Sexannonser vecka 23

Söker en kåt, äldre tjej

Sköna stunder i besöksrummet
Jag sitter på kåken och söker dig tjej mellan 18 och 35 år, för sköna stunder i besöksrummet, bara du och jag. Jag är 185 cm lång, har mellanblont hår, gröna ögon och en trimmad kropp som längtar efter dig. Gift eller singel spelar ingen roll, helst svar från Småland. Du kommer inte att bli besviken. Puss och kram.

Söker en kåt, äldre tjej

Kille 29 år, söker en kåt, äldre tjej, 60 år eller äldre, som vill bli knullad i alla sina hål. Kanske vi tar foto eller film, du bestämmer helt och hållet vad vi ska göra. Din nationalitet eller utseende spelar ingen roll. Jag bor i Västerbotten. Tveka inte att skriva några rader till mig och skicka med foto på dig själv, behöver inte vara naket.

Söker tjejer
Jag är norrlänning, men jag befinner mig i Götaland. Jag söker tjejer, 20-45 år, för besök. Jag är 187 cm lång, väger 91 kg. Bifogar du foto är det ett plus.

Sköna sexträffar

Kvinna på 55-65 år sökes. Jag är en man på 52 år, som söker dig för sköna sexträffar. Du bör gilla det mesta inom sex, dock ej toa och S/M. Jag bor i Stockholms-området och det skulle vara smidigt om du också gör det, men inget krav. Fatta modet nu och skriv om dig själv, sa kanske vi ses snart!

Spännande sexlekar

Blond kille, söker tjejer och par för spännande sexlekar med tjejerna i centrum. Jag gillar all slags sex dock ej toa. Varför inte ett knull ute i det fria där chansen att bli upptäckt är ganska stor. Jag älskar att slicka fitta och långa förspel Jag har aldrig prövat analsex med en tjej, men skulle gärna pröva. Jag är blodgivare. Jag väntar!

Mysiga och sköna träffar
Jag är en singelkille, 38 år, och som enligt andra, ser bra ut. Jag är 175/75, bor i Skåne. Jag söker tjejer mellan 18 och 45 år, för mysiga och sköna träffar, eventuellt mer om kemin stämmer. Vi kan träffas antingen hos dig eller hos mig. Det är ett plus om du är frän Skåne, det blir lättare och att träffas, men inget krav. Jag är 100% frisk och renlig och önskar detsamma av dig. Jag önskar ett svar nu så jag hoppas att du skriver till mig.

Sköna sug och knullstunder

55-årig man söker en kåt kvinna i Vilhelmina, Lycksele eller Norsjöområdet för sköna sug och knullstunder. Jag längtar efter att få smeka och knulla. Hoppas på svar.

Jag har ett stort sexbegär
Kvinna sökes till BS-man bosatt i Göteborg. Jag är blond, blåögd, rakad fram och bak, 188 cm lång och normalbyggd. Jag tycker endast fantasin sätter gränserna, jag har ett stort sexbegär på alla plan och kvinnan sätts alltid i första rummet. Jag har aldrig sökt på detta sätt förut. Jag är 100% serös i mitt sökande och hoppas det kan leda till ett fint förhållande. Svara gärna med foto.

Två män söker kvinna
Par på 53 och 67 år, som söker en kvinna, 50 år och uppåt, gärna rund och mullig. Vi har tröttnat på att ta saken i egna händer. Vi är fria att ta kontakt med vem vi vill nu då vi inte har någon att ta hänsyn till. Vi har mellan 11 och 15 cm vid stånd. Svar från X-län.

Gärna fast förhållande
Jag är en man på 68 år, 178 cm, 73 kg, är mycket ungdomlig, snäll, ärlig, renlig och välutbildad. Jag söker en kåt kvinna som är attraktiv, snäll, ärlig, trevlig, renlig. Svensk eller utländsk spelar ingen roll, och så även i alla åldrar. Gärna fast förhållande om kemin stämmer.

Fräsch man söker tjejer

Jag är en fräsch man, som söker tjejer mellan 18 och 45 år, för sex och sköna träffar. Jag är 42 år, 187/90, välvårdad och stark. Hela landet kan svara. Stämmer det mellan oss så träffas vi och har det skönt hos mig. Jag är mycket kåt och erfaren. Gärna svar från invandrartjejer. Gärna fotosvar, men inte krav. Skriv nu, jag längtar efter ditt meddelande. Puss och kram.

Kåta tjejer sökes
Kåta tjejer mellan 18 och 45 år, sökes av en erfaren man som just nu sitter i fängelse i Stockholmsområdet. Jag är fräsch, 187 cm lång, väger 95 kg. Jag har kortsnaggat hår, och är normalbyggd. Jag vill ha mailkontakt till att börja med, och om vi känner att allt är rätt så har vi sköna träffar hos mig. Alla är välkomna att skriva, även kåta hemmafruar som vill ha sporadisk kontakt. Invandrartjejer är också mycket välkomna att skriva. Givetvis är allt mycket diskret. Jag längtar efter just ditt meddelande, så skriv nu! Puss och kram din älskare och beundrare.

Säljer fittdoftande trosor

Jag är en kåt tjej på 38 år. Jag säljer mina underbara trosor med härlig fittdoft. Sänd 100: – så får du trosorna + info om mig.

Trosor och kiss
Vill du köpa mina välanvända trosor för 100: – + dubbelt porto. Om du vill kan jag kissa i dom. Gillar telefonsex. Skriv och säg vad du vill ha. Seriöst.

Vill du se på mig?
Jag är en ung sexfixerad tjej som tänder på att visa upp mig för män. Jag har bl a spelat in några egna filmer som du kanske vill se? Bl a där jag onanerar och blir knullad i alla hål, och lite mer kinky sex. Eller vill du kanske köpa mina våta trosor? Skriv i så fall ett meddelande till mig så får du min adress så skickar du mig 150: – för trosor och porto så skickar jag ett par snarast.

Man i Mellansverige
Söker en vindomsusad, lockande och grann kvinna. En kvinna smakande vår och blött starrgräs. En kvinna som i takt med att jag låter handen glida upp för hennes lår, flyttar foten en aning och vidgar skrevet lite mer. En kvinna drypande av fukt och med det rätta suget mellan benen. Önskar mailsex och kanske mycket mer om lusten är gemensam och tilliten stor. Öppen för all slags lekfull och härlig sex; för sexiga fantasier, drömmar och långa sexiga mail där 100 % diskretion utlovas.

Väldigt kåt tjej

Jag älskar sperma i mig, på mig, överallt. Älskar att ligga på mage medan du knullar mig i min trånga röv, först lugnt, sedan hårt tills du sprutar över min rumpa. Sedan låter du kuken glida fram och tillbaka i min stjärtskåra. Skynda att skriva. Bifoga 200: – så får du ett par blöta trosor och mer info.

Rumänsk kvinna 45 år, singel
Söker en svensk man för en härlig framtid. Gillar du sex med sköna förspel och en varm kvinnokropp som ger allt så kan du för 150: – få köpa ett par kåtblöta trosor. Du blir inte besviken på mina former.

Södra Sverige
Livsnjuterska sökes. 60-årig änkeman söker dig kvinna som kan dela samvaro i och utanför sängen. Hudfärg och nationalitet har ej någon betydelse. Mailsvar och foto önskas. Hoppas vi ses snart.

Kille söker dominanta XXL-kvinnor

Kille i Södra Sverige (Malmö) söker dominanta XXL-kvinnor med stora bröst, välformade långa naglar och som luktar gott. Vill bli dominerad av dig. Du är mellan 27-40. Jag är singel och sjukdoms fri. Vi kan även ha rollspel. Skicka foto + telnr så får du svar. Hela landet kan svara. Vill även bli kissad på.

SM i Damgyttjebrottning
39-årig Ystadkille inbjuder Sveriges damer till gyttjebrottning. Din pojkvän kan se på. Även lesbiska par kan svara. Även du som vill bli av med gamla porrtidningar, bad eller gymnastikdräkter kan svara. Även trekanter med Ystadpar kan tänkas. Vi ses hos er. Puss o kram

Söker kvinna
Man 60 år söker en sexvän, någon som kan träffa mig ett par gånger i månaden. Är kåt, runkar av mig varje lördag förmiddag, det är ganska tråkigt när man vet hur go en fitta är. Så ni tjejer, par, unga som gamla, hör av er. Längtar att få slicka fitta, bli avsugen, knullad och knulla en fitta. Svara med nakenfoto och adress/telnr.

Man söker kvinnor – Småland
Här är en man 43 år som söker kvinnor i alla åldrar, som älskar sex på alla sätt vi kan tänka oss. Var du kommer ifrån spelar ingen roll. Gifta/ogifta. Jag är diskret. Även yngre som vill träffa en erfaren man. Svar med foto och telnr besvaras omgående. -: Berätta gärna om era önskemål. Ni är friska och renliga som jag.

Vill du se min sexiga kropp?

Du får ett fint nakenfoto och reda på allt du vill veta om du skickar mig ett svar, gillar du vad du ser kanske vi kan träffas. Jag tycker om långa förspel med mycket slick och sug och sen vill jag känna din kuk långt uppe i min kåta fitta. Jag ger dig allt du vill. Kram

30 år, het och villig
Vill komma till dig för en stormig natt där vi båda ger allt vi har i sex. Jag är helt galen i dina händer. Du får knulla alla mina tre hål och fylla dem med din heta sperma. Jag har högklackat och sexiga underkläder. Vill du se det som döljs på fotot? Jag kommer till dig, din Julia.

Mjuk kvinna vill ha sex
Mjuk kvinna som söker en man för sex och kanske en framtid tillsammans. Vill du så kan jag komma till dig för en helg, eller så länge du vill. Jag är villig att prova allt du önskar och har drömt om att uppleva i sex. Foto och adress om du sänder foto i ditt svar. Heta kyssar, din egen älskling.

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.