Sexannonser vecka 22

Kåt man söker kåta kvinnor

Kåt man söker kåta kvinnor

Kåt man, 53 år, söker kåta kvinnor och par mellan 18 och 70 år, gärna mulliga och kåta. Jag söker naturister av bägge kön. Jag är 180 cm lång, har blå ögon, normal kropp med en stor, rakad kuk. Jag älskar att slicka fitta och att knulla. Svar önskas från hela landet.

Jag söker kvinnor
Är en äldre svensk kille, på 49 år. 190/92. Jag är trevlig och snäll, söker trevliga tjejer i åldern 30-50 år i Skåne för sköna stunder. Renlighet och friskhet till 100% ges och krävs. Ni ska vara glada och roliga att umgås med. Svara gärna med foto, adress och tel-nr. Puss och kram.

Kåt kille söker kåta tjejer

Jag är en kåt kille, 37 år, som söker kåta tjejer, 40-50 år, i hela landet för sköna stunder tillsammans. Utseendet har ingen betydelse bara du är kåt och våt. Skicka gärna foto, men ej tvång. Hoppas på svar. Puss och kram så länge.

Par söker en seriös, äldre gentleman
Vi är ett par som söker en seriös, äldre gentleman i Skaraborg för sköna trekanter hemma hos oss. Även par som är intresserade av partnerbyte på spännande platser. Vill gärna ha fotosvar och tel-nr.

Utländsk kille söker tjejer
Jag är en utländsk kille, 32 år som söker tjejer 18-40 år. Jag vill ha spänning och därför vill jag på detta sätt träffa likasinnade tjejer. Jag gillar mycket sex, och jag älskar långa förspel och sexiga underkläder. Jag hoppas att det snart är du och jag som knullar hårt. Jag är serös, 100% renlig och det måste ni också vara. Jag är sambo, men vi har inte så bra sex då hon är för mesig i sängen. Gärna fotosvar. Skriv ner dina sexfantasier och om dig själv. Hör av dig snabbt så kan vi träffas och ha det skönt. Längtar att få ta på era blöta fittor. Jag ger dig allt du önskar.

Söker ärlig sex

Du snälla, rara kvinna i åldern 20-40 år? Du är ren, frisk och vän med tvål och vatten. Jag är en kille på 40 år som söker dig för ärlig sex. Endast mjuksex med slick och sug. Även par kan svara där kvinnan är i centrum. Fotosvar vore kul, men ej tvång. Puss och kram så länge. Vi finns båda i Mellansverige.

Vill suga och bli avsugen
Jag är en 50-årig man som söker en BS/HS kille för sex. Jag vill suga och bli avsugen, sen vill jag knulla dig hårt och skönt. Jag kräver renlighet och diskretion. Jag är BS och vill ha lite killsex ibland. Hur du ser ut spelar ingen större roll, själv ser jag väl ut som folk gör mest.

Slavkille söker herre

Slavkille, 55 år, söker en herre som klär sig i kostym med vit skjorta, slips, hängslen, svarta spetsiga skor, och en vit näsduk i bröstfickan. Du står bredbent framför mig och ger mig order. Diskretion, renlighet och friskhet är krav. Svara från hela Västsverige.

Jag är killen du letat efter!
Jag är en snygg och sexig kille. 197 cm lång med mörkbrunt hår. Jag är frisk och kry samt vän av tvål och vatten. Var finns du mörka tjej som vill ha ett sexförhållande med en 34-årig kille, som är snäll och trevlig. Jag slickar, knullar och fyller hela din härliga kropp. Vi börjar med att skicka meddelanden och om tycke uppstår ses vi så klart sen. Alla får svar. Gärna fotosvar. Stockholmsområdet.

Älskar sex och att knulla

Hej! Jag är en 35-årig kille som älskar sex och att knulla. Jag söker en frisk och fräsch tjej, 25-35 år, som, också tycker om detsamma. Jag är 187 cm lång, har bruna ögon och mörkbrunt hår, ser ganska bra ut, är snäll och trevlig. Hoppas du hör av dig till mig. Jag längtar redan efter din sexiga kropp. Pussar och kramar.

Kille från Balkan söker tjej
Kille från Balkan söker dig tjej mellan 20 och 35 år. Du ska vara smal och söt. Jag är 186 cm lång, väger 83 kg, har svart hår och blå ögon. Jag sitter just nu i fängelse, men svara så kan vi ha sköna stunder i besöksrummet bara du och jag. Gärna svar från Småland. Puss och kram.

Söker mogen kvinna med stor sexdrift

30-årig svensk man, välbyggd och rejält välutrustad söker en mogen kvinna med stor sexdrift. Du får gärna ha något speciellt såsom stora, fasta bröst, en välformad, sexig rumpa, en bullfitta eller något annat speciellt. Vi börjar med att skicka meddelanden och om du lyckas fånga mitt intresse med intressanta meddelanden och foto, så kanske vi kan träffas i besöksrummet. Jag sitter för närvarande i fängelse i Södra Sverige. Du måste vara vän av tvål och vatten. Svar med foto har förtur, men inget krav.

Mogna kvinnor sökes

Jag är en kåt kille på 37 år som söker kvinnor 40 – 60 år för sköna knullstunder. Fula, feta, väninnor, par, alla får svar, bara ni är kåta och våta. Skynda er att svara, är jättekåt nu, min kuk längtar efter en våt fitta, den är hård och styv.

Par i Jönköpings län
Vi är ett par i 60-årsåldern som söker ett annat par mellan 50-60 år för sex och ni bör vara från Jönköping. Frun har lite mullig kropp och är fin på att suga kuk, han vill bli rejält knullad (ej analt). Mannen har ordinär kuk, suckar och knullar bra. Vi är oerfarna och fordrar 100 % diskretion. Ni ska vara friska och renliga. Gärna ett trevligt foto.

Buse i Småland
Man 43 år, söker ung kåt tjej som vill bli slickad och knullad länge. Är 100 % frisk och renlig. Hör av er så ska vi ha det härligt. Gärna med foto. Puss och kram.

Är trött på att runka

Är en jättekåt kille som är trött på att runka. Söker jättekåta tjejer som gillar att bli slickade länge. Jag är mycket uthållig och knullar i minst en timme innan jag sprutar fittan full. Hårig eller rakad fitta är välkommen. Nationalitet spelar ingen roll. Kiruna, Norrbotten. Puss o kram, I ”Blixten”.

Kåt man i Skåne söker kvinna
27+årig, oerfaren kåt man söker kåt kvinna eller par som vill ha sköna stunder tillsammans med mig. Spelar ingen roll hur ni ser ut bara ni är kåta. Hoppas på snabba svar för snabba träffar. Skynda att svara. Puss o kram.

Vill du slicka en sexig tjej

Lång och sexig tjej. Smek av mig den långa klänningen och blotta min nakna kropp. Kyss och smek mig över håret, ner över de fasta brösten, den platta magen, de varma fuktiga låren för att hitta min blodfyllda clitoris med dina läppar och ge mig mängder av sköna orgasmer. Du får se vad du kan få slicka om du skriver ett meddelande, jag skickar många bilder. Jag vill prova analt, att bli bunden och andra nya saker.

Kristinehamns par söker bs-tjejer
Vi är ett par, bägge 26 år, som söker kåta BS-tjejer. Du skall gilla att slicka fitta och suga kuk. Svara med foto, telnr, adress. Vi längtar så mycket, ta och skriv till oss. Puss och kram.

Söker tjej
Kille söker tjej för träffar.

Kille 49 år söker par
Kille 49 år söker par 50+ för sex på tre. Har inte prövat men är nyfiken. Gillar även att bli rakad och att raka min partner. Kan även tänka mig att bara se på när ni har sex. Hör av er så vi kan ses och berätta vad vi vill få ut av det hela. Stockholm, Värmdö. Hoppas på sköna svar.

Vill du? Ska vi? Vågar du?
Vill du träffa en välvårdad, snäll och trevlig man, helt frisk, inga drogproblem, glor inte ens på tipsextra, utan barn. Tyvärr är jag rökare. 172/75/65. Ska vi talas vid och träffas för att ha skoj ihop. Och mycket sex, men bara mjuksex. Utan våld, bara knulla, slicka och suga. Inget analt eller toa. Du är en mogen dam, 50+. Fyllig, kurvig, har stora bröst och är kåt som jag! Visst vågar du svara, gärna med foto, gärna naket.

Kille i Småland söker mogen kvinna

Kille 55+ söker en mogen kvinna mellan 40 – 65 år för skön sex. Civilstånd egalt, gärna lite mullig. Jag är 177/72, smärt byggd, välutrustad, vän av tvål o vatten. Snäll, ärlig och diskret. Frisk, kry och viril.

Sexig tjej från Thailand söker kille

20 år från Thailand. Sexig tjej som vill träffa en svensk viking för härlig sex. Jag tycker om att bli slickad länge, länge medan jag suger din hårda kuk och sen vill jag bli knullad bakifrån, gärna analt. Du får många nakenfoton om du skickar ett meddelande. Jag svarar på allt du vill veta.

Vild amason
25 år, blond, het, villig och kåt söker dig som kan tämja mig. Du skall slicka min fitta, sedan knulla mig i båda hålen tills vi kommer samtidigt. Jag skickar ett nakenfoto om du skickar mig ett. Gärna ett foto på din kuk, så får du svar från en väntande kåt amason.

34-årig kvinna vill träffa man
Snygg, sexig och mogen. Blond 34-årig kvinna vill träffa någon som kan ge mig allt jag vill ha i sex. Jag är allätare och lyder din minsta vink. Jag har alltid högklackat och sexiga underkläder när det är kallt, annars aldrig trosor. Vill du se min troslösa fitta så skicka ett meddelande så får du foto och veta allt du vill.

Du måste vara medlem och inloggad för att se bilder, hela annonserna och kunna svara på dem! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.