Sexannonser vecka 28

Gärna telefonsex

Jag är tjock och lång
Kanske är det en orsak till att min kuk endast har känt min hands insida. Söker därför ett par i Umeå med omnejd, som vill ta hand om mig och lära mig allt ni kan om sex. Ålder och utseende spelar ingen roll. Förhoppningsvis kan jag få er båda att njuta av vårt umgänge också.

Jag ställer inga krav

Jag är en kille på 28 år, som just nu sitter i fängelse. Jag ser bra ut, är 182 cm lång, och väger 79 kg. Jag är muskulös, har glimten i ögat. Jag vill träffa kvinnor, 18 år och uppåt. Vi börjar med brevväxling, och när vi lärt känna varandra vill jag gärna ta emot besök. Utseendet är inte så viktigt. Jag ställer inga krav. Jag vill att du ska vara dig själv. Jag söker kärlek, inte något perverst. Hör av dig, så får du veta mer. Kram.

Är du en mycket krävande tjej?
Söker kontakt med en mycket krävande tjej. Jag är 32 år, 180 cm lång, väger 70 kg. Har solbränd kropp och är rakad. Har en stor och hård kuk som vill det mesta inom sex. Älskar att ge och ta. Är ute på permission då och då. Om du inte får nog, hör av dig till mig då jag älskar massor av skön och vild sex. Jag längtar efter dig. 100% friskhet är en självklarhet.

Söker kvinna för sköna stunder

40-talist från Göteborgsområdet söker kvinna för sköna stunder i och utanför sängen. Jag är vältränad och välutrustad.

Söker kvinnor för sköna stunder
Söker kvinnor, 18-30 år, för sköna stunder. Jag är cirka 185/70, bruna ögon och frisk humor. Jag ser bra ut, är ren och välutrustad. Renlighet är ett krav. Gärna rakat! För mer information kontakta mig, gärna med foto. Jag befinner mig i Stockholmsområdet. 100% diskretion.

Vi söker tjejer
Här är två interner som är i sina bästa år. Vi söker tjejer, 18-30 år. Vi är 22 och 23 år. Vi tränar och ser bra ut. Vi har snygga tatueringar. Vi vill gärna ha besök, men vi börjar med att brevväxla. Fotosvar är ett plus. Kram så länge.

Gärna telefonsex

Mulliga kvinnor sökes av trevlig och kåt man som vill ofta. Gärna telefonsex. Skriv några rader, så kanske vi träffas! 100% diskretion. Renlighet är A och 0.

Storvuxna kåta kvinnor
Jag är en man, på 46 år, som söker kvinnor, 20-55 år. Ni får gärna ha stora bröst, stor och bred bak och kraftiga lår. Jag gillar det mesta inom sex. Jag är 178 cm lång, men ni får gärna vara längre. Svara gärna med foto på era bakar, och då gärna med trosorna på.

Man söker yngre kille
Fräsch, ärlig, och diskret man söker yngre kille, gärna nybörjare. Vi gör bara vad du vill. Vi börjar lugnt och mjukt. Jag smörjer in dina skinkor, masserar din fina kuk, och kramar din pung med mera. Suger och runkar dig gärna om du vill. Du ska få en mjuk och skön stund, gärna hos mig. Brevsvar med foto. Skriv eller ring nu! Din vän.

Vi drömmer om en extra kvinna

Vi är ett härligt par med många drömmar. Vi drömmer om en extra kvinna att kunna njuta av båda två, och förhoppningsvis njuter du lika mycket som vi. Vi är bosatta i Stockholm, men för rätt kvinna så åker vi gärna några mil. Skynda er, vi väntar.

Se hit nu
Här finns jag! Jag söker goa, glada, kåta (framför allt) sexiga tjejer, ålder har egentligen ingen betydelse, men mellan 18 och 50 år, är välkomna. Hur ni ser ut spelar ingen roll bara ni är kåta och villiga och älskar att få kuken i alla era sköna hål. Ni ska vara vänner av tvål och vatten (som jag). Jag är en kille på 33 år, 180 cm lång, normalt byggd, men tränar då och då. Jag älskar att slicka en riktigt våt fitta, och jag älskar att knulla länge i alla era hål. Det finns ingen som blivit besviken på mitt arbete. Hör av er, ni kommer inte att bli besvikna. Jag är ren och har inga sjukdomar. Finns i Västmanland. Ta chansen. Puss på musen!

Par eller kvinna sökes
Par eller kvinna sökes av en trevlig och mysig man, 60 år. Jag är glad, pigg och renlig, 175/80, viril och kåt. Jag gillar skön och härlig sex, att slicka en blöt fitta. Alla brev besvarar. Puss och kram.

Jag söker otillfredsställda kvinnor

40-årig Ystadtransa söker otillfredsställda kvinnor mellan 18 och 50 år. Din man/pojkvän får gärna titta på när jag tillfredsställer dig. Inga samlag. Även lesbiska par kan svara. Svar från hela Sverige av intresse.

Intern från Kumla söker tjejer
25-årig intern från Kumla söker tjejer, 18-50 år. Vi börjar med brevväxling och om tycke uppstår träffas vi på anstalten så får vi se vad det leder till. Jag är öppen för mer än bara sex om kemin stämmer mellan oss. Foto ger garanterat svar.

Par 34/36 år söker
Vi söker kontakt med par, tjejer och killar. Ålder egalt. VI ser helst att ni är från Värmland. Foto och tel-nr är givet. Diskretion till 100%

Malmö kille söker tjejer
30-årig mjuk, mysig kille söker tjejer och par för sex både i och utanför sängen. Älskar långa förspel. Gärna råkade tjejer. Lovar höra av mig till alla som svarar. Allvarligt menat.

Söker par, män och kvinnor

Vi söker par, män och kvinnor för skön samvaro där vi under fria former får utlopp för vår lusta. Vi är mycket kåta av oss och gillar det mesta sexväg. Vi bon Y län men svar önskas från hela landet. 100 % friska och renliga Tel nr och foto.

Man söker kvinnor och par
Kvinnor och par i alla åldrar sökes av välvårdad och trevlig man på 42 år. Din nationalitet och hudfärg egalt bara ni är renliga och friska. All sex av intresse. Pålitliga svar från ärliga och diskreta personer önskas.

Göteborgspar 37/36 år söker per eller tjej
Vi söker par eller tjej där hon är BS. Vi har aldrig provat detta tidigare men drömmer om det. Svara gärna med foto och tel-nr men ej krav. Alla får svar av oss med foto.

Par i södra Sverige söker par

Par i södra Sverige söker par som liksom vi är i 30-årsåldern, max 35 år. Vi gillar sexiga underkläder, och mjuksex. Är ni nyfikna. Svara med foto till oss fort, vi väntar.

BS-kille söker BS/HS kille
BS-kille söker en BS/HS kille för en mer varaktig bekantskap Gillar mjuksex, kel, smek samt sug. Din ålder 20 år och uppåt. Gillar att bila, skidåkning, fjällvandring och att älska i tält. Ar 172 cm lång maskulin och frisk. Svar gärna med foto och tel-nr.

Kille 30 år söker tjejer i alla åldrar
Superkåt kille 30 år söker tjejer i alla åldrar för kärleksfulla, ömsinta träffar. Jag är 180/80, mörkt hår, bruna ögon och snyggt utseende. Jag är charmig, lätt att umgås med. Gillar långa förspel, samlag och eventuellt analsex. Seriöst.

Man, 51 år, söker kvinna eller ett par
Trevlig man, 51 år, söker kontakt med en seriös kvinna eller ett par för fin samvaro. Är välväxt, kärleksfull, öm och frisk. Gärna i Mälardalen. Ej HS. Jag uppvaktar med kärlek. Absolut diskretion. Våga och vinn.

Kille, 32 år, söker par eller kvinna
Kille, 32 år, söker par eller ensam kvinna 25-45 år. Ej HS. Är nästan alltid kåt. Tycker om att slicka fitta. Gillar när kvinnan är rakad. Svara med tel-nr och foto så lovar jag svar omgående.

Söker en mogen kvinna

Finns det en mogen kvinna i 40-50-årsåldern som vill lära känna en man från Stockholm. Ett plus om du gillar nylon och högklackat. Ditt utseende utan betydelse. 100 % renlighet och diskretion. Gärna foto och tel-r men ej tvång. Alla får svar!

Kille söker tjej
Din ålder utan betydelse min är 40 år. Vill ha dig dagtid som kvällstid. Tycker om långa och ömma stunder med slick och smek. Min tunga är flitig och kuken pumpar dig i härliga drag. Renlighet och naken foto. Mellansverige = svar. Puss och kram.

Jag blir tokig!
BS-par eller kvinnor från 20 år och uppåt som är villig att lära en kåt och oerfaren kille på 24 år. Jag vill lära mig allt inom sex. Gärna rakat och stor byst. Svar med tel-nr. och foto.

Gift par söker par
Gift par i Småland söker par för mysig samvaro. En drink, god mat så skapas en lätt atmosfär. Vi tycker om lätt klädsel, vara lite sexiga, gillar sol och nakenbad. Vi är i 45-årsåldem. Svara gärna med foto och tel-nr. Alla får svar.

Kåt tjej, 20 år önskar träffa en äldre man
Kåt tjej, 20 år, med många sexdrömmar önskar träffa en äldre man. Jag är med på det mesta som du kanske drömmer om. Har fördelaktigt utseende och bor i södra Skåne. Skicka gärna med foto och kom med förslag. Jag väntar på dig.

Kåt kille söker kåta tjejer

Kåt kille med stor kuk söker kåta tjejer som tycker om att knulla och suga en hård kuk. Jag är 38 år, blond och blåögd, 180 cm lång och väger 77 kg. Diskretion och renlighet ges och krävs. Västsverige.

Linköping! Hela Sverige
Jag är en man i mina bästa år (45) med mycket stil och finess. Jag söker en tjej eller ett par. Jag är mycket, mycket storkukad. Våga svara snabbt. Ni blir helt nöjda.

Hör av er tjejer!
Kille, 41 år, erfaren, kåt, rakad och hiv-negativ. Jag älskar att slicka en rakad fitta. Hör av er tjejer, även par för trekant. Gärna Västsverige men alla får svar. Enbart mjuksex.

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.