm. Jag är mycket diskret av mig. Gärna invandrare.

Tjejer för mjuksex!

Jag är en mycket kåt ungdomlig kille, 176/73, som finns i södra Östergötland. Vill träffa tjejer i alla åldrar för skön mjuksex. Är 52 år.

HS vrålknull!
Jag är en man på 28 år som söker efter män som vill vrålknulla mig. Jag finns i Göteborg och vill gärna att du kommer härifrån. Jag gillar det mesta inom sex utom toasex. Du som svarar bör vara 30-55 år. Diskretion är självklart.

Elegant kvinna!
Jag är en 26-årig elegant kvinna med stil och finess, utom i sängen, där jag beter mig precis så slampigt som du, 35-55 år, man efterfrågar. Ställer upp på allt utom S/M och toasex. Jag bor i Mellansverige. Diskretion givet.

Extra man!
Par strax under de 40, vill ha en extra man 25-50 år för skönt på tre. OBS ej BS, bara sex med kvinnan i paret. Vi bor i Sundsvall trakten. Vi är lugna, trygga, friska och diskreta, precis som du är. Svara fort!

Vild sex!

24-årig kåt kvinna söker kåta män i alla åldrar för vild sex. Jag är med på utom toasex och S/M. Diskretion är givetvis så klart. Gärna invandrare. Finns i Mellansverige.

39-årig kvinna!
Jag söker tjejer och killar i ungefär samma ålder som jag är. Även par som söker extra kvinna. Reser i Sverige och vill ha kontakt med er för eventuell träff.

33-årig transa!
Kvinna med kuk som älskar att vara klädd i kvinnokläder. Söker transknullare. Älskar att suga kuk och att få rövfittan ordentligt slickad och genomknullad. Finns på Västkusten. Diskret.

Oskyldig HS
Blyg bög, 29 år i Farsta, med skön kuk, söker muskulösa håriga äldre män upp till 65 år, gärna med grova kukar som kan knulla mig i munnen och sedan ta min rövoskuld. Ålder ointressant. Diskretion är givetvis självklart för mig. Även BS-par som vill ha en extra kille, kan ringa!

Skönt på tre
Äldre och mycket erfaret par över de 40, söker BS-tjej eller BS-kille för lekar i sänghalmen på tre man hand. Vi är erfarna och diskreta och finns i Mellansverige. Du får gärna vara invandrare! Vi är med på allt utom toa och S/M.

Vrålknulla mig!

25-årig tjej i en Stockholmsförort söker en erfaren man som kan smiska min stjärt lite mjukt, men ändå hårt och sen vrålknulla mig till orgasm. Ålder 40-60 år. Diskretion mycket viktigt.

Kille söker kåta tjejer
Fräcka, kåta tjejer, 17-25 år, (gärna kompisar) med ständigt kuk- och slicksugna fittor, sökes av superkåt sexintresserad kille med fördelaktigt utseende och en hård skön kuk. Kom loss med ett fräckt svar och foto, så bestämmer vi när våra vilda knullfester skall börja i min lya. ’Mellansverige”.

Tre truckers söker tjejer
Tre truckers, 24, 26, 29 år, som rör sig över hela landet önskar kontakt med tjejer i alla åldrar, som vi kan besöka på kaffe med ”dopp” lite då och då.

Amatörfotograf söker tjejer/kvinnor
Amatörfotograf söker tjejer mellan 20 och 60 år. Gärna mulliga, rakade, med stora bröst men inget krav, för avancerad nakenfotografering. 100 % diskretion. Foto önskas (naket).

FRIGJORD KILLE I VÄSTRA GÖTALAND
Frigjord kille söker kurviga och kåta kvinnor eller par. Min ålder är 25. Jag ställer upp på foto och film. Ålder spelar ingen roll.

Sexlekar!

Kinky Stockholmspar, han 46, hon 39, snygga och vältränade söker BS-tjej, BS-kille eller par i åldern 30-40 år. Vi vill utforska allt som våra gemensamma sexlekar kan bjuda på. Det är enbart fantasin som kan begränsa vad vi gör tillsammans. Tveka inte utan hör av er!

HS söker sex-lärare!
Oerfaren HS kille, 27 år, söker en erfaren, hårig och vältränad HS man, som kan lära mig att suga och ta emot kuk i räven. Jag finns i Mellansverige.

Kinky BS-par
Vi är ett par där kvinnan i paret är fetischist, hon blir väldigt kåt av sexiga underkläder. Vi söker nu en extra man till våra knullorgier. Helst en riktigt, riktigt vulgär man erfaren på det här området. Diskret i Stor-Stockholms området.

Vi vill vara tre i sängen
Vi har aldrig varit tre i sängen, men vi vill nu med en snygg BS-tjej pröva på ett spännande och nytt sätt att älska. Vi vill att du, som oss, tycker om att titta på porrfilmer och gillar att klä dig i raffigt sexiga underkläder.

Man söker yngre par
Jag söker ett yngre par där kvinnan ska vara i centrum. Endast mjuksex med slick och sug. Hoppas att ni finns. Jag har en dröm om att få knulla en yngre tjej, så jag vore tacksam om drömmen gick att uppfylla. Skriv ner några rader om er själva.

Man söker par
Här finns en serös och kåt BS-kille på 40+, som söker par, ålder spelar ingen roll. Jag har en dröm om att få ligga i en 69:a och slicka kvinnan medan hon blir tagen bakifrån för då kan jag suga pungen och sen kan killen dra ut kuken och köra ner den i min hals så han får känna min flinka tunga. Tveka inte, hoppas ni finns! Norrbotten.

Sköna träffar!
Jag är en man på 36 år. Jag bor i Halmstad. Mina mått 164/67/16. Bruna ögon och mörkt hår. Kvinnan jag söker bör vara mellan 18-40. Hoppas på sköna träffar i min lilla lya i Halmstad. Diskretion ges och krävs.

Snusksex i Laholm
Sexig och kåt, lite mullig kvinna, 36 år söker äldre kåta gubbar, 40-60 år för kladdig snusksex i alla mina hål. Även två kompisar.

Söker tjejer och kvinnor för sköna sexstunder
Kille, 26 år, söker tjejer och kvinnor i Trollhättan, 20-50 år, för sköna sexstunder. 100% renlighet och diskretion. Svara gärna med foto, ej krav.

Finns det en kåt kvinna här

Finns du kvinna som vill bli knullad av min jätte gummikuk? Den är 30 x 20 cm. Ålder och utseende egalt, alla är välkomna. Par kan även svara. Jag är en 43-årig kille. 100 % diskretion och friskhet lovas. Skynda er att svara.

Kåt fördomsfri tjej
Tjej eller trevligt par sökes av gift medelålders man i P-län. Jag ser bra ut, 183/80, och har sunda vanor. Renlighet och diskretion ges och krävs. Ej BS/HS. Svara med foto men ej krav.

Gift par, 45/50 år (hon bisexuell)
Söker kontakt med par där hon är bisexuell. Vi träffas, äter och dricker, tänder ett ljus och ser vad som händer i en lugn och mysig miljö.

Ett gift par söker nya vänner
Gift par, 39/43, söker kontakt med nya vänner. Ni som har livsglädje och harmoni, skriv en rad till oss som väntar på just er.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *