Sexannonser vecka 4

Runk och sugkompis!

Äldre transa!

Mycket passiv, men kåt 46-årig transa söker män som vill knulla. Finns i Stockholmsområdet.

Undergiven HS!
Jag är en vältränad undergiven homosexuell kille, 34 med liten kuk, som söker håriga äldre män 40-65 år som vill knulla mig. Diskret. Uppsala. Du får gärna vara invandrare.

Äldre par sökes!
Jag är en 52-årig man som söker ett äldre par där jag kan assistera mannen att göra det extra skönt för kvinnan. Så ni kåta äldre par från 55-70 år, här har ni en ärlig, pålitlig och diskret man som önskar att ni hör av er. Hur ni ser ut är ej av betydelse. Tjocka, mulliga, rynkiga, hängbröst mm. Alla är välkomna, även äldre damer kan svara. Diskretion är ett måste. Bara seriösa svar önskas. Hoppas ni finns.

Par söker man!
Vi är ett trevligt och lättsamt par, hon 38 och han 35, som skulle vilja prova på att krydda vårt sexliv med en tredje person. Han vill titta på när hon blir tillfredsställd på alla sätt och vis. Hon tycker om det mesta, gärna analt men inget toasex. Vi är relativt erfarna och ser helst att du är det också. Är du kraftigt byggd så är det ett stort plus och du måste tycka om mulliga kvinnor. 100% renlighet och diskretion. Vi finns i nordvästra Skåne.

Är med på nästan allt!
Jag är en frånskild 36-årig finska som söker sköna killar i åldern 25-55 år som vill ha kul med mig. Jag bor i Södertälje-trakten och ställer upp på nästan allt utom toa och S/M. Diskretion viktigt.

Runk och sugkompis!

Jag är en HS på 37 år som söker någon annan HS/BS, som vill runka och suga min 20 centimeters balle, (gärna utomhus) och sedan själv bli runkad och avsugen. Kukstorlek oviktigt. Jag bor i Helsingborgs-trakten. Diskretion är viktigt. Gärna kåta invandrare.

Kåt i Uppsala!
Min nästan alltid plaskvåta fitta är sugen på massor av stenhård kuk från någon äldre man 45-65. Jag är 26 år och finns i Uppsala. Diskretion ett måste. Ring!

Vältränad tjej!
Jag är en väldigt snygg och vältränad tjej, 35 år, som söker en eller två killar som vill knulla mig samtidigt. Jag ställer upp på allting som har med mjuksex att göra. Jag finns Norrköpingsområdet. Diskretion är självklart och ni får gärna vara sköna invandrare.

Stjärthål i Göteborg!

Jag söker dig kille/man, 2565 år, som vill få ditt stjärthål skönt slickat. Plus om du har bred bak med släta skinkor. Muskulös eller lite degig spelar ingen roll. Jag är 45 år.

Hemlig BS-man!
Utseendemässigt är jag en ganska vanlig 39-åring. Men i mig bor en hemlig BS-kille som ibland vill suga kuk och få kuken avrunkad. Söker HS/BS i alla åldrar. Gärna sköna kåta och allra helst håriga invandrare. Bor i Stockholm.

Konstant kåt i Skåne!
Kille på 48 söker tjejer för heta träffar. Ställer upp på det mesta, utom toasex. 185 cm, 76 kg. Du får gärna vara kurvig men inte överviktig. Jag svarar alla.

Män i alla åldrar!
Jag är en ganska så smal, frånskild grekisk kvinna på 36 år som söker erfarna generösa män i Stor-Stockholmsområdet. Ej toa sex eller S/M. Diskretion.

Extra man sökes!
Par strax över 40, söker en extra man som vill ha het sex både med kvinnan och. mannen. Sthlm. Diskretion.

BS i Mälardalen!
Jag söker kontakt med en man i 50-års åldern och uppåt. Jag tycker mycket om att suga kuk och svälja sperma. Du får väldigt gärna vara både mullig, hårig och invandrare. Mälardalen.

Erfaren tjej!

29-årig, erfaren tjej söker erfaren man, 35-50 år. Du får gärna vara skäggig och hårig. Jag är villig att prova på det mesta utom toa eller S/M. Malmö.

Par söker par!
Vi söker sexvänner, i första hand par, men även BS-tjejer är välkomna. Vi är ett fräscht par i 30-års åldern. Inte S/M och toa. Alla är vi givetvis diskreta av oss. Invandrare okej.

Vild kvinna!
27-årig fräsch kvinna i Göteborgsområdet, söker generösa och erfarna män för vilda träffar. Jag ställer upp på alla varianter utom S/M och analsex. Är väldigt diskret, precis som du. Din ålder bör vara 35-50 år. Utseende egalt.

Passiva äldre män!
Snygg, 38-årig aktiv bög söker passiva äldre män, upp till 60 år, som vill ha min balle både i mun och röv. Vi är mycket diskreta. Jag finns på Västkusten.

Undergiven HS!
33-årig undergiven bög i Helsingborg söker äldre aktiva män som kan ta hand om min rövfitta samt munknulla mig på dominant sätt. Diskretion.

Älskare sökes!

Kåt storbystad fitta söker kåt kuk som kan ersätta min dildo i sängkammaren. Jag bor i Landskrona, är 39 år, 162 cm, 68 kilo, frånskild och inga barn. Ej toa-sex och eller S/M.

26-årig BS i Sthlm!
Jag har en nästan ständigt styv kuk, som jag vill köra in i en hårig HS-röv och sedan pumpa tills sperman sprutar. Diskretion är givetvis stenklart.

Par söker BS!
Par i 35-års åldern söker ett BS-par, BS-tjej eller BS-kille för sköna tre- eller fyrkanter. Vi gillar det mesta i sexväg utom S/M samt toasex. Diskretion är givetvis ett krav. Invandrare är helt okej för oss.

Man söker mycket kåt kvinna

45-års man söker mycket kåt kvinna, 17-25 år. Du skall vara supersnygg och gilla allt inom sex, som är skönt. Du får följa med på mina resor i Sverige och Norden, och jag betalar allt. Detta är ditt livs chans att njuta, att få älska. Svar med foto och telnr. Du bör ho i Stockholm eller mellannorrland.

Söker en kvinna som vet hur man älskar
Sanna drömmar är bäst. Jag söker därför en kvinna, som vet, hur man älskar. Mina krav är, att du har känsla och stil. Jag är 28 år och bor i Sthlm, är lång, blond och välbyggd. Vi träffas främst för att älska. Renlighet och diskretion är ett krav. Du bör vara 18-40 år. Svara gärna med telnr.

Underlägsen kille söker bestämd tjej

Underlägsen kille, 27, Stockholm, söker bestämd tjej. Mitt utseende är normalt, och det enda krav jag har, är att du är dominant.

Man söker kvinnor
Tjocka och smala, vackra och fula! Alla kvinnor, 15-70 år, får svar av en gift, 30-årig stockholmskis (ser bra ut), som vill pröva. Allt sker under 100 % -ig diskretion. Skriv och berätta hur du vill ha det och du får det. Svara med telnr för snabbare kontakt, gärna foto, men inget krav. ”Kan mycket, vill kunna mer”.

Kille på 24 år söker älskarinna
Stockholmskille, 24 år, söker på detta sätt en älskarinna, ev två väninnor men ej krav. Ung eller gammal, mullig eller smal, oerfaren eller erfaren, spelar ingen roll. Har du någon önskedröm, som du vill ha uppfylld, skriv så hjälps vi åt att förverkliga den. Tycker om all slags sex.

Kille söker tjej
Skriv redan i dag till en trevlig, snygg och erfaren kille, 37, från Sthlm, som lovar dig 100 % diskretion och garanterar svar.

Blond kille söker blond tjej
Blond kille, 23, söker liten blond tjej i 18-20-årsåldern. Du bör helst vara kelsjuk, kramgo och snäll. Ar inte enbart ute efter sex utan vänskap och helst ett fast förhållande. Mitt huvudsakliga intresse är amerikanska bilar och mysiga hemmakvällar med dig, annars är intressanta ganska allmänna. Bor i Stockholm och väntar på svar. Kul, om du har ett foto att skicka mig. Svara gärna med telnr, men ej krav. Alla meddelande besvaras.

Kille söker bs-tjej
Du tjej, som är BS och kanske har en väninna, har du lust att träffa mig, en kille på 24? Jag är lugn men får ”galna” och roliga infall då och då. Erfaren, men inte med två tjejer. Lång, mörk, smärt och sägs se bra ut. Är singel och trivs med det. Hela landet.

Par söker bs-tjej
Jag är en tjej, som, tillsammans med min kille, söker en BS-tjej, helst i Stockholm med omnejd. Svar med foto o telnr ger garanterat svar. ”Sus och Dus”

Ungt par söker bs-tjej
Ungt, nyfiket par (han 22, hon 19) söker ung BS-tjej (18-25) inom P-län. Vi är pigga på det mesta, men ej S/M. Sexiga underkläder är absolut inget hinder men inte heller tvång. För säkert svar, bifoga foto.

Blyg tjej söker killar i alla åldrar
Blyg tjej, 28 år, lite mullig och med stora bröst, söker killar i alla åldrar för sköna stunder, utan krav efteråt. Om du så önskar, kan vi ses på neutral plats. Du, tjej, som är BS, svara även du. För mig är det första gången. Var du än bor så svara snabbt. 100 % diskretion krävs och ges.

Vill ni se oss älska

Life-show! Vi är ett- ungt, snyggt par, 23 och 27 år. Ni kan få se oss älska, om ni är seriösa och trevliga.

Vi är ett par som vill träffa en tjej
Vi är ett par, 24/25, som studerar och bor i Uppsala-trakten. Vi älskar naturen och tältliv, och nu vill vi träffa Dig, en ung tjej, 18-20 år. Du får gärna vara slank, och liksom vi, vilja pröva något nytt. Gärna foto, men inget krav.

Vi söker en ung bs-tjej
Du unga BS-tjej, vill du uppleva en skön stund tillsammans med min man och mig? Jag är 32 år och har prövat det här förr, Du får gärna skicka med ett foto. Jag bor i Skåne.

Två väninnor vill träffa generös gentleman
Vi är två frånskilda väninnor i 35-årsåldern. En är mullig och en slank, som söker just dig, generös gentleman, för sexiga dagträffar. Vi delar en lägenhet på Söder. Intressen: god mat, gott vin m m.

Du måste vara medlem för att kunna svara! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *