Sexannonser vecka 35

Söker dominant tjej, kille eller transa

Söker en dominant kvinna
Hej! Jag söker en dominant kvinna, gärna 50+, som vill ha en 47-årig kille att dominera över. Jag finns i Kalmar län, är ren och fräsch samt singel sedan två år. Jag ser bra ut enligt andra. Önskar vara din slav.

Söker en raffig transa
Frisk, renlig, rakad äldre pensionär söker en raffig transa klädd i högklackat och minikjol för lekfulla träffar med mycket sug och runk. Svara gärna med foto, men ej krav.

Söker dominant tjej, kille eller transa

Man i Göteborg söker dominant tjej, kille eller transa. Ni får gärna ha på er ridstövlar, kinaskor eller pumps. Er ålder 18-50 år. Svara med foto och tel-nr. Jag bor ensam och har bil.

Vill ha vågade brev och foton av kvinnor
Jag är 30 år, 190/90, och mörkt hår. Jag sitter i fängelse och är trött på att fantisera efter inlåsningen. Jag vill ha vågade brev och foton av kvinnor. Kanske något mer om tycke uppstår.

Man ganska oerfaren på sex
Man på 42 år, som är ganska oerfaren på sex. Jag sökt en kvinna som är kraftig även av utländsk härkomst. Ni är mellan 20 och 80 år. Jag önskar svar från Kristianstad med omnejd. Svar med tel-nr.

Är oskuld när det gäller killsex

Jag är en 58-årig man som alltid har varit aktiv och nu vill jag känna hur det är att vara passiv. Jag är frisk, normalbyggd. Du i BS eller HS. Din ålder och storlek har ingen betydelse. Jag är oskuld när det gäller killsex, men vill försöka. Du har en egen lya Stockholmsområdet där vi kan träffas diskret.

Kvinna se hit!
Kan du uppfylla min dröm? Vi träffas diskret hemma hos mig. Jag vill lägga upp mina lår på dina axlar. Jag smörjer in min stjärtskåra, du knullar mig med min strapon. Det är allt jag begär, inget annat kladd med mera. Skriv eller ring nu! Endast seriösa svar med foto. Kram.

Kåt kille söker kvinna
Kåt kille 55 år söker kvinna, 30-45 år, om gillar det mesta inom sex, dock ej sado. Jag älskar att slicka fitta och hela din kropp. Du måste gilla att suga kuk och sen vill jag knulla dig från sidan så att jag kommer åt att smeka din fitta samtidigt. Du får gärna ta på dig en penisattrapp om du vill och knulla mig i anus samtidigt som du runkar mig. Jag vill spruta sperman i ditt ansikte eller på kroppen.

Två interner
28 och 36 år, i Skånetrakten söker i tjej/kvinnor. 18-50 år för sköna träffar i besöksrummet. 36-åring en är vältränad och 28 åringen normalbyggd. Vi är mycket kåta och hoppas på snabba svar.

Söker kåta tjejer

Fräsch intern söker kåta tjejer mellan 18 och 35 år, som vill ha skön brevväxling, och om tycke uppstår även sköna möten med mig. Jag är en erfaren 40 årig man, fräsch och trevlig, 178 cm lång och väger 95 kg. Jag vill ha ett förhållande. Jag gillar det mesta, älskar att slicka fitta. Unga kåta invandrartjejer som vill testa att låta en erfaren man ge dem sköna, sexupplevelser är är mycket välkomna. Gärna fotosvar, men inget krav. Puss och kram.

Rakad pensionär i Göteborg
Jag är en rakad pensionär, 180/80, som söker en man, 70-80 år, som jag vill runka för på det sätt som är skönast för dig. Jag har även en fin olja som jag kan smörja in din kuk med, vilket gör att du sprutar ännu mer. Du får även runka för mig om du vill.

Jag vill bli påsatt av dig
Du man är 30-40 år, attraktiv, tränar bodybuilding och har ingen övervikt. Jag är en man, 45 år, 180/69, säljare med adress i södra Sverige. Jag är sambo med min kvinna. Jag tränar bodybuilding och har snygg kropp. Jag är intresserad av att pröva sex med dig förutsatt att personkemin stämmer. Jag vill bli påsatt av dig. Du har normalstor penis, 18-20 cm. Kondom är ett krav.

Kvinna sökes av seriös man
Kvinna sökes av mjuk, fräsch och seriös man. Jag vill att du kommer till mig. Jag vill göra det skönt för dig på dina villkor. Gärna ett förhållande om kemin stämmer. Din ålder är 35-45 år, själv är jag 57 år. Vid svar bifoga foto. Jag är mycket snäll, ärlig och seriös. Jag vill endast ha ärliga svar. Du kommer inte att ångra dig om du svarar.

Jag söker en kvinna
Jag söker kvinnor, 18-40 år. Jag är en fräsch kille, 22 år, 181/86, som är blyg men charmig. Jag söker en kvinna för mysiga träffar. Vem vet, efter lite brevväxling kanske det blir något mer om kemin stämmer. Jag är 100% renlig, vilket du också måste vara. Svara gärna med foto, dock inget krav.

Finns du mullig kvinna?
Vill ha en kåt och mullig kvinna, gärna i närheten av Uppsala. Ålder och utseende är egalt. Vill du träffa en man, 60+, som älskar kvinnor med lite hull, helst stora hängbröst med stora, sugvänliga vårtor, så svara mig! Jag är 176/85/17, älskar slick och långa knull. Vi kan ses hos mig eller dig. Jag är tillgänglig större delen av veckan och dygnet. Älskar att slicka en blöt fitta och få min kuk slickad och sugen och knullad. Skriv och bifoga foto. 100% diskretion ges och krävs. Jag är seriös och svarar på alla meddelanden. Jag väntar på dig, så skynda på. Jag finns i Skåne.

Vill ha kåta HS/BS-män

Jag söker kåta HS/BS-män för sköna stunder. Jag älskar alla former av mjuksex som slick, sug och härlig analsex. Jag är 55 år, 176/70/70/17, i gott skick. Ärlig, renlig och diskret. Önskar svar från hela landet då jag reser en hel del. Svara gärna med sexigt svar och foto och berätta vad du tycker om.

Söker BS-man i Norrland
Par på 66 år som gillar sexiga kläder, sensuella danser, nakna solbad med mera. Vi söker nya vänner att umgås otvunget och frigjort med. I början kanske vi mailväxlar med varandra för att se om det stämmer, men vartefter vi lär känna varandra så tänjer vi förmodligen mer och mer på gränserna.

Ung tjej (oskuld) söker sexlärare
Jag en tjej på 18 år, som söker kontakt med intresserade ock kåta killar i 20-25-årsåldern. Erfarna killar och män, som är villiga att lära upp mig sexuellt. Är oskuld. Nakenfoto önskas.

Kille söker tjej för sexträffar
Busig kille, 26 år, söker tjej, 17-25, för sexträffar hos mig eller dig. Jag är snygg och vältränad.

Kille i Jämtland söker kvinnor och par för sex
Jag är en kille på 26 år som söker kvinnor och par i alla åldrar. Jag är öppen för det mesta inom sex, så kom gärna med spännande sexdrömmar så vi kan uppleva dem tillsammans. Gärna raffigt klädda kvinnor. Skriv nu!

26-årig kille söker par mellan 30 – 45 år för sköna sexträffar
Hej, jag är en 26-årig kille som söker par mellan 30 och 45 år för sköna träffar. Ej BS/HS. Renlighet och diskretion. Sydsverige.

HS/BS-killar sökes för killsex
Hej, Jag söker HS/BS-killar. Gärna mellan 25 och 45 år. Jag har aldrig provat killsex förut men är nyfiken. Svara, jag vet att ni finns. Gärna foto.

BS-tjej söker tjej för sköna sexstunder

BS-tjej söker annan tjej för sköna stunder. Du ska vara 18- 35 år. Jag är söt, attraktiv och lite mullig. 100 % renlighet önskas och ges. Gärna fotosvar, men ej nödvändigt. Bor i Malmö. Du bör också bo i Skåne.

BS-killar för mjuksex med runk och sug
BS-killar i 08-området 18-25 år som gillar mjuksex med runk och sug. Här finns en medelålders kille, 172/14 med olika porrvideos. Du är gärna kortväxt som jag. Jag är maskulin och har skägg och gillar unga hårlösa killar. Hör av dig till din sexlärare för sköna stunder med video och runk.

45-årig man vill titta på när ni har sex
Kvinna med man sökes av intellektuell 45-årig man. Önskar bevittna er ha sex från balkong vilket gör att det hela kan ske mycket diskret. Om ni så vill, skriv om önskemål och gärna med foto.

Ensam ungkarl söker par för sexuell gemenskap
Är en lugn och sansad man på 50 år som söker par för skön sexuell gemenskap där kvinnan vill ha två män, samtidigt. Kanske en bit mat med tända ljus på bordet och kvinnan klädd i raffiga underkläder. Svara gärna med foto och tel-nr. Renlighet till 100 %. Mellansverige.

Gift kille söker par för sex på era villkor
Par sökes av gift kille för sköna stunder på era villkor. Ställer upp på nästan allt och är ständigt kåt. Ej HS. Göteborg med omnejd. Jag är 39 år och välutrustad. Svar med foto och tel-nr önskas.

Ung kille vill ha smisk på stjärten

Ung kille, 22 år söker kvinnor i alla åldrar som vill lägga mig över knät för lite smisk på stjärten. Ej kiss eller bajs. Diskretion. Var du bor kvittar, jag reser gärna.

Alla kåta par i Norrland, finns ni här
Var finns ni? 40-årig man söker er som är nyfikna på en varm och skön extrakuk att leka med. Kvinnan i centrum med kuk i alla hål. Sexiga underkläder, gärna attrapper och mycket slick och sug. 100 % diskretion.

Par söker en bisexuell tjej för sex
Vi är ett ungt par i Skåne som skulle vilja träffa en raffig BS tjej. Vi är helt oerfarna på det området, men det skulle vara roligt att prova något nytt och spännande. Vi önskar endast seriösa svar, gärna med foto. Kram från OSS.

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *